Prima product en scherp geprijsd

Goed verpakt. Eenvoudige montage met goede handleiding.

Mooi en snel perfect op maat uitstekend verpakt geleverd.

De door mij bestelde jalouzie is perfect op maat, met alle bevestigingsmaterialen ruim binnen de opgegeven levertijd per koerier bezorgd. Bevestigen was een fluitje van een cent. Alleen een schroeftol was nodig. De verpakking was uit de kunst!

Alles prima geregeld.

Snelle levering. Alleen ontbraken schroeven bij het bevestigingsmateriaal, ik weet niet of ze vergeten waren of dat ze nooit erbij worden geleverd.

Ze staan echt voor je klaar ook na je aankoop Top

Gewoon goed.

Snelle levering, en prima jaloezieën een aanrader.

Super service

Het bestellen ging zeer vlot en makkelijk. Overzichtelijk bestellen. Ik had een fout gemaakt met de maten van de jaloezieën en dit diende ik aan te passen bij de klantenservice. Het contact was heel fijn en het probleem was ontzettend snel en gemakkelijk opgelost. Ze waren zeer flexibel en konden mij direct helpen.

Perfecte kwaliteit en daarnaast ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd

Na eerst een aantal kleurstalen te hebben besteld uiteindelijk gekozen voor 3 houten jaloezien. Het uiteindelijke product overtreft alle verwachtingen; levertijd zoals aangegeven, zorgvuldig verpakt, uitstekende kwaliteit, perfecte maatvoering en mooie afwerking. Deze jaloezien doen in niets onder voor de grote merken. Aanrader dus!

Topkwaliteit

Ik ben erg tevreden over deze jaloezieën. Ze zijn uiterst degelijk verpakt en de handleiding is helder. De bediening werkt soepel. De bamboe jaloezieën die ik nu in mijn gehele huis heb geïnstalleerd geven een prachtig sfeervol licht. De communicatie met het bedrijf (ik had een meetfout gemaakt) verliep erg prettig. Gewoon een goed bedrijf met goede producten.

mooie bamboe raambekleding!

Prachtige horizontale lamellen besteld van bamboe. Zelf goed te bevestigen en nu al een hoop plezier ervan. Fijn dat je eerst een paar staaltjes kan laten toesturen. Snel geleverd ondanks de berichten op de website. Heel tevreden!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Na uitgebreid onderzoek wat te doen, of laten plaatsen (1200 euro) of via deze site bestellen (425 euro) gekozen voor het laatste. Montage is eenvoudig. Enige minpuntje is dat de wat grotere jaloezieën wat minder soepel open en dicht te draaien zijn.

Snelle levering en prima kwaliteit

Zie boven, ook goede prijs voor maatwerk, op termijn ga ik er ook nog twee bestellen voor in mijn woonkamer

Servicegericht, deskundig en snel

Deskundig advies gekregen en snelle levering

snel geleverd, goed verpakt, exact op maat en stevig ophangsysteem.

Blij mee!

Goede service, prima kwaliteit

Wij hebben nu drie jaloezieën van jaloezieen.nl. Wij zijn over het algemeen erg tevreden. Op mails wordt snel gereageerd en ze zijn erg vriendelijk en meedenkend. De jaloezieën zijn echt super makkelijk op te hangen! De reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven is eigenlijk omdat de kwaliteit van de laatste jaloezieën veel minder is dan degene die we eerder besteld hadden. Ze doen het prima, maar ze gaan soms heel stroef en blijven soms hangen. Ook vinden we het jammer dat de koof alleen in het wit te leveren is voorde aluminium variant. Hier kwamen wij pas na leveren achter. Stond wel op de website hoor, dus was onze eigen schuld. Verder zeer tevreden. Volgende keer zullen wij waarschijnlijk weer opnieuw hier bestellen.

Prima op maat geleverd. Voldoet aan mijn wensen

Goede jaloezieën mooi exact de maat .

Het enige min puntje was de wel erg lange lever tijd maar ik begrijp dat dat kwam door externe faktoren.

Uitstekende producten van een betrouwbare leverancier

Reeds meerdere goede ervaringen met de levering van aluminium jaloezieën. Compleet pakket eenvoudig te installeren.

Fantastisch!

Gemakkelijke website en bestelproces en goede kwaliteit luxaflex! En ook nog volgens afspraak geleverd! Top!

Veel aandacht voor kwaliteit!

Het eerste wat mij opviel was hoeveel zorg er was besteed aan de verpakking van het produkt. Niet even snel in een doos gepropt, maar echt zeer zorgvuldig ingepakt. Een compliment waard. Het produkt zelf was keurig en exact volgens aanvraag geproduceerd. Het vooraf opsturen van de te kiezen stalen heeft voor mij de doorslag gegeven om voor dit bedrijf te kiezen. Het kost wel iets, maar je krijgt er echt waar voor je geld.

Snelle bezorging, duidelijke gebruiksaanwijzing en nu mooie jaloezieën voor de ramen.

Ik heb jaloezieën besteld en ze kort daarna ontvangen. Omdat ik een wat extreme maat had besteld, dacht ik dat het wel even zou duren, maar ik had ze al snel. Het ophangen ging goed. Ik had nog nooit jaloezieën opgehangen, maar de beschrijving was duidelijk. En nu ze hangen: ze zijn precies zoals ik vind dat jaloezieën moeten zijn.

In alle opzichten super!

Gebruiksvriendelijke website, ook voor niet-klussers is het heel gemakkelijk om je bestelling samen te stellen. Levering sneller dan verwacht en de jaloezieën zien er fantastisch uit en mooie kwaliteit!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, prima kwaliteit! Voor mij: TOP !!!

Prima producten… aanrader!

Mooie jaloezieën, betaalbaar, duidelijk wat bestellen betreft en een heel snelle levering.

Prima jaloezie, ziet er goed uit en alles klopte.

Niets aan te merken, mooie jaloezie en past precies bij degene die ik al had.

Ouderwetse service, direct bereikbaar, meer doen dan verwacht!

Persoonlijk en effectief, complimenten en dank!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.