snelle service, duidelijke website

Meerdere keren hier besteld en raad het aan. Goeie prijs, snelle levering en duidelijke website met veel keuzes.

Uitmuntend, perfect verpakt en zeer duidelijke instructie via website

Zeer positieve ervaring. Ik had eerst proefstaaltjes aangevraagd . Hierna de jaloezieën besteld. Zeer duidelijke website, veel keus en mogelijkheden. Omdat ik een zwarte omlijsting wilde heb ik nog nagebeld. Zeer vriendelijk geholpen en ook nog een bevestiging per e-mail ontvangen. Niet verder zoeken voor misschien een paar euro minder! Perfecte service en goede duidelijk communicatie! Absoluut een aanrader!

Prima product voor scherpe prijs en vlot en correct geleverd

Prima service met opsturen van proefstalen, bestellen op site ging prima, vlotte levering, makkelijke montage. En voor een fractie van de prijs als je het vergelijkt met je lokale speciaalzaak. Kortom, heel tevreden.

Super snel geleverd

Heel mooi gemaakt super kwaliteit

Volgende bestelling weer bij jaloezieën.nl

Al voor de 3e keer bij jaloezieën.nl besteld en zal dit zeker weer doen. Jaloezie op maat en product past uitstekend (zelf wel goed meten en nameten) goede communicatie over de bestelling, bevestiging, betaling en de (verwachte) levertijd. Mooi materiaal en deugdelijk materiaal. 1e bestelde jaloezie hangt nu 10 jaar en dus goede kwaliteit.

Uitstekend.

De website is overzichtelijk en klantvriendelijk. De levering is goed verlopen. De communicatie is zeer vriendelijk en professioneel.

Keurige levering en tijdige zending

Duidelijke en vertrouwelijke correspondentie. Het was duidelijk om ze in te meten en daarom is resultaat perfect. Ook de prijs kwaliteit verhouding was prima

Prima product en snelle keurige levering

Mooie en precieze op maat gemaakte Jalouzien

Mooi gemaakte jaloezieen op de exacte maat zoals besteld. Kwaliteits product. A+++

De uitvoering voldoet op alle fronten aan de verwachtingen. ook de levertijd is goed,

De website en de uitleg die gegeven wordt is goed en duidelijk. Ook de levertijd en de kwaliteit voldoen aan de verwachtingen. Alles prima voor elkaar!

Heel goed!

Het leveren van de verschillende kleurstalen ging snel en correct. Daarna het bestelsysteem doorlopen, alles was heel duidelijk en goed door onszelf in te meten. Het geleverde product (jaloezieën) is erg mooi, stevig en degelijk, mooie kleurstelling en mooie afwerklat bij het plafond! Alles op tijd geleverd en goed verpakt. Kortom, helemaal top geregeld als je iets moois en betaalbaars wil!

Goede kwaliteit en het ziet er mooi uit. Levering op tijd. Bestellen gaat makkelijk.

Super kwaliteit voor een super prijs

Het is echt een hele goede service. Bestelling was eenvoudig via de site. Telefonisch contact heel vriendelijk en de levering was goed te volgen.. de montage is heel makkelijk en de prijs is goed en de kwaliteit is ook perfect!! Dus wij zijn zeer tevreden !!

Hele mooie op maat bestelde jaloezieën

Mooi op maat gemaakte zwarte jaloezieën! Zeer tevreden over. En vrij snel geleverd.

Goede service, duidelijke website.

Het bestellen van onze jaloezie ging makkelijk. Duidelijke uitleg bij keuzes. Van te voren werd er aangegeven dat de levering langer kon duren. Toch de vraag gesteld wanneer we de bestelling konden verwachten. Snel een nette reactie terug. De jaloezie was keurig verpakt. Duidelijke uitleg voor bevestiging erbij. Dat was zo gebeurd. Wij zijn er erg blij mee. Het is mooi en stevig. Hebben we weer wat nodig, weten we jaloezieen.nl zekers weer te vinden!

Alles paste perfect en degelijke materialen. Uitstekend!

Goed verpakt voor transport. Mooi afgewerkt met degelijke materialen. Perfect uitgevoerd.

uitstekende kwaliteit en afwerking, prachtig verpakt

Na ontvangst de 8 jaloezieën gecontroleerd. De verpakking was niet beschadigd, alles zag er goed uit. De jaloezieën zijn eergisteren gemonteerd, prachtige kwaliteit en afwerking, alles werkt perfect. Wij kunnen enkel maar zeggen : doe zo verder !!!

Het was fijn om van te voren wat proef stukjes te kunnen ontvangen, om zo te kunnen zien wat je mooi vond. Daarna was de uitleg van het opmeten en het bestellen van de jaloezieën heel duidelijk. Net zoals het monteren ook overzichtelijk en duidelijk. We zijn heel erg tevreden!

Goede firma

2 bestellingen gedaan, beiden correct verlopen

Prachtig

Iedere keer weer ! Ik beveel ze aan aan al mijn vrienden en familie.

Fantastische kwaliteit, op tijd geleverd

Wij bestelden 3 jaloezieën op maat, van aluminium met zijgeleiding. Deze kwamen goed verpakt aan met duidelijke montage instructie. De kwaliteit van de jaloezieën was beter dan ik had verwacht. Montage ging probleemloos. Wij zijn super tevreden, dikke pluim voor jaloezieën.nl!

Service & product zijn uitstekend!

4e keer dat ik via Jaloezieen.nl bestel en net als de voorgaande keren heel tevreden!

Erg tevreden, zeer goede kwaliteit!

Ondanks de feestdagen zijn de 6 jaloezieen keurig op tijd afgeleverd. Tot op de millimeter nauwkeurig, helemaal geen afwijkingen en keurig verpakt. Echt perfect, een aanrader voor iedereen!

Mooi product.

Mooi product, snelle levering en perfect verpakt.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.