Kwaliteis is zeer netjes en snel geleverd

Let er op dat je ze niet te kort besteld! Bij mij kan het nu net, maar het lijkt haast wel alsof er van de maximale maat toch een cm of 1 á 1,5 af is gesnoept. Verder zijn ze snel geleverd, een stuk goedkoper dan de lokale zaak. Het was ook prima in stevige dozen en bubbeltjes schuim verpakt. Zou er zo weer bestellen.

Heel goede ervaringen

Na vertraagde levering exact op de hoogte gehouden omtrent de uitgestelde levering.

Top en netjes afgeleverd

Goede kwaliteit en netjes verpakt en op tijd geleverd

Super mooi en praktisch.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. De 2e keer dat ik jaloezieen heb besteld naar volle tevredenheid !

Mooie jaloezieën.

Goed geholpen, mooi product en snelle levering.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

De jaloezieën zijn zeer snel geleverd en wij zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. We hebben in het verleden al meerdere keren besteld en het was altijd goed. We raden het iedereen aan.

Duidelijke webshop en goede proefstalen. Mooie kwaliteit jaloezieën

Ik beveel jaloezieën.nl sterk aan!

Gewoon super

Na het plaatsen van de bestelling waren de op maat gemaakte jaloezieën 2 weken later toegekomen. De jaloezieën pasten perfect en zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit had ik niet durven hopen voor deze prijs. Ook het installeren verliep zeer makkelijk. Kortom een zeer tevreden klant!

Tegenslag bij levering, maar keurige service

Jaloezieen besteld en na enkele weken kregen we een mail met bezorgdatum. Helaas kwamen de jaloezieën niet aan, bleken zoekgeraakt bij de bezorger. De bestelling werd met spoed nogmaals verwerkt, maar voordat deze geleverd konden worden, lagen toch ineens de zoekgeraakte jaloezieën op ons pad naast het huis. Ze hangen nu een paar weken, zijn keurig op maat gemaakt, zien er prachtig uit en we zijn er enorm blij mee!

Snel geleverd en prima kwaliteit

Sneller geleverd dan verwacht. Prima kwaliteit

In zijn geheel zeer duidelijk!

Site overzichtelijk, genoeg keus, bestellen gaat zeer makkelijk, navigatie door de site heen positief, duidelijke voorwaarden qua bestelling en levering, afgesproken leveringstijd.

Alles is correct gegaan.

Vanaf de bestelling tot aan de levering verliep alles naar wens. Ook aan de telefoon netjes te woord gestaan.

De bestelling binnen de afgesproken tijd geleverd De bestelling by zonder goed verpakt Duidelijke montage aanwijzing En in de correcte maatvoering geleverd Mocht ik in de toekomst weer een zonwering op maat nodig hebben bestel ik deze zeker weer bij dit bedrijf

Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelle service en de klantendienst reageert zeer snel op een vraag. De jaloezieën zijn tevens gemakkelijk zelf te monteren.

Past perfect, nog altijd topkwaliteit

Goede instructie vooraf, netjes bereikbaar en top communicatie over klantspecifieke vraag. Vervolgens snelle en nette levering. Zeer tevreden. Topkwaliteit en -service. Net als 12 jaar geleden in onze vorige woning, toen jaloezieën.nl pas begon.

Top service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben een aantal jaren geleden jaloezieën hier besteld, direct een top service ervaren. Toen er een jaloezie wat krom bleek werd deze kosteloos vervangen. Voor onze aanbouw hebben we dezelfde jaloezie bij besteld. Nog steeds blij mee!

Heel blij mee

Alles netjes verpakt. Was onze 2e bestelling

Super goed !

Perfecte service , een probleempje bij een levering werd vakkundig en snel verholpen

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, en vlotte levering!

Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, en vlotte levering!

Wat wil een mens nog meer

Eerst gratis staaltjes Vervolgens besteld Er stond bij kan ietje langer duren Toch binnen de standaard tijd geleverd In een doos waar een olifant op kan zitten Alles keurig in de noppen folie Ophang instructies erbij (een kind kan de was doen) Blije klant!

Top service en mooi product

Snelle levering, mooie jaloezieën voor een betaalbare prijs. Goede kwaliteit. Zeer tevreden met het resultaat.

Kwalitatief hoogstandje..!!

Gekozen voor de bamboe 35 mm antraciet, wat een mooie uitstraling heeft dit. Past geweldig en voor het plaatsen is een hele duidelijke beschrijving bijgevoegd. De levertijd vind ik een beetje lang.

Uitstekende klantenservice,waar je echt alles kunt vragen. Ruime keus tegen een mooie prijs en snelle en goede levering. Graag wil ik deze winkel aanraden die op zoek is naar een goed product. Top

Zeer snel geleverd

Mooi spul. Mooi op maat.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.