Perfecte service en goede prijs.

Het artikel (Therma-Rest Neo Air Xlite NXT) werd snel verstuurd en de prijs was de beste die ik kon vinden. Zeer tevreden over de ervaring.

zeer positief!

Ze hebben alles wat je nodig hebt voor een competitieve prijs

Overzichtelijke webshop, snelle verzending

Telkens weer een zeer overzichtelijke webshop, snelle respons en verzending

Goede prijs en snelle levering!

Zeer snelle levering, goed assortiment,

Supersnel gelever.

Binnen 24 uur binnen in een klein compact doosje. En alles naar verwachting. Een fijne winkel en als lid van NKBV mooi 10% korting!

Goede prijzen, snelle levering

Steeds goede prijzen, snelle leveringen, snelle reacties bij vragen via de backoffice, veel klimmateriaal in stock.

Top online winkel

Alles wat je nodig hebt op 1 online shop, alsook de prijzen zijn zeer goed. Verzending verloopt snel en vlot.

Snelle levering en prima product

Producten voldoen aan de verwachting en zijn super snel geleverd!

Producten voldoen aan de verwachting en zijn super snel geleverd!

Snel geleverd, geen gedoe

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, netejs ingepakt. Niks op aan te merken.

Zeer goede service

Mooie producten, en top service Zeker een aanrader

Mooi product

Super dat jullie een borstel in het assortiment hebben van plastic uit de oceaan! Mooie degelijke borstel!

Snelle reactie en oplossing van mijn vraag. Daarna snel geleverd ondanks de drukke Sinterklaas-tijd!

Altijd snel geleverd en zeer overzichtelijke webshop

Werkt gewoon top.

makkelijk en snel

Het was de beste prijs voor wat ik zocht, website was makkelijk en verzending was snel.

goede prijs, prima service en snelle levering

ruimte keuze in de webwinkel, producten in allerlei varianten, goed informatievoorziening tijdens leverproces, en prima producten. Duidelijk een winkel voor klimmers, door klimmers. Ze weten waar ze het over hebben.

Ja ik heb een week geleden een matje gekocht en deze is erg goed bevallen.

Ja het enige vervelende is dat ik volgens mij op opsturen had aan gevinkt en dat dat niet was doorgekomen. Maar toen had ik niet het geduld om te wachten dus ben ik van rotterdam naar Oosterhout gefietst en terug. Erg blij met de service en jullie reageren snel. Ik hoop dat ik kansmaak om te winnen! Met vriendelijke groeten philemon koot

Ruim assortiment en nette klantenservice

Mooi ruim assortiment en nette klantenservice die op laatste moment nog black friday korting toevoegde die ik over hoofd had gezien

Goeie webshop

Overzichtelijke website, snelle levering.

rapid, reliable service

I have no complaints, the product arrived as described and rather fast

Makkelijk bestelproces

Snelle levering, ook 2 minuten voor 5 uur nog

Prima selectie, snelle en nette levering al jaren.

Tevreden

Mooi artikel, zoals het beschreven wordt.

Decent

Bestelling vlot, alleen niet juiste maat dus opnieuw sturen

Snelle service, goed assortiment

Goede duidelijke site. Na een vraag per e-mail kreeg ik snel duidelijk antwoord. Prijsmatig goed concurrerend. Alles netjes verpakt binnen gekregen. Enige “minpunt” is dat het retourneren kosten met zich mee brengt waardoor de broek die ik heb gekocht heb misschien een maat kleiner had gemogen, maar dit dus niet snel omruil.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda