Fraaie jaloezieën, vlot geleverd, advies vooral verliep stroef

We hebben erg fraaie jaloezieën ontvangen, helemaal naar wens. Scherp geprijst, vlot geleverd. Vooral had ik een aantal vragen, dit contact verliep stroef. Had het idee dat de dame niet voldoende productkennis had. Maar na wat email over en weer allemaal gelukt!

prima, precies wat we besteld hebben.

Bestellen was eenvoudig, wel veel mogelijkheden, dus even goed nadenken wat we precies nodig hadden. We hadden ook niet door dat je moet kijken of de jaloezieen binnen het kozijn komen of daarbuiten. Maar goed daar kwamen we uit. De levertijd klopte met de vooraf opgegeven levertijd. De jaloezieen bleken op zaterdag afgeleverd te worden. Ik heb nog geprobeerd om dit te wijzigen, maar bij deze transporteur zag ik hier geen mogelijkheden toe. (misschien is dit nog een puntje van aandacht, of ik heb het over het hoofd gezien). Dus ik dacht: als we er niet zijn, komen ze vanzelf de eerstvolgende dag. In dit geval dinsdag, maandag was 2e pinksterdag. Maar nee, ze waren afgeleverd bij de buren. Dus dinsdag opgehaald en gelijk opgehangen. Alles paste en het werkt prima.

Zeer goed ervaren,alles was perfect.

Alles paste,goede duidelijke verpakking per stuk,kortom.Heel goed!

Gewoon goed

Alles keurig en netjes verpakt. Maatvoering klopte, volgende keer echt weer hier bestellen

Voldoet zeker aan de verwachtingen

Mooie afwerking! De verwachting is voldaan. Heel vriendelijk en levering correct!

geweldig !

Doen wat ze zeggen ! Prima op tijd geleverd ! Uitstekende kwaliteit !

Probleemloos

Geen problemen, alles liep soepel

redelijk snel en alles in orde

Complete bestelling in orde geleverd en binnen twee weken.

Mooi snel ophangsysteem

Goed product ,betaalbaar en snel geleverd Heb nu het hele huis met jullie luxaflex,top

Zeer positief

Goed produkt, ook geen goedkope uitstraling. Maatvoering exact. Ben bij verschillende winkels gaan kijken ( zowel goedkope als kwantum en leenbakker, als bij een dure winkel, maar vond de kwaliteit overal slecht, daarom was on line nogal een gok, maar die gok pakte uitstekend uit

Jaloezieen Prima alleen de Beorger kloten heeft met de doos waar de jaloezieen in zaten het behang i

Jaloezieen prima . De bezorger kloten , heeft bij het afleveren van de bestelling het behang op diverse plaatsen beschadigd zonder taal of teken vertrokken zij mijn vrouw. Had zel een bespreking in Madeleine

Goede opvolging en service

Perfecte afhandeling van B-L

Niks van opmerkingen, vlotte vriendelijke service en afhandeling van mijn order. Dus van (B)estelling tot (L)evering perfect.Een heel tevreden klant!!!

Alles super geleverd

Als ik weer iets nodig heb , bestel ik wee

Alles prima

Alles mooi op maat en klantenservice die mij goed heeft geholpen

Eenvoudig te bestellen op de site en snel , netjes geleverd. Goed verpakt, geen beschadiging.

mooi afgewerkt en goede kwaliteit

mooi afgewerkt en goede kwaliteit

Alles is prima verlopen

zeer goed en tevreden

heel blij met de geleverde artikelen, het enige min punt, dat als je alle touwtjes aan een kant hebt, ze heel snel in de knoop raken

Tevreden

Zeer mooie afwerking, zeer tevreden

Super tevreden!

Bestellen gaan vlot. Na 3 weken zijn de jaloezieën geleverd en perfect verpakt. Mooie afwerking en perfecte maten. Wij zijn super tevreden en zullen nog bestellen. Een aanrader.

Precies

De maat die ik opgegeven had klopte precies mooie jaloezie en snel geleverd

Opnieuw mooi gemaakt, en tijdig geleverd.

Precies geleverd wat besteld is.

Onze oude jalouzieën waren versleten. Ter vervanging nieuwe op maat gemaakt besteld. Werden perfect verpakt afgeleverd op de afgesproken datum/tijd. In een half uurtje de oude er af en de nieuwe er op. Helemaal goed!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.