De zonwering hangt en hij doet wat ie moet doen

Duimpje omhoog.

Top kwaliteit

Fijne en duidelijke website. Het aanvragen van voorbeelden ging ook heel soepel. Levering was sneller dan dan aangegeven. Heel goed verpakt zodat het met geen mogelijkheid zou kunnen beschadigen. Product is van echt super hoogwaardige kwaliteit en heel mooi. Montage was heel eenvoudig maar de beschrijving was ook heel duidelijk. Ik zou jaloezieën.nl zeer aanraden bij mijn vrienden en familie

Fantastisch bedrijf

Wij hebben al meerdere keren jaloezieën besteld en het is ook nu weer helemaal na tevredenheid gegaan. Producten zijn mooi uitgevoerd en met zorg gemaakt. En keurig op tijd geleverd. Echt een aanrader!

Fantastisch!!

We hadden al een jaloezie bij hun besteld deze bevalt zo goed dat we er 1 hebben besteld voor het voorraam. Deze is ook weer geweldig. Goede kwaliteit, niet duur en snelle levering !!

Volgens afspraak geleverd! Prima jaloezie.

goed gemakkelijk en niet duur

Ik kocht mijn jaloezieën voorheen altijd bij de bouwmarkt en maakte ze dan zelf korter. Tot ik een groter formaat nodig had wat iets lastiger te krijgen was. Ik ben gaan googelen en kwam uit bij jaloezieën.nl. Ik kreeg eerst netjes een aantal samples thuis gestuurd zodat we een goede keuze konden maken. De website legt duidelijk uit wat en hoe je moet meten voor het beste resultaat. Deze maten kun je simpel doorsturen en een week of 2 later krijg je een stevig en goed verpakte jaloezie thuis gestuurd met duidelijke ophang instructies. Ik heb ze zelf opgehangen en dat ging heel gemakkelijk. De kwaliteit vind ik beter, dan de bouwmarkt exemplaren die ik al had. Het is gemakkelijk, want alles is al precies op maat. Daarnaast is de prijs aantrekkelijk want je betaald maar een klein beetje meer dan in de bouwmarkt. Ik ben erg tevreden over jaloezieën.nl.

Goede snelle service. Conform opdracht en specificaties de jaloezieen ontvangen

Mooie en van goede kwaliteit jaloezieën voor een betaalbare prijs

het was helemaal top

alles was uitstekend verpakt en de jalouzieen paste perfect in het kozijn

Gewoon goed

Bestellen duidelijk en overzichtelijk. Duidelijke aanwijzingen hoe je moet meten. Fijn dat je monsters kunt bestellen als je twijfelt over een kleur.

goede service en duidelijke afspraken

Door een meetfout waren de jaloezieen te kort. Is (uiteraard tegen betaling) keurig opgelost.

Perfecte levering

Perfect op maat, mooie materialen en mooi afgewerkt. En dat voor een scherpe prijs.

Snelle, correcte levering

Ri.a

Helemaal top!

Eerst wat stalen opgevraagd om een beeld te krijgen van een aantal kleuren en maten. Meetinstructie en bestelproces is helder en eenvoudig. Jaloezieën kwamen na twee weken, zeer degelijk verpakt, spik en span aan inclusief alle benodigde spullen voor de montage. De jaloezieën waren precies op maat en hangen strak in het kozijn. Voelt als goede kwaliteit. Mechanieken en bediening lopen soepel en netjes. We kunnen weer jaren vooruit!

Alles mooi gelukt.

Alles perfect gelukt, van het opmeten, de levering en de plaatsing.

Goede kwaliteit perfect verpakt

Goede kwaliteit en snel geleverd

probleemloos en goede kwaliteit

Het bestellen op maat ging vlot en het fijne was dat ik samples kon vragen voordat ik de finale bestelling plaatste zodat ik ook een passende kleur vond. De prijs is niet goedkoop (200Euro voor een jaloezie van 1m50x1m50) maar de kwaliteit is uitstekend en er is ruime keuze. De verpakking was zeer degelijk zodat niets beschadigd kon worden. Levering was zoals beloofd. Dus best tevreden.

Bijna alles goed

Waren 3 banden los gegaan opnieuw ingehaaktverder alles naar wens

Mooie houten jaloezieën. Meten en bestellen is eenvoudig. Worden keurig netjes geleverd. Monteren is eenvoudig. Super blij mee!

Alles is na wens

Netjes per mail geïnformeerd over de bestelling en na wens afgeleverd

Perfect op maat keurig geleverd

10 met een griffel

Zeer mooi product

Mooi product en zeer goed verpakt

Prima jaloezie en goede prijs, snel geleverd!

Prima jaloezie en goede prijs, snel geleverd!

Perfecte service

Erg snelle en vriendelijke service afdeling.

dik in orde

Van bestelling tot levering in orde

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.