Geweldig,kleur is mooi en mooi smal.

Hadden al eerder bij jullie besteld. Nu 16 mm geweldig.

Netjes en snel

Zeer snel en netjes geleverd

Goede levering en mooie jaloezieën

Heel goed geleverd, goed verpakt! Jaloezieën op maat passen keurig, al met al zijn we er erg blij mee!

Aankoop abachi houten jaloezien

Joeloezien besteld via online site, dit gaat redelijk gemakkelijk. Bij levering waren de jaloezien goed in gepakt .jaloezieën hebben de zelfde kleur als het gratis proef stukje die ik had aangevraagd. KLeur vd bovenbalk wijkt iets af daarom telefonisch contact gehad en worden er nog sierkoven na geleverd zonder transportkosten..top Bij volgende aanschaf zal ik weer bij deze zaak mijn jaloezieën bestellen.

Geweldige site en perfecte aflevering

Op de site kan je echt je juiste keus en maat geven tot op de mm en dan krijg je ook de juiste maat thuis. De verpakking is perfect en ophangen is een Eitje.

Gemakkelijk online bestelling, heldere instructie vwb opmeten, snelle levering en duidelijk ophanginstructies. Helemaal goed.

Zeer tevreden!!

Snelle levering en perfecte maat (zoals opgegeven)! Supertevreden!

Duidelijke site waarin je feilloos de instructies kunt terug vinden om je bestelling te plaatsen

Meerdere keren wat besteld zonder problemen. De bezorging was dit keer ook top! Super blij met de jaloezieën.

Snel en goed

Snel aangeduid op mijn vragen, gemakkelijk online te bestellen en en volgens afspraak geleverd. Top!

mooi product, mooie prijs

Opmeet instructies waren duidelijk, 2 weken later werd geleverd. Mooi product, makkelijk op te hangen en een concurrerende prijs

Heel tevreden met deze mooie producten, eerst al goede service dat je gratis een monster kunt bestellen. Daarna goede uitleg hoe je het beste kunt opmeten. Bestellen ging ook zeer handig. Goede opvolging met mailtjes wat de status van de order is, bij ons iets vertraging in de levering maar werd keurig gemeld per mail. De kwaliteit is heel mooi en ophangen is een fluitje van een cent. Wij komen hier zeer zeker terug.

Na zovele weken toch maar besloten o houten jaloezieën te nemen. En dan ja waar?. Na een telefoontje was het bij ons duidelijk. De jaloezieën bij hun besteld. En ze zijn netjes geleverd. Niks op aan te merken. Conclusie: mocht je jaloezieën willen. Ga eerst bij deze firma langs. In ieder geval wij zijn uiterst tevreden.

fantastisch.

heel goed geholpen door de medewerkers, snelle levering en hele mooie bamboe jaloezien. uiterst tevreden.

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Prima service na door ons zelf verkeerde bestelde gelijder steuntjes .

Top product

Heb nu 4 jaloezieën hangen. Allemaal van top kwaliteit! Ophangen is ook zo gepiept.

prima materiaal

De jaloezieen op zich zijn heel mooi en degelijk. De houten afdekkingen zijn wel heel fragiel en breken snel. Ook het plastic houdertje waar de koordjes samenkomen is heel fragiel en doet een beetje afbreuk aan de rest van de jaloezie. Wel heel goed ingepakt en aangeleverd.

Uitstekende service en mooie producten

Wij hebben 3 jaloezien gekocht. Het was even spannend om alles zelf op te meten, maar na telefonisch contact was het helemaal duidelijk en eigenlijk niet moeilijk. We werden vriendelijk en goed geholpen. De producten waren beschermd verpakt en we zijn heel blij met deze mooie jaloezien!

Goeie kwaliteit Snelle levering

Jaloezieën voldoen aan om Nee verwachting, met een klein critici puntje: De gaatjes waar de draden doorheen lopen hadden ook wel geverfd mogen zijn in de kleur van de lamel.

Probleemloos

Eenvoudig te bestellen, korrekte afhandeling, betaalbare prijzen, eerlijke levertijd, kwalitatief uitstekend, reeds meerdere keren producten aangeschaft, alles klopt bij dit bedrijf. Kan menigeen van leren klantvriendelijk te worden, zijn, en ook blijven.

Vakwerk!

Perfecte maatvoering, kwaliteit die bouwmarkt ver overtreft, snelle service. Uitstekend.

perfect

Zie boven

Zorgvuldig verpakt Keurig bezorgd Alles aanwezig Geen klachten

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Goede en snelle levering.

Alles perfect verlopen

Zowel de bestelling als het leveren van de Jaloezieen is in een woord perfect verlopen

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.