goede begeleiding

Gemakkelijk & snel.

Prima werkende en duidelijke website. Een punt van aandacht is misschien wel het goed bijhouden van actuele voorraad. De gordel die ik in eerste instantie had besteld bleek niet meer op voorraad. De klantenservice heeft dit overigens wel gelijk goed opgepakt en contact met mij opgenomen voor een gepaste oplossing. In dit geval heb ik voor een andere gordel gekozen.

Goede producten en eerlijk advies

Na een vraag via mail gesteld te hebben, werd deze snel beantwoord, met een goed bruikbaar advies. Levering was ook al snel, zodat we alles voor de vakantie op tijd binnen hadden!

Goed contact, snelle service!

Fijne winkel en een concurrerende prijs. Wel even goed kijken welke kortingen gelden, bij het afrekenen passen de prijzen zich aan.

Heel goeie en snelle service!

Oranje klimmok was niet op voorraad dus heb een andere gekozen. Die was dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag al geleverd. Top!

?

Spullen keurig bezorgd

Pakket was binnen een uur verzonden en stevig ingepakt.

Perfecte ervaring wat betreft ervaring voor klant. Het zou nog milieuvriendelijker kunnen door minder beschermmateriaal te gebruiken. Twee karabiners en een clipstick hebben echt niet al dat extra karton nodig.

Goede service en levering.

Top! Alles ging volgens afspraak.

Ik kon makkelijk vinden wat ik zicht op de,website, verder kwam het snel en kon ik ophalen bij post.nl. wel jammer dat er zo'n grote doos moet om 2 kleine dingen. Groetjes van Willemien schwan

Snelle en correcte levering

Goed verpakt, snel geleverd, alles in orde

Goede, snelle service

Grigri plus besteld met korting. Het pakket kwam snel ter plaatse.

Snelle levering en goede communicatie

De spullen waren snel geleverd! Ik had geen idee waar het bestel bericht was gebleven, maar na een mailtje naar de klantenservice was mijn bestelling en het verzendbewijs gelijk bevestigt.

Kwalieit en snelle verzending

Klimwinkel heeft voor mij altijd ruime keus, duidelijke beschrijvingen en snelle verzending.

Goede service, nooit problemen mee gehad.

Altijd makkelijk te bestellen en snel in huis.

fijne ervaring

duidelijk, betrouwbaar en snel geleverd. spullen zijn van hoge kwaliteit

Groot aanbod, snel en goed.

Altijd goed en snel verzonden. Voldoende keuze aan materialen en merken. De NKBV korting is ook hier goed geregeld alleen vergeet ik deze wel eens omdat je dit apart moet aangeven. Het zou prettiger zijn als dit op je account vast kan worden gezet.

Prima collectie goede en snelle service

De belangrijkste spullen op voorraad en snelle levering en goede prijs

Goede spullen, prima kwaliteit en snel geleverd

Goede spullen, prima kwaliteit en snel geleverd

Al verschillende keren iets besteld en altijd in orde

Goed maar shipping kan beter of duidelijker

Bijvoorbeeld als het +20 euro is gratis shipping en dit ergens duidelijk zetten.

Helemaal prima

Precies wat ik verwacht.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snel, betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk

precies zoals beschreven

Een gedeelte van mijn bestelling was niet op voorraad. Dit is heel netjes gecommuniceerd. Ik vind het fijn dat alles in één pakket wordt verstuurd, ondanks dat een gedeelte van de bestelling wél op voorraad is. Dit is beter voor het milieu.

Prima adres voor alle klimspullen

Bij allerlei goede aanvullende informatie beschikbaar, snelle regering en goede prijs, ook met NKBV korting

Arduinstraat 20

4827 HK Breda