Goede service en snel geleverd

Al vaker bij klimwinkel besteld. Altijd goede en snelle communicatie wanneer er vragen zijn. Ook goede service in de fysieke winkel. Met een breed assortiment kan ik op één punt bestellen wat ik nodig heb.

Levering was snel, helaas paste ik het harnas niet dus gaat hij weer gratis retour, super goeie service

snel,netjes,helemaal prima

Na mijn bestelling te hebben geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden. Levering was vertraagd zeiden ze maar toch heel snel ontvangen. Super fijn, vooral omdat het een kadootje voor een verjaardag is.

Prima product, prima prijs,

Ziet er allemaal netjes uit en werd op tijd geleverd. Ik zou zeker weer zaken met ze doen

Bestelling snel behandeld en geleverd

Na bestelling direkt een bevestiging gekregen en binnen een paar uur al aan DHL overgedragen. Prima ervaring.

Alles snel in goede orde ontvangen

Ik heb een aantal producten besteld bij dit bedrijf en alles werd keurig compleet en snel bij mij geleverd

Goed advies en fijne mogelijkheden tot uitproberen en pass

Om naar de showroom (ingericht in het magazijn) te gaan, moet je een afspraak maken, maar dat gaat heel gemakkelijk. Ik kon dezelfde dag nog komen. Ruime keuze om te pasen en goed advies. Ook kun je aan een kleine muur even de schoenen uitproberen. Verder nog wel andere artikelwn in de showroom en als je iets op de website had gezien kunnen ze dat voor je uit het magazijn halen.

Zeer goede en snelle service.

Alles snel verlopen. Niks op te merken.

Ruim assortiment snelle levering

Ruime keus goede prijzen snelle levering

Goede communicatie

Helaas was de bestelling veel later dan op de site stond aangegeven. Hie werd ik direct goed over ingelicht na bestelling.

Goede en snelle service

Producten zoals omschreven en zoals vermeld op de website da dag nadien in huis. Kan dit alleen maar aanbevelen

Product ziet er top uit en dank voor de snelle levering

Snelle service, mooie producten! Ik kan aan de slag!

Fijne klettersteigset

Fijne klettersteigset, intensief gebruikt in oostenrijk, makkelijk te hanteren, ook met handschoenen.

Ruim aanbod op een overzichtelijke website. Snelle levering.

Goed product, goede service

Heb altijd goede service bij de klimwinkel. Soms is het wat duurder dan de concurrentie, maar de klimwinkel staat wel garant voor kwaliteit.

Snelle bezorging en duidelijke website

Schoenen besteld, het maatlabel is duidelijk en heeft me geholpen met het goed uitzoeken. De website en bezorging waren helemaal naar wens.

Gewoon goed, zoals je mag verwachten

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en alles ging zoals je mag verwachten. Gewoon optijd geleverd en alles makkelijk te vinden.

Onjuiste informatie, goed opgelost

Op de website stonden foutive levertijden van een van de mijn bestelde producten. Maar al vrij snel na bestellen werd er contact met mij opgenomen hier over. Vervolgens heb ik het gemakkelijk kunnen annuleren en elders kunnen bestellen. De overige producten waren vervolgens toch zonder verzendkosten verstuurd zonder dat ik er nog in aanmerking voor zou komen (Het resterendebedrag was net onder de 75€).

Goede service en erg klantvriendelijk!

Mails met vragen snel beantwoord, goede hulp. Tot nu toe altijd goed geholpen en als er iets mis ging altijd goed mee geholpen en opgelost!

Snel besteld en geleverd

Het verjaardagscadeau voor mijn zoon, een grigri, was snel besteld en geleverd, hij is er heel blij mee!

bestelling was een flash on sight

Offset nuts en gewone nuts besteld van DMM en kan er niets op aanmerken. Correcte communicatie en snelle levering.

Kennisrijke geduldige hulp

Langsgeweest bij de fysieke winkel in Oosterhout om een goed passende klimhelm te vinden. Er werd ruim de tijd genomen om alle klimhelmen te passen. Ook alle voor en nadelen van de goedkopere en duurdere modellen werden besproken. Concluderend een fijne winkel ervaring.

Er werd tijd genomen om te zoeken naar de schoen die daadwerkelijk past. Na een 10 tal schoenen gepast te hebben kwamen we uit op de schoen welke een hele goed fit had. Ik weet zeker dat ik veel boulderplezier zal hebben met deze schoenen.

Spullen geleverd na verwachting met geen bijzonderheden.

Vlotte levering, goede prijs

Zekerapparaat en Karabiner gekocht, prima spul

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!