Nalevering perfect geregeld

Ik was een koof vergeten te bestellen, was prima opgelost en nageleverd. Was manco geraakt bij het transport bedrijf maar kreeg binnen een week een nieuwe opgestuurd geheel kosteloos. Super geregeld.

Mooie jaloezieën

Al meerdere keren hebben wij jaloezieën hier gekocht omdat de kwaliteit erg goed is. Tevens worden de jaloezieën binnen de aangegeven tijd goed verpakt bezorgt.

kwaliteit is goed en redelijk snel geleverd

x

krap voldoende

het gekozen productie had in werkelijkheid een veel donkere kleur dan het plaatje bij de bestelling deed verwachten. tevens was de bestelling niet compleet, de bestelde en betaalde optie voor het kunnen vast klikken van de jaloezieen wanneer naar beneden, zijn niet geleverd. kwaliteit van het product is naar mijn idee wel heel goed.

perfekt

geen enkele negatieve opmerking

Topmateriaal!

snelle reacties bij vragen, produkt top kwaliteit. snelle levertijd.

Het klopt allemaal.

Het zal kwalitatief wel minder zijn dan de jaloezieen van Luxaflex, maar het prijsverschil is ook enorm. Het laatste was de reden om te kijken hoe deze jaloezieen het doen. Het hangt strak voor de ramen en ben vooralsnog tevreden.

Fantastisch!

Perfect op maat gemaakte jaloezieen. Moest wel even wachten voordat ze arriveerden, maar het was het wachten waard.

Mooie kwaliteit (alles tot en met het stokje van echt hout), duidelijke communicatie

Prima voor elkaar

Goed maat werk en een snelle levering

Heel tevreden over het geleverde en makkelijk te plaatsen

Zeker een aanrader

Goede kwaliteit, vlotte levering volgens afspraak en exact op maat!

Duidelijk bestelproces en meet instructies, ruime keuze goed prijs kwaliteit verhouding. Kortom helemaal tevreden

Uitstekend produkt en snelle levering

De website is zeer informatief. Instructies maakten het zeg inmeten makkelijk. Levertermijn conform opgave. Bestelde de aluminium 50mm variant (2x). Mooie en solide luxaflex. Voldoende beugels meegeleverd. Verpakkingsmateriaal uitzonderlijk goed. Al met al zeer tevreden.

Goede duidelijke site, gemakkelijk bestellen

Tweede maal besteld. Alles goed gegaan.

Prima prijs/kwaliteit

Op basis van een toegestuurde kleurenstaal jaloezie op maat besteld. Snelle en correcte afhandeling en levering.

Mooie kwaliteit

Prachtige jaloezieën,snelle verzending. Wij hebben ze voor de boot laten maken.

Heel góed

Levering was snel, ze hadden alle maten, het paste allemaal en het was zeer goed verpakt.

Prima product

Prima product en goede communicatie omtrent levering

Redelijk, maar kwaliteitsprobleempjes

Website is helder, levering redelijk vlot en goed verpakt, mooi produkt. Netjes op maat, en ook werden er royaal reserve beugels, magneetjes etc. bijgeleverd. Alleen bleek na montage dat een van de kantelkoorden alsmede een van de optrekkoorden van een van de luxaflex kapot waren. Op mijn email melding daarover kwam snel een keurig antwoord met instructies terug. Moet wel zelf alles weer van het plafond halen om te proberen e.e.a. te repareren, maar in ieder geval tot zover tevreden over de response.

Super netjes goeie kwaliteit en klantvriendelijk

Goede kwaliteit, mooi!

Nu voor de 3e keer bij Jaloezieen.nl besteld. Van het bestelproces tot de levering alleen maar goede ervaringen. De Jaloezieën zijn prachtig, gaan lang mee, goed te bedienen, veel opties in het bestelproces. Voor ons laatste appartement zullen wij zeker weer hier bestellen! Vakantieboerderij Jort van Gossen

Okay

Okay

Hele mooie luxaflex, precies op maat. Goed verpakt een goede prijs kwaliteit nivo. Heel tevreden! Ik beveel aan.

technisch perfect en op tijd afgeleverd!!!

technisch perfect en op tijd afgeleverd!!!

goed product

prima aflevering in beschermende verpakking. prima product. bijgeleverde schroefjes echter crisiskwaliteit

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.