Heel tevreden

Blij om adhv de gratis staaltjes de juiste kleur te kunnen kiezen Prijs wordt automatisch berekend als je de afmetingen intikt. Aanvragen van prijsofferte niet nodig. Goede prijzen t.o.v. anderen. Product voldoet aan mijn verwachting.

We hadden eerder al een aantal zwarte bamboe jaloezieën besteld voor op de benedenverdieping en omdat we toen zo tevreden waren hebben we er onlangs een aantal bijbesteld voor op de eerste verdieping. Opnieuw dezelfde ervaring: top product, goede prijs, binnen 2 weken geleverd en het past perfect! Erg blij met jaloezieën.nl!

Buren kijken jaloers naar onze nieuwe jaloezie ;)

Snel geleverd, makkelijk te installeren, goed materiaal

Goed geholpen

Het pakket kwam snel en paste perfect. Eenvoudige installatie en goede service

Super, leveren top kwaliteit

Heb nu al meerdere malen jaloezieën besteld eerst voor de woonkamer. Toen voor een aantal slaapkamers en nu ook voor de badkamer. Echt topkwaliteit en ze passen perfect, als je het zelf goed opmeet. De levertijd klopt ook met wat ze opgeven en ze houden je netjes op de hoogte van de status van het product. Top bedrijf, echt een aanrader.

Weer top

Snel geleverd, top kwaliteit!

Alles in orde

Mooi en snel

Alles precies zo bestelde. Kwaliteit is goed. Verpakking is veilig. Bedankt.

Prima prijs kwaliteit verhouding en geheel volgens verwachting

Als boven vermeld

Perfecte levering

Super verpakt. Geleverd wat we besteld hebben..en goede kwaliteit.

Top!!

Super blij met mijn nieuwe jaloezieën. Ze zien er super mooi uit en dat voor een mooie prijs!! Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ziet er fantastisch uit en past perfect

Ziet er stevig en stoer uit. Gewoon goed.

Prima kwaliteit

Levering op tijd, goede maat en prima kwalitiet. Uitstekende instructie voor de montage.

Een prima ervaring, eenvoudig te bestellen, snelle levering

Fijne website, goede instructies, snelle levering

geweldige jaloezieen

de bestelde jaloezieen waren op tijd en prcies als besteld kwa breedte en lengte. De kleur was zoals aangegeven. Het product was goed en stevig verpakt. Prima! Ik zal er vaker bestellen.

snel levering en zeer mooie jaloezieën

Maatwerk was snel geleverd. Keurig verpakt en de kwaliteit is top.

Goed geholpen met vragen en daarna snel geleverd. Blij met de jaloezieën.

Vlotte levering en mooi product

Bestelling was ruim binnen de beloofde termijn binnen. Montage was niet moeilijk, mooi product

Mooi en goedkoop

Makkelijk in elkaar te zetten, mooi en op maat gemaakt. Ze werken en zijn niet beschadigd. In lijn met de bestelling. Aan te bevelen.

Makkelijk op te bouwen en werkt goed. Prima kwaliteit. Levering op tijd.

Top, zeer tevreden!

We hebben gekozen voor witte houten jaloezie met witte ladderband, ziet mooi strak uit!

Erg goed

Mijn ervaring met Jaloezieën. nl was erg goed, de bestelling via de website erg gemakkelijk, binnen de voorgestelde termijn geleverd en bovenal het product was super verpakt en de maatvoering was fantastisch. Al met al erg goede ervaring, aan te bevelen voor een ieder.

Top, goede kwaliteit voor een scherpe prijs. En snel geleverd.

Geweldig product en goed bedrijf.

Al eerder jaloezieen gekocht via dit bedrijf zeer tevreden. Dus nu voor een andere plek ook weer. En nogmaals zeer tevreden.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.