Voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering, mooie kwaliteit Ziet er goed uit

nette levering, compleet, top Kwaliteit, niets op aan te merken.

Perfecte jaloezieën

Heel blij mee precies zoals doorgegeven waren de maten alleen bij 1 jaloezie gaan de touwtjes stroef vergeleken bij de andere twee maar Bennett echt tevreden mee

Super gelopen mooi product

Keurig geleverd en mooi product zeker aan te bevelen.

Prijs- kwaliteit verhouding perfect!

Mooie houten jaloezieën voor een gunstige prijs. Ze hangen erg mooi en zijn precies goed op maat. Snellere levering dan verwacht. Van te voren twijfelde ik maar ga zeker opnieuw bestellen!

Kan niet beter!

Bestelling is netjes en op tijd, ondanks drukke feestdagen, geleverd. Afmetingen exact zoals opgegeven. Kortom, helemaal tevreden! Aan te bevelen!

prima levering

Strakke, stevige verpakking. Mooie netjes afgewerkte artikelen.

Erg tevreden.

Prima produkt, levering volgens afspraak. Voldoet geheel aan verwachtingen.

Super service, en super kwaliteit!

Wij hebben al 2x voor een heel huis jaloezieën besteld, als we een vraag hebben antwoorden ze hier snel en vriendelijk op! De jaloezieën zelf zijn perfect inorde! Makkelijke site om te bestellen! Wij zijn zeer tevreden!

De nieuwe jaloezieën fleuren mijn hele huis op!

Ik hoorde van mijn zoon al goede ervaringen toen hij zwarte brede jaloezieën bij uw bedrijf had besteld en heb het nu zelf dus ervaren Ben er super blij mee en ook met de snelle reactie en nalevering toen een draaistok beschadigd was.

Heel blij met deze mooie jaloezieën

Via de site prima begeleiding om de afmetingen op te meten. Goed contact met het bedrijf en keurige levering.

Voldoet aan verwachting!

Het pakket was zorgvuldig verpakt. De jaloezie die we besteld hebben, voldoet aan onze verwachting en werkt naar behoren.

Het is precies zoals we wilde

De montage van de 3 jaloezieën is goed verlopen . We zien al uit voor een nieuwe bestelling. Bedankt voor de prima bestelling Ton UitdeHaag 0628045231

Goed, behalve het ophangsysteem.

Ophangsysteem onhandig. Jalouziebalk is is zonder beschadiging bijna niet los te krijgen, als dat nodig is. Daarom eigen systeem gemaakt met hoekijzers waarop de balk rust. Jalouzie ziet er verder prima uit en werkt uitstekend.

Goede kwaliteit. Mooi op maat

Ik heb ze voor alle ramen aangeschaft.

Prima kwaliteit voor een voordelige prijs.

Wij hebben vorige jaar voor meerdere ramen jaloezieën besteld. Deze zijn conform levertijd geleverd en zijn eenvoudig te monteren aan de hand van bij gevoegde installatie instructie.

prima jaloezie

Duidelijke website, veel mogelijkheden tot kleurkeuze. Bestelde jaloezie werd vlot geleverd en past prima.

We zijn erg tevreden met de jaloezieën. Mooie prijs kwaliteit. Netjes afgewerkt.

Netjes en in een keer goed geleverd

Voor het hele huis bamboe jaloezieen besteld en deze zijn keurig geleverd.

Mooi en kwalitatief goed product

Mooie jaloezieën en snel geleverd.

Snelle levering en makkelijk zelf op te meten en te installeren door de goede aanwijzingen op de website. Ook telefonisch goed geholpen!

Zeer fijn bedrijf

Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd perfect gemaakt en geleverd

Herhaalbestelling na 1 jaar verliep wederom perfect

Vorige jaar mooie jaloezien besteld. Veel opties, maten en kleuren met eenvoudige configurator. Vlotte levertijd en prachtig resultaat. Na 1 jaar voor ander raam met zelfde dimensies gevraagd of customer service de specs wil doorgeven. Wederom snel en goed geholpen en het tweede raam heeft nu dezelfde jaloezieën.

Het was prima

Een keur verpakking.

Snelle levering. Prachtig produkt

Op maat gemaakt. Klopt ook precies. Produkt van uitstekende kwaliteit

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.