zeer goed

alles netjes geleverd en volgens afspraak, makkelijke montage

Super super super

Duidelijke instructies, eerlijke levertijd en mooie producten

Wij hebben een fijne ervaring met jaloezieën.nl. Wij hebben zelf gekozen voor de bamboe jaloezieën en zijn zeer te spreken over de kwaliteit. De kleuren komen goed overeen met wat er op de website staat. De inmeet instructies zijn duidelijk en hierdoor hebben wij perfect passende jaloezieën op maat nu hangen. Ook het installeren van de producten was makkelijk.

Net wat ik nodig had.

Net wat ik nodig had

Fijn en goed bedrijf

We hebben 3 jaloezieen besteld. Alles is keurig verpakt en conform afspraak geleverd. De kwaliteit is top. Wij zijn erg tevreden. N.B. Ook de telefonische bereikbaarheid was prima. Bedankt voor alles Stephanie.

prima kwaliteit voor een goede prijs

mooi materiaal, handig op te hangen.

Goed bedrijf, beste ik al jaren en altijd correct

Ooit wel eens iets verkeerd geleverd maar na 1 telefoontje werd dit keurig opgelost.

De houten jaloezieën waren snel en goed ingepakt geleverd. Ze voldoen aan de kwaliteit die wij verwachten,

Ziet er goed uit en binnen een week geleverd

Hangt prachtig!

Goed verpakt. Levering volgens afspraak. Eenvoudig ophangen. Handige handleiding in het Nederlands. Mooi afgewerkt en het hangt supermooi!

Goede levering, verpakking, enz

Heb al veel jaloezieën besteld en heel tevreden.

Mooi.

Mooie Jaloezie besteld en perfect op maat geleverd. Makkelijk te monteren.

Super mooi en makkelijk op te hangen!

Op aanraden van vrienden hebben we hier onze lamellen besteld. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar we hebben hier even voor gebeld en er was een foutje via dpd. Volgende dag waren ze geleverd. Mijn vriend en ik zijn allebei niet echt handig, maar het ophangsysteem is echt super gemakkelijk en ze passen ook perfect, na de meetinstructies gevolgd te hebben. Iedereen die binnenkomt geeft ons complimenten over onze lamellen. Wij zijn enorm tevreden en gaan er nog bijbestellen voor de badkamer!

Mooi spul!

Goed materiaal en eenvoudig op te hangen. Fijn dat kleuren in de collectie lijven zodat je later nog een keer iets kan bestellen. Ik vind de levertijd wel behoorlijk en de bezorging weinig flexibel. Je moet een baan hebben waarin je met je tijden kan schuiven. Of een hele dag vrij nemen. Dat vind ik niet meer van deze tijd.

Mooie jaloezieën en prettige servicedienst

Duidelijke meetinstructies, vriendelijke en behulpzame klantenservice, mooie producten die zich - zelfs voor iemand met 2 linkerhanden - erg gemakkelijk laten plaatsen.

Geweldige fijne en snelle service.

ik had een foutje gemaakt in de bestelling maar een telefoontje naar Jaloezieen, en in no time was ik geholpen.

Eerlijk bedrijf

Al heel wat bestellingen geplaatst. Goede ervaring met onderneming . Levering keurig op tijd . Alleen de laatste tijd worden de jaloezieën 25 mm met een ander soort trekkoord geleverd, die zijn niet meer van de kwaliteit als de oude. Hierdoor wordt het soms lastiger om de jaloezieën te laten zakken, omdat de touwtjes gaan kruisen. Van mij hadden ze het transparante trekkoord mogen behouden. Verder prima jaloezieën

Grandioos

Na bestelling binnen de aangegeven dagen binnen en super ingepakt erg tevreden

Zeer professioneel

Produkt van hoge kwaliteit met zeer veel zorg behandeld.(verpakking) Zeer gemakkelijk te plaatsen wegens de uitstekende uitleg. Heb nog jaloezien nodig na het plaatsen van nieuwe vensters en zal zeker bij jullie aankloppen.

Prima zaak. Goede kwaliteit en snelle levering

Al meerdere keren besteld. Goede kwaliteit en degelijke betrouwbare levering.

verrassend positief

Ik stond er een beetje twijfelachtig tegenover om online jaloezieën te bestellen. Dit kan toch niet goed zijn?? Na het aanvragen van stalen, die keurig thuisgestuurd waren kon ik een keuze maken. De instructies voor het opmeten waren zeer volledig en duidelijk. Nu meer dan tevreden van de jaloezieën! Zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Zeer positief

Ondertussen reeds diverse jaloezieen besteld en steeds correct verlopen en ook tevreden van de kwaliteit !.

Topproduct

Het bestellen ging makkelijk, de geschatte levertijd werd gehaald en het is een kwalitatief goed product. Erg tevreden mee.

Keurig optijd geleverd en goede kwaliteit!

De kwaliteit is zoals beschreven. Als je goed meet, passen ze perfect!Ben er super blij mee!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.