Nette snelle levering

Makkelijke site snel besteld. Snelle levering. Netjes en goed verpakt.

Echt mooi materiaal

Echt super wel maat goed doorgeven op cm .op maat netjes ingepakt met evt terug stuur orders beveel zeker aan grts Theo

Mooie jaloezieën, snel geleverd

Makkelijke website, ruime keuze, relatief snel geleverd. Goede kwaliteit.

Super service

Jaloezieën goed verpakt geleverd met alle toebehoren. Precies volgens opgegeven maatvoering en simpel zelf te monteren. Top product!

Prima jaloezieën.

Redelijk snel geleverd, prima zelf te monteren en ziet er top uit.

zeer correct

een voorbeeld van hoe je bestellingen afhandelt.

Prachtige jaloezieën voor een goede prijs!

Jaloezieën sneller geleverd dan verwacht. Mooie strakke zwarte houten jaloezieën.

Mooi, passend. Precies wat beloofd is.

Zeer goede ervaring

stalen bestellen ging gemakkelijk en ook snel geleverd. Tot ik uiteindelijk mijn bestelling plaatste, ging het ook snel. Binnen gestelde levertijd is mijn jaloezie geleverd en had ik 'm snel opgehangen en ben ik er zeer tevreden over.

Mooie kwaliteit

Keurig zoals de stalen worden opgestuurd. Keurige levering van de spullen met goed handleiding.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Heb dezelfde jaloezieën al vanaf 2015 en heb omdat ik er tevreden over ben voor een ander raam dezelfde zonder problemen gemonteerd.

Te precies

Ik had de breedte 1,63 door gegeven en de jaloezie zijn ook 1,163 geleverd maar de bak past precies maar de lamellen had een paar mmm kleiner gemaakt mogen worden. Ze schaven nu bij het optrekken tegen de muur. Ik heb de zij dopen van de onderste balk eraf moeten halen anders kan ik de jaloezie niet om hoog trekken. En de de hoogte is te veel gemaakt. De onderste lamel rust op de balk dat die niet helemaal open gaat. Met vriendelijke groeten Michel waas. Ps. Ik hoop dat jullie het begrijpen. .

Gewoon prima,,

Onbezorgd bezorgd door jullie

Goede, snelle service!

Bestelling binnen twee weken afgeleverd. Ophangen was kinderspel. Erg tevreden!

Snelle levering van staaltjes en jaloezieën zelfs als je bij opmerkingen iets toevoeg wordt het goed uitgevoerd.

Alles perfect geleverd,

Van bestellen tot en met leveren precies conform afspraak. Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

1x verkeerd besteld. Contact opgenomen en kreeg de sierkoven gratis! Top!

Goed product en snelle (zeer vriendelijke) levering

De jaloezie ziet er mooi uit, is perfect op maat. De levering was eerder dan verwacht en het pakket werd door een uiterst vriendelijke bode neergelegd waar ik het graag had. Top

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Makkelijk, snel en klantvriendelijk

Het bestellen gaat heel eenvoudig via de website van jaloezieen.nl en je krijgt direct een bevestiging. Ook kreeg ook een mail met daarin de geschatte leverdatum, een aantal dagen vooraf. Dat had ik aangegeven bij de bestelling, als opmerking, en dat werd dus ook opgevolgd, heel fijn. De levering wordt aangekondigd met een tijdsvak van 2 uur (dus niet de hele dag thuisblijven) en ik ben erg blij met mijn houten jaloezieen!

mooi op maat

Precies zoals we hadden verwacht. Mooi op tijd geleverd, juiste maten, juiste kleur.

Zeer goede ervaring

Niets op aan te merken

Geweldig!

Onze tweede bestelling bij Jaloezieën.nl was wederom perfect uitgevoerd en snel geleverd. Super tevreden over dit bedrijf.

mooi product

Gemakkelijk te monteren , mooi resultaat.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.