Alles perfect.

Snelle levering.

Goede spullen, snel geleverd

Goede informatie op de website helpt bij het kiezen.

Prima winkel, vlot verzonden

Bestellen en verzenden ging snel. Alles helemaal goed.

Site makkelijk te navigeren, kwam heel snel aan. Werd voor alles via mail op de hoogte gehouden wat ik wel kan appreciëren.

Snel en gemakkelijk

Wanneer je iets besteld bij klimwinkel weet je dat het niet lang zal duren voor je pakketje je brievenbus zit. Wanneer je vragen hebt wordt hier snel, duidelijk en vriendelijk op gereageerd.

Goed product

Snel geleverd, en de kwaliteit is goed

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Snelle en goede service, kwaliteit goed. Snelle bezorging. Groot assortiment.

Na 2 dagen had ik bestelling al binnen. Top!

gewoon goed

snelle levering en goede service

Bestelling zoals verwacht

Op tijd en bestelling op orde. Had graag goedkoper magnesium gewild.

Grote variatie aan producten en snelle levering

Heb fijne producten in kunnen slaan om nog actiever te gaan klimmen/boulderen. Levering was snel en gronding, heel fijn!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Klimwinkel is een hele fijne winkel voor alles wat met klimmen te maken heeft. Duidelijke productinformatie, snelle levering. Top!

Netjes geleverd, prima prijs en goed materiaal

2 via ferrata sets besteld. Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit lijkt uitstekend, prijs helemaal oké.

Snel en goed geleverd

Fantastische slaapmat en de dag na bestelling in huis

Makkelijk te vinden op de website, sneller geleverd dan beloofd!

Makkelijk te vinden op de website, sneller geleverd dan beloofd!

Ruime keuze en goede prijzen.

Ruime keuze en goede prijzen

Groot assortiment met goede klantenservice

Helaas was een deel van mijn bestelling niet op voorraad. Levertijd duurde hierdoor iets langer dan voorspeld. Tijdens het wachten had ik nog iets bijbesteld. Dit kon zonder moeite toegevoegd worden aan mijn eerdere bestelling waardoor er geen extra verzendkosten betaald hoeft te worden.

Snel en effectief geholpen

Niet alles van mijn bestelling was op voorraad en daar werd ik per mail op geattendeerd, vervolgens gevraagd of ik die artikelen kon wisselen met anderen. Geen enkel probleem, iDeal betaling erachteraan om de verschil kosten te verrekenen en een dag later geleverd!!

Nooit problemen

Snelle levering, goede service

Fijne en duidelijke website, scherpe prijzen en. snelle levering

Uitstekende service en snelle levering.

Klimwinkel beschikt over een groot assortiment aan klimspullen waarbij service centraal staat. Altijd een correcte en snelle afhandeling!

Perfect!

De site is toegankelijk en de producten waar je naar op zoek bent zijn makkelijk te vinden. De product omschrijvingen zijn ruim en duidelijk. Het bestellen gaat zoals verwacht, gemakkelijk. Tijdens mijn bestelling ging iets mis door mijzelf, ik werd vervolgens goed geholpen door de vriendelijke medewerker aan de telefoon. De bestelling werd ontzettend snel verzonden en bezorgd. Concluderend: een echt aanrader!

Uitstekende service

De bestelling was snel binnen. Bij de vorige bestelling was postnl de retour zending kwijtgeraakt. Klimwinkel heeft het snel en bijzonder netjes opgelost.

Goede gordel voor goedkope prijs

Ik had een nieuwe gordel nodig omdat mn vorige te klein was en ik vind dat deze zelfs beter is en met de bezorging waren geen problemen

Helemaal dikke prima!

Eerder al een retour gehad in de showroom en nu een carabiner via de webshop besteld en opgehaald in de showroom. Super vriendelijk geholpen en kreeg alles zo mee. Zeker voor herhaling vatbaar!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda