Supertevreden

Ik heb de carbon 50mm aluminium jaloezieën met zwarte band en ik ben aangenaam verrast van de kwaliteit. Zeer mooi. Ik heb er intussen nog besteld. En als onze ramen vernieuwd zijn binnenkort zal ik er nog bestellen! Prijs-kwaliteit = TOP

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en zeer goed verpakt

Helemaal prima

Prima jaloezieën, in vele kleuren en voor een fijn prijsje

Zeer degelijk product

Zeer snelle levering en uitstekende producten

Snelle levering:)

De goudkleurige jaloezieen staan heel mooi op onze slaapkamer, de prijs is goed en ik had ze al binnen 2 weken:)

Prachtig

Nu voor de 3e keer jaloezieën besteld en weer even zo mooi als daarvoor. Heel blij mee.

Super tevreden

Mooie lamellen, betaalbaar en ziet er kwalitatief goed uit.

Prima op maat.

Door de perfecte afmetingen was het gemakkelijk om te monteren.

Mooie jaloezieën, prima geregeld en op tijd

Prima produkt met een goede service

Na mijn online bestelling werd er telefonisch contact met mij gezocht i.v.m. een onduidelijkheid in deze vestelling. Na een kleine 2 weken kwam het bestelde (meer dan uitstekend verpakt). Snel uitpakken dus en ophangen. Ondertussen geniet ik nig elke dag van 'mijn' jaloezieën.

Helemaal top

Jaloezieën zijn perfect, passen mooi, goede omschrijving hoe je moet opmeten. Kwaliteit prijs verhouding ook prima. Levertijd ook goed na 11 dagen de jaloezieën gekregen. Ga zo door

Heel goed product

Lamellen zijn ondanks de grote drukte keurig geleverd Producten waren zeer goed verpakt. Alles is precies zoals besteld geleverd. Top!!!

Correct en klantvriendelijk

Prima advies, correcte benadering en klantvriendelijk ervaren

Heel goed.

Houten jaloezieen besteld. Perfect op maat en ze zien er prachtig uit. Bevestiging was gemakkelijk.

Prima product en duidelijke instructietekeningen.

Als we weer een jaloezie nodig hebben dan weer bij deze firma.

Mooie kwaliteit, goed geholpen

Vier jaloezieën op maat besteld, prima geleverd, stevige verpakking. Bamboe uitvoering mooi en lekker licht. Paste allemaal perfect, een probleempje met zwaar optrekken werd snel verholpen per e-mail.

Alles volgens verwachting

Redelijk

Goedendag, Heb een jaloezie bij u gekocht en het hangt voor het raam, vind het alleen heel jammer dat bij de bovenkant een grote kier zit, dus de bovenste lamel sluit bij gesloten stand niet netjes dicht !!

Ze hangen tof!

Netjes en goed

Heel blij mee

De jaloezieën zijn prachtig,levering precies, zoals aangegeven Goed meten is weten Er was een klein productie foutje, maar meteen opgelost, dus mijn volgende bestelling is weer bij jullie.Dank daarvoor.

super blij mee!

snelle levering en ben er zeer tevreden ,mee

Perfecte service en mooie kwaliteit jaloezieen

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, werd er contact opgenomen en advies gegeven over de keuzes die ik had gemaakt. Advies opgevolgd en twee weken later hingen mijn jaloezieën in huis. Perfect!

Makkelijk en mooi

Handige meerhulp via de bestelsite. Goed verpakt en eenvoudig te hangen. Aanrader!

Prima kwaliteit,snelle levering.

Mooi eindresultaat,gemakkelijk te plaatsen en een handige website om te bestellen geen verdere vragen nodig.

Heel tevreden

Goede omschrijving hoe je de maten moet opnemen en fijn dat je gratis staaltjes kon krijgen. Maakte een groot verschil. Erg blij met het resultaat.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.