Topservice - goeie levering - goeie kwaliteit

Ik ben altijd wat huiverig om woningdecoratie of artikelen via internet te bestellen maar bij deze webshop ben je echt aan het juiste adres voor jaloezieën. Prachtige kwaliteit Goed verpakt Goeie prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede organisatie en kwaliteit, fijn om te ervaren!

Goed en snel geholpen bij reparatie van jaloezie

Terwijl de jaloezie gekocht was door de de vorige bewoner

Goede service!

Ik heb 16 jaloezieën bij hen besteld en ze van te voren laten inmeten door de monteur. Dit is allemaal netjes gegaan. Bij de levering bleek 1 kast te zijn verbogen. Deze hebben ze netjes laten ophalen en vervangen. Ook belden ze me persoonlijk nog even op of we tevreden waren met de bestelling. Zou hen dus zeker aanraden. Goede service en een mooie betaalbare prijs!

Perfect product

Perfect product en zeer snelle levering.

Prachtige jaloezieën, superblij mee!

Top, het product was op tijd geleverd en makkelijk te installeren

Mooie luxaflex voor een prima prijs.

Aardig product tegen minimale service.

Voor de gehele beneden verdieping jaloezieën en plissé ( zelfde bedrijf ) besteld. Stof uit plissé online bestelling bleek helaas niet meer mogelijk . Geen advies, alleen mogelijkheid tot iets anders te bestellen. Order maar laten vervallen voor deze plissé. Duurde helaas twee weken voordat het geld terug gestort was, meer als 1000 euro. Vervolgens werd de jaloezië geleverd met druiper en beschadiging. Twee opties , terug laten halen of wat verf op laten sturen. Voor het laatste gekozen daar ik door een vakman het eea heb laten ophangen. Nog een jaloezieën besteld en deze moest wat aangepast worden ivm plint, Gezien alle problematiek vroeg ik om wat coulance ( 30 euro ) voor deze wijziging maar deze mogelijheid was er absoluut niet helaas. Bij levering zou de verf meegeleverd worden maar helaas ontbrak ook deze. Ook de levering zelf was niet geheel goed, op een klein stukje van de jaloezie had de verf niet gedekt, iets wat volgens de leverancier wel eens zou kunnen gebeuren door vet oid. Na twee weken de verf alsnog binnen gehad en zelf maar aan de slag gegaan met de verf. ze hangen nu wel netjes maar of ik het weer zou doen....... denk het niet.

Goede ervaring

Alles wat besproken is is super netjes uitgevoerd. Goed bedrijf

Het is gewoon allemaal top

Jaloezieen.nl overtreft ruim mij verwachting 6 Jaloezieen besteld allemaal precies opmaat gemaakt en top verpakt in noppenfolie en karton. Ik raadt iedereen aan hier zijn Jaloezieen.te laten maken.

Goede kwaliteit tegen een Goede prijs

Ruime keuze in soort en kleur, Goede kwaliteit, Geheel op maat gemaakt, Eenvoudig besteld, Tijdig gleverd .. en wat heeft de woonruimte een mooie uitstraling gekregen.

Prijs - kwaliteitsverhouding is top

Na enige on en offline studie van jaloezieën kwam ik op de bamboe van 63mm uit wat na een relatief eenvoudige plaatsing een zeer degelijke en kwalitatieve uitstraling geeft. Ook het optrekken van toch een tamelijke breedte - lengte gaat vrij normaal. (220x120). Ik heb van 5 aanbieders online ook stalen gezien en van een A merk dat zelfs niet tot ad zijkanten was gekleurd. En deze werd het uiteindelijk. Ik hoop dat ik na enkele maanden gebruik nog steeds een tevreden klant kan zijn. En dat de duurzaamheid niet op de proef wordt gesteld. Waarom kiezen ? Goede begeleiding bij opmerking Telefonische dubbelcheck vanuit hun klantendienst - initiatief Vlotte levering - in vergelijking met andere. Zeer stevig en goed verpakt - geen schade. Vlotte montage Nu gaan we er nog voor 3 andere ramen bestellen. Maar de eerste proeforder was alleszins al boven de verwachting.

Erg mooi!

Snelle levertijd, makkelijk te monteren en prima kwaliteit

Boven verwachting

Snelle levering (binnen 10 werkdagen) Zeer goed en netjes verpakt. Degelijke constructie en mooi afgewerkt. In vergelijking met jaloezieën die ik in het verleden bij andere leveranciers besteld heb, steekt deze er met kop en schouder bovenuit qua prijs/kwaliteit.

Perfect alles

Alles klopte gewoon perfect

Top werk geleverd

Jaloezieën waren, exact op maat, van hoge kwaliteit en eerder geleverd dan gepland. Prijs / kwaliteit verhouding optimaal. We zijn super tevreden. Dank aan alle medewerkers van dit bedrijf !

Dat ik zeer tevreden ben met de jaloezieën. Want had in het verleden al jaloezieën in de oude woning

Hadden een probleem met een jaloezie en dat werd uitermate goed opgelost dmv van het leveren van een nieuwe jaloezie.

Gemakkelijk proces van bestelling tot plaatsing.

Duidelijke informatie ontvangen om zelf op te meten. Een gebruiksvriendelijke website. Duidelijk met informatie over bestellen en plaatsen van de jaloezieen. Gebruiksaanwijzing erbij gekregen. Netjes verpakt en een top koeriersbedrijf. Goede prijs en kwaliteit vind ik.

Prima jaloezieën en volgens afspraak geleverd.

Bestelde jaloezie is netjes verpakt en compleet geleverd. Veel keuze in kleuren. Een aanrader.

top !

voor de 2de keer bestelling geplaatst en terug 100% perfect in orde ! had enkele vragen over de plaatsing en werd heel snel geïnformeerd met de nodige documentatie

De jaloezieën zijn mooi en goed van kwaliteit! Ik ben heel tevreden. Zal in de toekomst hier zeker vaker gaan bestellen!

Prachtige jaloezieën voor een scherpe prijs.

Ben dik tevreden over dit bedrijf. De jaloezieën zien er mooi afgewerkt uit, zijn - voor zover een beoordeling nu al mogelijk is - van goede kwaliteit, exact op maat gemaakt en hangen perfect. Dit alles voor een prijs die lager is dan van de meeste aanbieders op internet. Ook de service was top. Na contact te hebben opgenomen omdat de geleverde koof iets korter was dan besteld, werd binnen een paar dagen een nieuwe met de juiste maat nagestuurd. Zeker aanbevolen.

Het duurt even voordat de jaloezieen binnen zijn (maar bij andere bedrijven duurt het nog langer geloof ik) maar ze zijn prachtig. Ik vind ze iets minder grijs dan het kleurstaal, maar dat warmt onze kamer juist wat op. Het ophangen is ook goed gegaan met bijgeleverd materiaal. Nabestellen van een koof moet nog, dat komt vast goed.

Keurig en compeet afgeleverd en verpakt.

mooie jaloezieën, is de 2e x dat we bij deze firma hebben besteld.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.