Erg behulpzaam!

Ik had veel vragen over de jaloezieen, maar via de mail ben ik elke keer weer goed en snel geholpen. Je kan merken dat ze het echt belangrijk vinden dat je helemaal tevreden bent! Ook over de jaloezieen en de bezorging hiervan zijn wij super tevreden! En het ophangen is in 10 minuutjes gedaan. Wij zullen onze jaloezieën hier in de toekomst zeker vaker halen!

Ga zo door

Verguld met de luxaflex

Ik ben lyrisch over m’n nieuwe luxaflex, 25mm, oudgroen, maten tot op de cm aanpasbaar, evenals de tuimelstok. Hij staat echt perfect, nog beter dan ik had verwacht, zo mooi. Enige wat ik ergerlijk vond, was dat het blokkeringssysteem te goed blokkeerde. Nadat ik ‘m had opgehangen en de lamellen helemaal ingetrokken had, wilde ik de luxaflex weer helemaal uithangen door aan het touw schuin te trekken, maar ik moest een aantal keer de trap weer op om het blokkeringsrolletje te helpen met zich niet meteen weer vast te happen in het vierende touw, ondanks het touw zodanig schuin te houden dat het rolletje los blijft zitten. Ik ga ervan uit dat dat nieuwigheid is en dat het nog een beetje ‘stroef’ is allemaal. Het lijkt al beter te gaan. En je moet er bij het optrekken van de lamellen aan denken de lamellen helemaal horizontaal/open te zetten met de tuimelstang. Ik ben er verder zo tevreden mee (perfecte breedte, verduisterd voldoende bij dichtklappen, kleur is geweldig), dat ik er nog meer wil bestellen voor m’n schuifdeurramen.

Geweldig!

Supersnelle levering, zeer vriendelijk personeel, goede uitleg maar bovenal hele mooie jaloezieën. Heel blij mee

Wederom Top!

Aantal maanden geleden volledige benedenverdieping van 50mm houten jaloezieën voorzien. Zeer tevreden over levering, de goede verpakking en last but not least de maatvoeringen die op de millimeter nauwkeurig klopten. Vanwege de goede ervaring enkele weken gelden ook de overige verdiepingen voorzien. Bij controle levering bleek twee kunststof (magneet) bevestigingen van een kooflijst te zijn afgebroken. Hiervan per melding gemaakt. De volgende dag werd per post twee nieuwe (magneet) bevestigingen geleverd. Top service!

gewoon perfect

Alles in orde.

Mooie jaloezieën

Netjes afgeleverd en goed ingepakt met duidelijk omschrijving

Prima product

Goede website, eenvoudige bestelprocedure. Bestelde horizontale jaloezieën keurig en tijdig geleverd. Stevig verpakt. Plaatsen van de jaloezie was heel simpel. Ik had eerst 1 set besteld om te proberen. Deze beviel zo goed dat ik er nog twee heb bijbesteld. Kortom, heel tevreden.

Meer dan uitstekend

Een goed verzorgd product. Levering volgens afspraak. Goede communicatie.

Tevreden

Kleine builtje in het ijzer Vorige bestelling had ik vijf koorden nu vier.

Kleurverschil door goedkope verf

Wij hebben aan de achterzijde een raamstel en hiernaast een deur (naar de tuin) de jaloezie voor het raamstel hangt altijd tot op de grond en die voor de deur zit vaak naar boven om naar buiten te kunnen. Nu hebben we al 2x achtereenvolgens dat na een paar maanden het kleurverschil zo groot is dat het niet meer om aan te zien is. Na de eerste keer heb ik een oplossing gekregen dat 1 jaloezie vergoed werd en de ander heb ik zelf bij moeten betalen. Kleur taupe werd paars! Dus de 2e keer wit gekozen in de hoop dat het hiermee niet zou gebeuren, maar helaas ook weer binnen een jaar een kleurverschil en na anderhalf jaar zo extreem dat het er weer niet uit zag. Nu was de oplossing van jaloezieen.nl om de jaloezieen beiden op te sturen zonder dat een termijn van teruglevering bekend was en de lamellen zouden vervangen worden. Nou wat een geweldige oplossing. Weken zonder raambekleding en dezelfde rotzooi weer terug wat zeker na een paar maanden weer verkleurt. Doe het niet als je soms je jaloezieen naar boven hebt of deels naar boven hebt want ze gebruiken goedkope verf en het is niet om aan te zien na een tijdje!

Makkelijk te bestellen , goede levering

Eenvoudig zelf samen te stellen op de website. Levering op mijn gevraagde dag Montage duidelijk beschreven. De houten lamellen er heel mooi uit.

Goed, duidelijk aankoopproces!

Goede customer journey. Goede tijdige levering.

Goed. Past goed

We zijn echt tevreden

We zijn echt heel blij met de jaloezieen. Goede site om te bestellen, goede levering.

Top jaloezieën, komen afspraken na. Goede kwaliteit,prijs verhouding

Jaloezieën binnen de afgegeven levertijd geleverd, goede kwaliteit en prijs.

Mooie jaloezieën, zijn er zeer tevreden mee.

Voldoet 100% aan de verwachting

even goed op hun site kijken naar de inmeet instructie , daarna is het makkelijke en duidelijk te bestellen

Van bestellen tot leveren in een woord goed.

Ook een mooie kwaliteit.

Prachtig mooie jaloezieën

Grote zwarte jaloezieën besteld. Resultaat is erg mooi geworden. Stevig en bediening werkt soepel. Heel erg blij mee. Enig minpuntje vind ik de ophang systeem, die is aluminium kleur en dat zie je bovenop de zwarte jaloezieën. Via de mail is bedrijf goed bereikbaar, snelle reactie.

goede kwaliteit en het ziet er netjes uit

goede kwaliteit en het ziet er netjes uit

Goede kwaliteit, snelle levering

Erg tevreden over de jaloezieën. Ik heb 2x een bestelling geplaatst, de 2e levering was erg snel.

Keurig en goed geleverd

Goed op maat, keurig verpakt en tegen een concurrerende prijs.

Ze zijn prachtig en precies wat we wilden.

prachtige jaloezieen

Ik heb eerder bij jaloezieen.nl gekocht en die zijn mij zo goed bevallen, dat ik nu na een verbouwing weer jaloezieen gekocht heb. Ik ben ook naar een interieurwinkel geweest daar waren precies dezelfde jaloezieen € 400,-- !!! duurder. Ik kan dus jaloezieen.nl van ganser harte aanbevelen.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.