Zalige service, ze denken ook echt mee naar een gepaste oplossing. Jammer dat ze geen bedrijf in België hebben ook.

Prima gecommuniceerd en geleverd in goede verpakking

Prima gecommuniceerd en geleverd in goede verpakking

Prima hulp als iets mis is

Ik heb een handboog gekocht, helaas ging er iets mis bij de montage thuis. Mijn fouten werden prima hersteld na een telefoontje en wat mailuitwisseling. Ik had een hoger cijfer gegeven als bij de aanschaf in de winkel er meer uitleg gegeven was. Later een bestelling gedaan in de webshop, helemaal goed en snel uitgevoerd, hiervoor een hogere beoordeling

Super super

Snelle service, goed advies gekregen ,zeer tevreden, snelle levering

Snel en netjes dus zeer tevreden

Snelle levering ondanks corona en alles goed ingepakt dus top.

Goed advies over producten waarvan ik nog geen kennis had.

Ik kreeg telefonisch en per e-mail verschillende keren duidelijk en snel antwoord. Verkoper Jeffrey nam er de tijd voor, dat was prettig. Tip: vraag door of de klant hiermee genoeg weet om te starten, in mijn geval met boogschieten. Enige uitleg over het richten en waar precies op te letten was bijv. handig geweest. Goed product ontvangen. Ook snel. Veel dank.

Prima ervaring met hoge snelheid.

Niet veel ervaring met online bestellingen, maar als ze altijd gaan zoals deze bestelling ben ik bijna om.

De webshop is overzichtelijk met voldoende informatie over het product. Het is mooi dat zowel de bedrijven als particulier bij u gekocht kan worden. De verzendservice is prima. Nee helemaal top. Ga zeker vaker bij jullie bestellen en ga zeker in mijn klimvereniging een bal opgooien naar jullie bedrijf.

Servicegericht, behulpzaam en ik kreeg goed advies!

Ik ben zeer goed geholpen en iedereen is er op gericht om goed advies te geven en zo het juiste product te verkopen.

Super behulpzaam, goede service en advies

Door de Corona het bestelde artikel niet op voorraad. Bestelling werd aangepast naar een ander artikel in overleg en met het juiste advies. Goede service en mooie producten.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering.

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering.

Snel geleverd en wat niet op voorraad was, binnen week nageleverd.

Professionele deskundigheid in een totaalpakket aan veilige en avontuurlijke produkten.

Altijd snel en vakkundig advies en hulp in een klantvriendelijke sfeer.

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en het zag er allemaal goed uit.

keurig netjes en op tijd geleverd

zoals hierboven al aangegeven. De bestelling is na plaatsing snel verwerkt en ook snel verzonden.

Prima, goede boog

Had de boog snel binnen, maar de pijlsteun was op zijn kop geplakt. Maar gelijk reactie. En een nieuwe pijlsteun

snelle goede levering

snel wat nodig. De volgende dag prima op tijd alles geleverd.

Snelle levering van een uitstekend product!

Na mijn bestelling had ik het de volgende dag in huis. Ik ben zeer positief over het product (boogpees). Zag er nog beter uit dan het op de foto's leek.

Top bedrijf top service

Ondanks Covid-19 adequaat reageren, meedenken en continu op de hoogte houden van de status. Echt een aanrader

Mijn klimgrepen en bevestigingsmateriaal zijn in goede staat aangekomen.

Top zaak.

Mooi geregeld dat meteen een alternatief wordt aangeboden voor een niet op voorraad zijnde artikel. Super!

Snelle levering. Producten voldoen aan verwachtingen

Prima. Product zoals beloofd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Vlotte service, vriendelijke mensen.

Prima materiaal en levering

De bestelde boogset werd snel geleverd. Prima kwaliteit.

Als nieuwe klant zeg ik: Hier werken vakmensen die hart hebben voor de zaak. werken

Na mijn bestelling heb ik nog diverse keren gebeld i.v.m. een wijziging en omdat de levering niet compleet was. Hierbij werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ook gerust gesteld dat de totale bestelling door 2 verschillende expediteurs bezorgd zou worden. Alles is dan ook gegaan zoals mij is uitgelegd en heb me uiteindelijk voor nop druk gemaakt. Jullie zijn toppie!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.