Fijne webshop, goed product!

Product voldoet aan verwachting en is snel geleverd. Jammer dat het product niet via een brievenbuspakje kon komen, nu was er een hele doos nodig voor een touw van 5 mm/1 m. Dat was voor mij niet helemaal nodig. Blij met het product!

Heel accuraat !

Kaylee is super klantenservice medewerker

Goede klantenservice

Pofzak en een boulderborstel besteld, waarvan de laatste niet snel leverbaar was. Hierdoor de bestelling gewijzigd en dit werd snel en vriendelijk afgehandeld.

Snel, betaalbaar en volgens afspraak

Top ervaring. Op zoek naar een klettersteigset. Site van Klimwinkel is overzichtelijk. Prijs is goed. Levering was volgens afspraak. Kwaliteit van producten lijkt goed. Dus helemaal tevreden.

Goede collectie en snelle verzending

Grote collectie van klimmaterialen en snelle verzending. Ik ben dik tevreden en bestel hier zeker vaker!

Vriendelijk personeel en goed materiaal

Alleen vond ik de locatie verwarrend doordat naast het gebouw een pand is met garageboxen met huisnummers 25a t/m 25... Het bord op het hek zit precies tussen de 2 panden.

Overzichtelijk en snel

Goed assortiment

uitstekend

Duidelijke omschrijving en zeer snel bezorgd

Snelle en uitstekende service. Producten altijd van hoge kwaliteit.

Na bestelling is het materiaal altijd na 1 dag al in huis. Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Goede informatie op de website, waardoor je altijd weet wat je bestelt. Retourneren is geen probleem.

Er was een item niet op voorraad

Maar dat werd heel netjes persoonlijk gemeld via de mail en opgelost. Dat maakt een winkel goed, iedereen kan een pakket versturen! Hulde voor de klimwinkel medewerkers!

Supersnel bezorgd, veilig verpakt

Set slinges besteld en tot mijn verrassing werd het de volgende dag al bezorgd, super!

Veel eindige winkel met snelle levering

Zeer snelle levering

Super contact en kennis van klimmen en zelfs soorten ijsschroeven.

meegedacht met alternatieven en prijzen.

Vriendelijk

Ik wilde het zlagboard pro bestellen en had daar nog een aantal vragen over. Ben door 2 collega's super vriendelijk geholpen. Ik zal hier in de toekomst zeker nog eens bestellen :)

Geweldige service

Had nog snel een broek besteld terwijl ik binnen 2 dagen op klimtrip ging. Zoals altijd, precies op tijd binnen.

Snelle levering en goed product

Ik had een crashpad besteld en deze kwam de volgende dag al binnen! Super :)

Dikke 10 voor de service

Eerste bestelling geplaatst, Vervolgens erachter gekomen dat ik een fout had gemaakt, door 1 telefoontje prima en vriendelijk geholpen en alles gelijk geregeld.

Perfecte koop ervaring gehad bij klimwinkel.nl

Alles snel uit voorraad leverbaar! Zelfs producten die bij andere al lange tijd niet verkrijgbaar zijn!

Goede prijs, snelle levering

overzichtelijke webshop, snelle levering. prima prijzen

Zoals altijd snelle versturing en goed product

Ik bestel heel regelmatig bij Klimwinkel en het gaat eigenlijk altijd top!

Propere & snelle levering!

Snelle levering van het besteld artikel. Proper en stevig verpakt.

Prima assortiment, snelle verzending. Blij mee!

Prima assortiment, snelle verzending. Blij mee!

Buen Servicio

Todo muy bien.

• ¿Nos recomendarías?

geweldige producten en snelle levering.

top, zeer goed.

Arduinstraat 20