Snelle levering, nette producten

Fijne webshop, heb er al meerdere keren besteld en alles was altijd keurig in orde en snel bezorgd

Snelle service oprecht!

Klantendienst was snel erbij om met mijn problemen te helpen, vriendelijke en snel instructies erbij gekomen!

Hele snelle levering en alles was helemaal perfect!

De plek voor klim spullen

Super, mooi assortiment met kwaliteit artikelen. Snelle levering en keurig verpakt. Klantenservice ook van hoog niveau

doet wat het belooft

Klimwinkel.nl als Belg de plaats waar bijna al mijn materiaal vandaan komt, goed gevulde assortiment& voorraad, levering tip top.

Goed produkt, goed verzonden, snel verzonden

Geen probleem met bestelling en snel levering. Top!

Ik was op zoek naar chalk voor mijn zoon. Was makkie te vinden en bestellen. En de levering was snel en zonder problemen. Blij me

Door duidelijke foto’s en beschrijving snel een keuze gemaakt.

Op de website stonden duidelijke foto’s, een goede beschrijving en een nuttige review video. Hierdoor heb ik gemakkelijk en snel een goede keuze kunnen maken.

Leuke producten

Snelle levering, goed gevarieerd assortiment

Gemakkelijk & vlot

Bestellen verloopt vlot. Prijs is scherp. Levering al de volgende dag. Prima dus.

Zeer goede afhandeling bestelling.

De bestelde klimschoenen waren te klein, maar werden zonder probleem omgeruild naar een maat groter

Kwaliteit service, niet alle producten

Snelle en goede service, fijne website, selectie producten niet zo groot als bij sommige concurrenten.

Behulpzaam

Zoals steeds een zeer behulpzame klantenservice, als vaste klant ben ik dan ook zeer tevreden!

Snelle levering, mooie website, goed product

Snel en compleet

Binnen een dag was het bezorgd. Niks op aan te merken.

Goede producten en evengoede service!

Ik kreeg een mail met de melding dat mijn zending was vertraagd, omdat 1 product niet voorradig was (de bestelling bestond totaal uit 10 artikelen). Met 1 telefoontje kon ik dat betreffende product annuleren en stuurde ze mij de rest van de bestelling keurig de volgende dag op. Daarnaast werd ik heel vriendelijk te woord gestaan, dus helemaal top!

Snel en perfect geholpen

Ik had geen afspraak gemaakt maar ik kon toch gelijk terecht. En na meerdere soorten schoenen gepast te hebben naar buiten gelopen met mn eerste paar klimschoenen! Super service!

Snelle levering voor een goede prijs

Ruime keuze voor de klimmer en de volgende dag al in huis.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goed en snel

Goede website snelle leverin

Correcte vlotte service

Duidelijke website, correcte informatie over de bestelling

Dank jullie wel, superfijn geholpen en prima advies

Afspraak gemaakt en rustig allerlei klimmaterialen kunnen passen en uitproberen.

Hele proces van keuzes maken tot bezorging verliep soepel.

Website werkt zoals je verwacht. Gekozen product werd vlot bij mij thuis afgeleverd.

Super service

Bestelling geplaatst voor enkele karabiners en slinges. Een van de slinges bleek niet op voorraad, waardoor verzending van mijn pakket pas over twee weken mogelijk zou zijn. Echter was er ook de mogelijkheid om ze te vervangen voor slinges van een ander merk. Dit werd allemaal op een nette en snelle manier gecommuniceerd. Ook toen ik aangaf het vervangende product te willen is dit snel opgepakt en zijn de kosten netjes verrekend. Hierdoor had ik alsnog de volgende werkdag mijn nieuwe klimspullen binnen :-D Super blij mee.

Super snelle levering

Makkelijk besteld en super snel geleverd

Arduinstraat 20

4827 HK Breda