Uitstekend produkt en snelle levering

De website is zeer informatief. Instructies maakten het zeg inmeten makkelijk. Levertermijn conform opgave. Bestelde de aluminium 50mm variant (2x). Mooie en solide luxaflex. Voldoende beugels meegeleverd. Verpakkingsmateriaal uitzonderlijk goed. Al met al zeer tevreden.

Goede duidelijke site, gemakkelijk bestellen

Tweede maal besteld. Alles goed gegaan.

Prima prijs/kwaliteit

Op basis van een toegestuurde kleurenstaal jaloezie op maat besteld. Snelle en correcte afhandeling en levering.

Mooie kwaliteit

Prachtige jaloezieën,snelle verzending. Wij hebben ze voor de boot laten maken.

Heel góed

Levering was snel, ze hadden alle maten, het paste allemaal en het was zeer goed verpakt.

Prima product

Prima product en goede communicatie omtrent levering

Redelijk, maar kwaliteitsprobleempjes

Website is helder, levering redelijk vlot en goed verpakt, mooi produkt. Netjes op maat, en ook werden er royaal reserve beugels, magneetjes etc. bijgeleverd. Alleen bleek na montage dat een van de kantelkoorden alsmede een van de optrekkoorden van een van de luxaflex kapot waren. Op mijn email melding daarover kwam snel een keurig antwoord met instructies terug. Moet wel zelf alles weer van het plafond halen om te proberen e.e.a. te repareren, maar in ieder geval tot zover tevreden over de response.

Super netjes goeie kwaliteit en klantvriendelijk

Goede kwaliteit, mooi!

Nu voor de 3e keer bij Jaloezieen.nl besteld. Van het bestelproces tot de levering alleen maar goede ervaringen. De Jaloezieën zijn prachtig, gaan lang mee, goed te bedienen, veel opties in het bestelproces. Voor ons laatste appartement zullen wij zeker weer hier bestellen! Vakantieboerderij Jort van Gossen

Okay

Okay

Hele mooie luxaflex, precies op maat. Goed verpakt een goede prijs kwaliteit nivo. Heel tevreden! Ik beveel aan.

technisch perfect en op tijd afgeleverd!!!

technisch perfect en op tijd afgeleverd!!!

goed product

prima aflevering in beschermende verpakking. prima product. bijgeleverde schroefjes echter crisiskwaliteit

Snelle levering in super service

Mooi en goed product!

Prima levering en het is een mooi en goed product.

Prima product voor scherpe prijs, goede levering en makkelijke montage

voor 2e keer hier een set jaloezien besteld, eigen setje doet al bijna een jaar prima dienst. Deze nieuwe ook wederom prima. ook volgende sets voor niuwe huis van dochter ga ik hier bestellen.

zien er prachtig en goed uit en netjes en goed verpakt

super goed en bij volgende zeker weer bestellen bij jullie

Prima geregeld

Mijn maten doorgegeven mbv goed voorbeeld. Gelukkig had ik het goed gedaan. Je twijfelt toch. Toen het afgeleverd werd , stevig verpakt. Zag er top uit. Ook nu het hangt. Zeer tevreden mee.

snelle levering en goede kwaliteit van product

Na slechte ervaring met product van bouwmarkt nu erg tevreden.

na een telefoontje om een flinke ruk te geven om het mechaniek te lossen, is alles nu correct.

Maten zoals opgegeven, mooi en snelle levering

Top Jaloezieën dist is de 3e keer dat ik ze bestel. Erg fijne winkel.

Kwaliteit!

Stevige kwaliteit. Goed te bevestigen. Wij zijn tevreden.

Aflevering precies zoals besteld en mooie jaloezieën.

Perfect passend en mooie uitstraling.

Precies zoals besteld.

Montage ging gemakkelijk.

Top service!

Mogelijkheid om staaltjes op voorhand te zien is echt goed, zeker wat kleuren betreft. Correct afmetingen en snelle levering zorgen voor een mooi resultaat. Een echte aanrader

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.