Altijd geweldig, assortiment klein

Geweldig service, altijd snel. Ik vind het wel jammer dat als ik iets specifieks nodig heb ik het toch ergens uit Duitsland moet halen, ook wel begrijpelijk, dat zijn grote webshops met een grotere afzetmarkt. Als ik het bij Klimwinkel kan bestellen bestel ik het liefst daar!

Prima prijs en snelle levering.

Ik bestelde mijn beastmaker 1000 aan een scherpe prijs. In België binnen de 48 uur geleverd. Goede service!

Goede winkel ervaring

Een mooi aanbod en het gekochte artikel snel in huis.

Prettige samenwerking

Heel prettige communicatie gehad en het was vlot geregeld!

Goede winkel!

Snelle bezorging en goede producten!

Snelle service en levering!

Wat ik besteld had en waar ik het bezorgd wilde hebben, prima

Prettig en snel

Prettige snelle bestelling en afhandeling. Veel informatie op de website en goede producten.

Ruim aanbod snelle levering

Ruim aanbod snelle levering. Klim schoenen wel wat aan de dure kant. Goeie communicatie over de levering. Ik zal hier zeker nog dingen bestellen.

Goede levertijd, fijne webshop

Dag erna in huis, top. Overzichtelijke webshop. Redelijk aanbod, ruimte voor meer.

Go to winkel voor klimspullen

Het grote assortiment is goed te zien op de overzichtelijke website. Vervolgens gaat het bestellen erg makkelijk, met goede service en snelle levering. Kortom, klimwinkel.nl is mijn go to winkel voor klimspullen. Zeker een aanrader!

Very responsive

Item was out of stock. Shop communicated when it will be available again and suggested replacement if urgent. Received my items after re-stocking (after 2 months) as I was informed.

goede producten perfect geleverd

Simpel de selectie op de website... Grote keuze Bestellen en wachten op de levering. al meerdere keren gebruikt, zonder probleem

Gemakkelijk besteld en snelle levering

Ik heb een beastmaker 1000 besteld en minder dan 24u later had ik hem in huis. Heel tevreden van klimwinkel!

TOP producten!!!

Nette & vlotte service :-)

Alles, snel en goed verpakt

Mijn gehele bestelling werd de dag nadien geleverd, netjes verpakt. De webshop is duidelijk en overzichtelijk met een voldoende groot aanbod.

Betrouwbaar en goeie prijs

Al jaren een betrouwbare webwinkel, goeie en snelle service en heel acceptabele prijzen

Goede service, perfecte hulp bij klantenservice

Klimschoenen besteld, per ongeluk de verkeerde maat. Werd in no time opgelost door de klantenservice. Geen gedoe met heen en weer sturen van de bestelling. Top!

Topwinkel

Niet alleen goedkoper dan vele alternatieven, maar tot mijn verbazing had ik mijn pakje volledig zoals ik het wou de dag nadien al in België. Kwaliteit van het materiaal is exact zoals verwacht. Ook een zeer overzichtelijke en aangename webshop.

Goede producten en prima communicatie

Enkele van mijn bestelde producten waren niet direct op voorraad, dit werd meteen goed aangegeven in de bevestigingsmail met duidelijke tijdspad wanneer het verwacht werd. Zeer tevreden over de producten.

Klimwinkel is de koploper. Het is snel, zorgvuldig en betaalbaar. Service is zoals het hoort: gastvrij, vriendelijk, behulpzaam en bereikbaar.

Goede contact mogelijkheden,goede communicatie en afhandeling.

Professionele en snelle afhandeling

Bij deze eerste aankoop bij de Klimwinkel door de professionele aanpak en snelle afhandeling van de bestelling. Zeer overzichtelijke website met een ruime keuze aan degelijke producten. De Klimwinkel biedt ook opties voor diverse betaalmiddelen.

Snelle levering!

Klimwinkel heeft een snelle betrouwbare levering!

Fijne webshop

Groot assortiment, competitieve prijzen. Verzending was snel en zoals beloofd.

Niet best

Heb geen bevestigingsmail oid gehad. Geen factuur gezien. Na zelf bellen kom ik langskomen waar ik ook niet super werd geholpen. De beoordelingsmail is de eerste mail die ik zie van jullie...

Arduinstraat 20

4827 HK Breda