Super service en snelle levering

Deskundig advies en snellle en vriendelijke klantenservice. Snelle levering en correcte afhandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Wij kopen zeker nogbij OutdoorPro

Klantgerichte en specialistische benadering

Zeer prettige deskundige benadering en afhandeling van de bestelling

Correcte & snelle afhandeling van de bestelling

Vlotte online bestelling, via mail nog enkele vragen gesteld die vlot en correct werden behandeld binnen de 24u. Correcte notificatie van de verzending, en goederen werden goed ontvangen. Daar het een kerstcadeau is, kan ik de kwaliteit van de materialen niet beoordelen. So far so good.

Goed kwaliteit, actieve klantenservice

In de eerste instantie gebeld voor bestellen klim materiaal als onervaren klimmer, dat werd afgeraden. Na wat tekst en uitleg kreeg ik een advies voor een kant en klaar pakket. Dat was totaal niet wat ik wilde hebben en ook niet geschikt voor ons project. Uit eindelijk ergens anders advies ingewonnen en toen besteld bij outdoorpro. Vanaf dat moment was de service uitstekend. Goed prijs kwaliteit verhouding, we werden gemaild over artikelen met langere leverdatum. Artikelen zelf zijn we ook blij mee. Snelle levering.

Duidelijke winkel snelle levering

Duidelijke winkel alleen jammer dat je exclusief btw prijzen ziet. snelle levering

verschrikkelijk

bestelt dan zeiden ze er is een probleem met de info op de site ze hadden dit niet in stock terwijl op de site stond beschikbaar ze negeren alle mails die ik stuur nooit op bestellen annuleerde mijn bestelling niks gehoord vroeg mijn geld terug niks gezien schandalig echt klootzakken 28€ weg

Klantgericht

Denken mee en flexibel

Prima communicatie en informatie zowel telefonisch als online.

Tot nu toe zijn al onze ervaringen met OutdoorPro zeer positief. De zakelijke korting geeft een gevoel van mede-ondernemerschap (gun factor) En de huidige decemberkorting is een mooie verrassing zo op het eind van het jaar. De afhandeling van de bestellingen is altijd in orde en de levering is snel.

zoals het moet

n.v.t.

Professioneel goed!

Ondanks een wat haperende uitlevering is alles goedgekomen! Bedankt daarvoor!

Super goede en snelle service. Heldere website.

Zie hierboven

Artikelen van goede kwaliteit

Ik heb een basispakket gekocht om te beginnen met boogschieten en ik merk dat het spullen zijn van goede kwaliteit, de levering was de volgende dag. Al met al, erg tevreden!

Goede Ervaring, Klantvriendelijk en snelle service!

Aantal producten besteld en werd uitstekend geholpen.

Snel gereageerd en gelijk de juiste materialen thuis

Na contact op de VEBON studiedag was het snel bespreken welke nieuwe materialen er nog op de markt zijn. En binnen enkele dagen was alles rond.

Super company.

All was nice,fast and easy.

goede afspraken

bij telefonisch contact goede afspraken

Keurig snel ontvangen en bezorgd zonder problemen

Keurig snel ontvangen en bezorgd zonder problemen.

Snelle respons en levering

Per mail producten besteld en snel geleverd. Ook bij een verkeerde levering prima geholpen en mee gedacht in oplossingen.

snel, vakkundig en meedenkent

Mijn ervaring met outdoorpro is dat ik snel geholpen word, dat er mee gedacht word om even ter wijle problemen op te lossen volgens de normen die wij mee te maken hebben en dat wij goed worden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en trends binnen het outdoor branche.

zeer goed geholpen

We zijn zeer goed geholpen door outdoorpro, we hadden nog wat vragen. hierover kregen we snel en deskundig advies. de volgende keer gaan we hier zeker weer onze spullen bestellen. met vriendelijke groet Scouting A15

goede service door goede jonge mensen

prima geholpen zonder aankondiging vooraf dat ik langs zou komen. inderddmaad de deur uitgegaan met een prima produkt.

Prima kwaliteit en levering

Super materiaal en zeer goed en eerlijk contact.

Goede service en korte communicatielijnen.

Er wordt heel netjes en snel gereageerd op mijn vragen of opmerkingen. Eventuele fouten worden snel en heel goed opgelost. Ik beveel outdoorpro zéker aan.

slecht nog altijd niet ontvangen pakket en uit voorraad terwijl de site iets anders zei

ik wacht al super lang op mijn pakket en op de site stond het in voorraad maar in realiteit was het niet eens in stock ik had dit nodig voor een school opdracht die is helemaal verpest en heb iets anders moeten vinden wacht nog altijd op mijn pakket al 9 dagen in totaal en op de site stond voor 17:00 bestellen morgen in huis niet waar dus nooit meer bestel ik hier

Machtig

zeer goeie opvolging en vlotte service

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.