Subliem

Professionele en duidelijke site, snelle levering.

Snel goeie spullen

Snel goed e spullen

Professioneel

Er was wat mis met mijn bestelling, dit is duidelijk en snel opgelost...

Gewoon Top!

Altijd vriendelijk en een snelle service. Denken met je mee.

Duidelijk en snel

Duidelijke website. Goede statusopdatus. Snelle bezorging.

betaalbare service en kennis

Telefonisch contact gehad en daarbij super geholpen. De vragen zijn serieus opgepakt, en samen tot een maat set gekomen voor een kabelbaan. meestal heeft deskundigheid een prijs, maar in dit geval ook zeer concurrerend geprijsd! Kortom ik kom weer als ik iets nodig ben!

mooie artikelen en nette prijzen

mooie overzichtelijke website met veel leuke producten. Nette prijzen en snelle verzending.

Fijne nazorg en mooie artikelen.

Snelle ontvangst van mijn bestelling en mijn vragen achteraf werden goed opgepakt.

Professioneel

Alles in stock , wat we bestelden

Snelle en goede service!

Via de website en telefonisch goed en snel contact gehad over wat materialen. Fijn dat het allemaal zo snel kon.

Snel en fijn mail contact

Top service!

De verzending liep mis met PostNL de eerste keer maar na telefonisch contact waarbij men zeer vriendelijk en behulpzaam was, werd er onmiddellijk een tweede bestelling vestuurd naar mijn tweede adres ditmaal (ik was ondertussen al vertrokken naar de Ardennen). Ditmaal verliep alles vlekkeloos. Bedankt voor de goeie service!

Volgende dag al in huis !!

Wederom top

Zo als altijd gewoon top

Bestelling kwam snel binnen.

Wij hebben ons artikel een keer gebruikt. Dit ging prima. Na de zomer zal het intensiever gebruikt gaan worden.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering

Vriendelijke en snelle service

Het contact met Outdoorpro is altijd positief. De medewerkers reageren snel, denken mee en verzorgen direct de order.

Komen afspraken na.

Mijn bestelling was niet compleet. 1 telefoontje en de volgende dag had ik de aanvulling in huis. Erg vriendelijk behandeld en het probleempje netjes en vlug opgelost.

goede snelle service

ik koop als bedrijf al jaren bij OutdoorPro. als kleine ondernemer wordt ik net zo serieus en professioneel behandeld als de grote evenementen en recreatie bedrijven. Top zaak :-)

Zeer goed geholpen!

Ik ben zeer tevreden over de service die outdoor pro heeft. Aangezien ik op de site had gezien dat 1 van mijn artikelen die ik besteld had niet op voorraad was, hadden ze me netjes telefonisch gebeld met een alternatief. Topp!!!

Gewoon super

Gewoon super snelle levering indien er een misverstand is word direct geholpen op een vriendelijke en snelle manier

Snel professioneel

Wij kopen als bedrijf in via Outdoor Pro, als iets op voorraad is hebben wij het al een dag later binnen. Ze denken mee en we hebben goed contact.

Snel en goed

Archery tag pijlen overal in het land splijten en die van OutdoorPro niet!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Tevreden over de kwaliteit en service, website op je mobiel soms wat onhandig met terugklikken (moet soms weer helemaal via het hoofdmenu). Verder mss handig ook de incl btw prijs erbij te zetten voor 'normale' klanten (maar iksnap de keuze)

De materialen die wij tot nu toe bij jullie hebben besteld zijn van zeer goede kwaliteit. Tevens is de levertijd ook zeer goed. Wanneer er een probleem met de bestelling wordt er direct contact van uit hun opgenomen, zodat wij tijdig verwittigt waren.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.