alles geleverd volgens afspraak.

Alles wat ik heb besteld is geleverd volgens afspraak. Prima verzorgd.

Duidelijk simpel en snel

De juiste artikelen in een overzichtelijke website, na bestellen de volgende dag in huis. TOP

Snelle service, goede kwaliteit

De volgende dag had ik het pakje al in huis. Goede kwaliteit/prijs verhouding, goede service.

matig

Besteld artikel was backorder. Nieuw levertijd is gemeld maar de datum verstreek zonder dat ik ben geïnformeerd. Ik heb zelf steeds contact gezocht over de leveringen

Goede ervaring zoals altijd

Weer de spullen kunnen kopen die ik nodig had en dat voor een nette prijs. En lekker snel bezorgd :)

Snelle levering en zeer goed ingepakt

Ruime keuze aan artikelen en snelle levering

Vlotte website, goede customer support

Uitgebreid gamma, scherpe prijzen. Bij een klein probleem enorm vlot en snel vooruit geholpen.

Zeer goed!

Verschillende artikelen op voorraad waardoor je veel keuze hebt. Daarnaast is de levertijd ook snel.

Uitstekend.

Goede service en tevreden weg gegaan.

Goed advies, snelle zending en goede producten

Altijd bereid mee te denken met je klimvakantie!

Fijne service, goede spullen

Fijne service en mooie spulletjes! Klimwinkel is mijn favoriete outdoor winkel!

Beste all-round pickel voor mee op tocht!

Lichtgewicht technische pickel die perfect is voor gemixte alpiene touren.

Snel, safe en simpel

Alle keren dat ik hier iets besteld heb had ik het in no time in huis. Dit is één van mijn 2 goto webwinkels voor outdoor en klim benodigdheden.

Ik wist wat ik wilde hebben en vond het allemaal. Uiteindelijk zelfs nog met flinke korting.

Ik had twee hele specifieke producten nodig voor een alpine tocht en ik vond ze beide. Dankzij een kortingscode had ik zelfs nog 20% korting.

Klimsetje is snel geleverd. Heb er meteen gebruik van kunnen maken. Locatie aanrader: klimpark Landschaftspark Duisburg-Nord.

Via website, vlot en gemakkelijk. Telefonisch betaling aanpassen snel en goed geregeld, goede servic

Zie hierboven

Juiste artikelen snel geleverd

zoals titel :)

Lange levertje, verder goed ontvangen

Het was een verjaardagscadeau voor mijn zoon Duurde helaas wat langer voor hij het ontving.

Prima spullen & levering

Alles waar ik als klimmer behoefte aan heb, kan ik hier bestellen. De spullen zijn goed & levering gaat goed.

Duidelijk en goede prijs-kwaliteit.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Heel fijn dat er een vergelijkingsknop is, waarmee producten met elkaar kunnen worden vergeleken. Verder zijn het goede producten die worden verkocht. De service is goed. Mijn product was niet op voorraad en dit kreeg ik netjes te horen. Al met al een goede ervaring.

Ik ben heel tevreden!

Super goed assortiment voor zowel klimmen, kamperen als alpinisme, by far beste van NL. Mooie deals ook en leuke samenwerking met NKBV.

Mooie klimgordel

Mooie klimgordel, netjes verpakt en snel verstuurd.

Top service en snel geleverd!

Ik heb onlangs de Handmaster Plus 3-pack besteld bij Klimwinkel.nl. Ik wil de kracht in mijn handen en onderarmen verbeteren, o.a. voor de tennissporten die ik uitoefen. Gezien klimmers bekend staan om de sterke handen en onderarmen, dacht ik, ik ga eens kijken wat daarvoor wordt gebruikt. Ik heb al de standaard knijpers enzo geprobeerd in het verleden, maar deze hadden voor mij niet het gewenste resultaat. Zeker omdat het vooral alleen je Flexor spieren aanspreekt en niet je Extensor spieren. Deze doet het beide en werkt echt top. 2 a 3 minuten per keer per kant doet al wonderen. Bestelling geplaatst en volgende dag al geleverd!

Good and quick!

Everything was as described and arrived quickly

Perfecte levering

Eenvoudigste aankoop ooit. Snel en eenvoudig besteld en betaald. Snel geleverd.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda