Goede prijs / kwaliteit!

Verkopen de echte topmerken. Prijzen zijn scherp.

Snelle levering conform bestelling

Mooie website, eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie.

Het materiaal wat ik heb ontvangen is zeer goed

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en er was een zeer goede communicatie tussen de klimwinkel en mijzelf.

Snel de goede gordel!

We hadden snel een passende gordel nodig voor mijn zoon van 14. Helaas konden winkels wel aangeven wat de maten moesten zijn maar nergens was de juiste maat verkrijgbaar tot een goede verkoper ons verwees naar de klimwinkel en binnen drie dagen hadden we de goede gordel in huis!

Snelle bezorging, snellere klantenservice.

Het bestelproces verliep vlekkeloos en mijn bestelling werd snel bezorgd. Helaas bleek één item verkeerd geleverd. Na een mailtje hierover had ik binnen een paar uur al respons en werd per direct het juiste item alsnog verzonden.

Snelle levering en goed assortiment

Alle producten die je nodig hebt voor het klimmen kan ik op jullie website vinden.

Goeie communicatie en service

Zoals steeds was ik ook deze keer weer zeer tevreden met jullie service en dienst na verkoop. Top!

prima service

makkelijk besteld, goede prijs betaald, op tijd bezorgd.

Vlotte en correcte levering.

Supersnel geleverd en niet in een gigantische doos!

Ik heb een hangboard besteld die ik de volgende dag al in huis had tegen een scherpe prijs en gelukkig niet ingepakt in onnodig veel verpakking. Fijn!

altijd prima in orde en zeer snelle levering

heel overzichtelijke site. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Prima materiaal.

Goede kwaliteit materialen en snelle verzending

Goede keuzehulp op jullie website, bestellen en de volgende dag gewoon in huis.

De keuzehulpen en uitgebreide product info zijn heel fijn en ook goed van kwaliteit. Ook als ik als instructeur gewoon wat meer wil weten over bepaald materiaal kijk ik eerst op jullie site. Dan heb ik meestal al genoeg info. Betrouwbare snelle levering.

Goed aanbod, goede prijzen

Perfecte ervaring bij het bestellen van mijn nieuwe klimschoenen aan de beste prijs die ik kon vinden op het internet!

Een winkel die meedenkt

Heb een bestelling gedaan waarbij sommige producten wat langere levertijd hadden. Klimwinkel heeft mij zeer goed alternatieve aangeboden. Top service!

Makelijk en snel

Pagina is makelijk te gebruiken. Pakket kwam snel thuis.

Alles werkte vlot en duidelijk zoals je van een goede webshop mag verwachten

Alles waar ik naar op zoek was, was aanwezig in het assortiment en het was de volgende dag geleverd.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Alle producten hebben een duidelijke omschrijving waardoor het makkelijk is de juiste keuze te maken, producten zijn goed geprijsd en het aanbod is breed. Erg fijn

Prima prijzen, snelle bezorging

In de middag een nieuwe pofzak uitgezocht, besteld, en betaald. Volgende ochtend al afgeleverd! Awesome.

Super assortiment en goede aanbiedingen

Klimwinkel heeft altijd de juiste spullen die ik nodig heb en goede aanbiedingen om duurdere kwaliteitsproducten tóch voordelig aan te schaffen. Top winkel!

Fijne sneller levering Goede uitleg bij de verschillende producten online, top!

Goeie ervaring

Snelle levering en de spullen zijn erg fijn.

Easy, fast and prime quality

The website is very intuitive to navigate, all the products I bought in the past have arrived in 1 or 2 days and the quality is always top-notch. Sometimes I have to stop myself from scrolling and over consuming, but I guess that's my problem haha.

Goed voorraad overzicht en snelle levering

De gebruiksartikelen die ik regelmatig nodig heb, zijn altijd opvoorraad

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

+31(0)85-0653688

Over Klimwinkel.nl

Klimmen begint bij Klimwinkel. Dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!