Supertevreden

Dit was de tweede keer dat ik jaloezieën bestelde. Alles ging makkelijk, snel en goede prijs. Makkelijk ophangen.

Mooi en makkelijk te installeren

Het beoogde resultaat overtroffen

Super .

Goede kwaliteit en heel betaalbaar

Top aankoop.

Mooie jaloezieën voor een mooie prijs. Snelle levering.

Top bedrijf, vriendelijk personeel, mooie producten

Bamboe jaloezieën besteld na telefonisch overleg. Prima advies gekregen en meting was makkelijk met behulp van de instructie op de site. Bezorging zoals afgesproken en mooi product. Blij mee.

TOP prijs en service

Mooie producten en goede helpdesk en mooie prijs.

Moderne look in mijn bureau

Ik heb mijn klassieke overgordijnen vervangen door 50mm houten jaloezieën in lindehout (Wengé) en deze zijn echt prachtig! Ze zijn van goeie kwaliteit met een zeer mooie afwerking en dit voor een goeie prijs. Ik miste enkel de schroeven om ze te bevestigen, dus moest nog naar de winkel om die aan te kopen. Misschien moeten die ook als een optie aangeboden worden tijdens het bestellen.

In een woord geweldig

Fijne en duidelijke site voor te bestellen, een vriendelijke en behulpzame bezorger. Mooie kwaliteit jaloezieën, en fijn op te hangen. Zal zeker niet de laatste bestelling zijn.

gewoon super

alles paste precies en het resultaat is geweldig.

Normaal goed.

2 jaloezieën besteld ,1 was goed de ander was 1 koord door de midden en 1 koord bijna doormidden. Retour gestuurd,nu wachten op de terug zending.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Alles verliep soepel en werd eerder geleverd dan verwacht.

Een bedrijf die zich aan de afspraken houd en een mooi product leverd!

Voor dat we het product bestelden eerst nog even contact gezocht omdat de verschillende houtsoorten bij ons niet geheel bekend waren. Zeer vriendelijk en kundige medewerker aan de telefoon gehad die ons nog wat andere tips ook meegaf. Op basis daarvan meteen alles besteld en precies zo geleverd. Kortom top.bedrijf.

Positief

Duidelijke site om te bestellen ,goed materiaal en alles past perfect.

Snel en perfect

Als je de maten goed doorgeeft krijg je snel de perfecte jaloezie geleverd. Ook de gratis stalen zijn aan te bevelen.

Levering en plaatsing zijn vlot verlopen.

Er is wel 1 zijkanten van deklat volledig losgekomen.

Mooie jaloezieën, passen perfect. Netjes verpakt verstuurd. Minpuntje, bijgeleverde schroeven breken af

Perfecte aflevering

De jaloezie was zeer goed verpakt en heel makkelijk op te hangen. De opgegeven maat was precies. Dus zeer tevreden over Jaloezieën.nl

Prima service. Goede prijs kwaliteit verhouding

Top product

Product precies zoals besteld. Ben er zeer blij mee.

Fijne site, duidelijk en logische stappen. Makkelijke inmeet instructies.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Volgende keer weet

Prima bedrijf!

Uitstekende begeleiding in het bestellen, prima communicatie en snelle levering! Tevens prijswinnaar.

Jammer

Enorme kleurverschil na een paar maanden. Als je 2 delen hebt en de een is vaker dan de ander opgetrokken dan krijg je bijna 2 verschillende kleuren zo slecht. Oplossing aangeboden is dat ze het op laten halen en dan laten onderzoeken door de leverancier. Als ze het erg genoeg vinden dan willen ze nieuwe lamellen erin doen. Hoe lang het duurt onbekend. Of ze het erg genoeg vinden onbekend. En als het gerepareerd wordt krijg je dezelfde rommel weer terug. Ik heb overduidelijke foto’s gestuurd 6 stuks vanuit alle kanten! Oftewel zeer teleurstellend jaloezieën.nl!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.