Fantastisch!

Bestellen was goed te doen (duidelijke uitleg). Bezorgen ging vlot en ook het monteren verliep volledig volgens plan. Het resultaat is super! Al met al erg blij mee.

Geweldig bedrijf!

Wij hebben al diverse Jaloezieën bij dit bedrijf gekocht. Maar ook deze laatste jaloezieën zijn weer van uitstekende kwaliteit. Mooi gemaakt, keurig verpakt en ook nog snel geleverd. Echt een aanrader!

Helemaal top!

Eerder geleverd dan verwacht. Goed en netjes verpakt. Precies de opgegeven maat. Dus hangt prachtig. Kwalitatief kan ik nu nog niets over zeggen, hangt nog maar kort. Zover werkt het prima.

Snel en goede kwaliteit

Extra sample ontvangen waardoor ik beter kon kiezen. Goed verpakt. Jaloezie past perfect!

Wij zijn dik tevreden over het geleverde jaloezieen

De op gegeven maten zijn goed af gewerkt. Plus de kleur is heel mooi zalm kleur. Ik heb mijn buren ook aan bevolen . Zijden ook besteld bijvullen bedrijf.

Ik zou wel graag een kapje om de bovenkant van de jaloezie willen hebben. Dat staat toch wel netter binden wij. Hoe kan ik dit nog bestellen?

Telefonisch goed benaderbaar.

Zijn zeer tevreden over de mooie kwaliteit

Tevreden mee qua zonwering en aankleding van de raampartijen

Correcte levering, perfect afgewerkt

Snelle levering goede transport verpakking en goed product

Gewoon super

Alles perfect

prachtig! snel geleverd, heel tevreden!

prachtig! snel geleverd, heel tevreden!

Goed product voor een redelijke prijs

Bij wijze van proef één jaloezie besteld. De door mijn bestelde. jaloezie was zeer netjes verpakt. De kwaliteit is goed en het ophangsysteem is degelijk. Wij zijn tervreden en hebben voor de overige ramen ook jaloezieen besteld.

Zoals eerdere ervaringen, alles keurig verzorgd. Picobello!

Gebruiksvriendelijk, alles goed uitgelegd omdat het opmeten zo belangrijk is. Wordt keurig netjes aangeleverd, goed verpakt. In andere woorden alles goed!

De jaloezie is prima ,goede kwaliteit en zeer goed verpakt. Snelle levering.

Alles klopt

Mooi produkt, perfect en met zorg verpakt en gaaf bezorgd door een bezordienst die niet met je spullen gooit.

Precies wat ik wou

Alles verliep Perfect en resultaat is top!

Snelle levering en goed product!

$ jaar geleden al eens besteld en nu extra jaloezien besteld voor 2 andere ramen. Binnen 1,5 week geleverd en net zo goed als de eerste keer!

Makkelijke website, snelle levering, alles netjes verpakt

Snel, netjes en prima kwaliteit

Bestelling kwam keurig conform afspraak binnen. Goed verpakt en helemaal conform order. Uitle op website en bij verpakking is kort en bondig en meer dan genoeg om de klus te kunnen klaren. Erg tevreden dus. Hebben al jaren geleden hier besteld en ook die jaloezieen zijn nog prima.

Uitstekend!

Ik was bij een jaloezie de ladderband vergeten. Het kon worden aangepast,de jaloezieën werd keurig opgehaald en na goed 2 weken geleverd met ladderband. Uiteraard waren de kosten van de ladderband voor mij maar goede service!!

Uitstekende jalouzien

Ik miste bevestiging schroeven en pluggen voor de 6 bevestiging beugels

Mooie product

Juiste maten geleverd en makkelijk te monteren.

Goede kwaliteit

Wel eens andere houten jaloezieën geprobeerd, merkt dat het dan minder van kwaliteit is (en op maat is natuurlijk heel handig).

Uitstekende service/product

Prijs/kwaliteit zeer tevreden. Ook goede klantenservice die duidelijk kan antwoorden op vragen en hulp biedt. Duidelijke handleiding meegeleverd.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.