prima kwaliteit

Snel geleverd, keurig verpakt, mooie kleuren, precies zoals ik me had voorgesteld. Ophangen was voor mij (74) even een dingetje, boven mn macht en wellicht niet helemaal waterpas gedaan, dus pijn in mn nek.... maar t hangt nu toch keurig en we zijn er blij mee.

Prima jalouzie voor het halletje.

Extra goed verpakt aangekomen en hangt nu keurig strak in de hal. Helemaal naar wens!

Het past als gegoten

Geweldig !!

Na 16 dagen kwam de jaloezie keurig verpakt bij ons. Kwaliteit is geweldig.. Zou zeker weer bij hun bestellen !!!

Gewoon goed

Netjes, snel en goed geregeld.

Erg goed

Kwam goed verpakt binnen en een mooie kwaliteit. Gebruiksaanwijzing erg duidelijk. Wij zijn er erg blij mee

Jaloezie was goed verpakt Montage was met de handleiding een fluitje van aan cent Chapeau!!

perfecte pasvorm

het begon al met de voorbeelden de eerste keer met vooral hout dit bleek echter niet de ideale raambekleding. Gelukkig beide 2e zending monsters het voor ons ideale type gevonden. (2x binnen een dag verstuurd) Eerder geleverd dan verwacht perfect verpakt in een mega grote doos (zal wel veel te groot zijn ) maar paste gelukkig precies. duidelijke gebruiksaanwijzing en duidelijke extra mail voor eventuele klachten afhandeling beide jaloezieën passen perfect en we zijn er zeer me ingenomen.

Precies zoals verwacht

Jaloezieën voor in de badkamer besteld. Keurig verpakt en precies zoals verwacht. Ziet er netjes uit. Dank.

prima producten, duidelijke bestelmogelijkheden

de jalouzien zijn van prima kwaliteit, zowel de houten als de alluminium. De bestelmogelijkheid is duidelijk en eenvoudig. De verpakking is top.

supermooie jaloezieën

door mijn fout verkeerde ophanging ontvangen, de juiste ophanging als ' service' toegestuurd gekregen! top!

snel geleverd, goede kwaliteit en handleiding

snel geleverd, goede kwaliteit en handleiding

Een geweldig product en een super vriendelijke service , denkt mee

Jaloezieen.nl is een webshop die meedenkt en alles doe wat mogelijk is om de klant tevreden te stellen , , moet binnenkort nog meer jaloezieen hebben en koop ze zeker bij hun. het product is ook van zeer goede kwaliteit en eenvoudig te monteren

Echt een uitstekend bedrijf, al meerdere malen jaloezieën besteld!

Hele goede ervaringen met dit bedrijf, zoals aangegeven in de afgelopen jaren al meerdere jaloezieën geleverd gekregen. Goede maatvoering, echt mooie producten voor mooie prijs, goed verpakt en snel geleverd. Een aanrader!

Uitstekende kwaliteit en service

De jaloezie hangt.perfect en heeft een hoge kwaliteit. Ik had vergeten om de centimeter van de breedte te halen, maar na 1 telefoontje was dat geregeld. Zeer blij met het resultaat.

Snel geleverd, prima systeem.

Goed advies

Chapeau !

Perfect product, vlotte levering en degelijk verpakt !

Geen klachten!

Fijne bestel site en perfect op maat en op tijd geleverde jaloezieën! We zijn er heel blij mee!

Heel goede webwinkel

Erg mooie , degelijke jaloezieën. Snel geleverd en zeer concurrerende prijs.

Kwaliteit

Mooi product, veel kleurmogelijkheden en snelle levering. Vergelijkbaar met lluxaflex maar veel voordeliger

Een zeer vlotte en correcte levering.

De bestelprocedure verliep vlekkeloos; je kunt bijna geen fout maken of iets vergeten. Onze jaloezie werd ruim binnen de afgesproken periode geleverd. Op de afgesproken dag keurig binnen het afgesproken tijdvak. De verpakking was zeer stevig met externe hoekbeschermers. Ook binnen in de doos was het goed geregeld met extra vulstukken en lichtkussentjes dit allemaal om transportschade te voorkomen. De jaloezie ziet er proffessioneel en zeer deugdelijk uit en had exact de door ons opgegeven maten. Ook de montagehandleiding was zeer uitvoerig en duidelijk. De bak hing dan ook zeer snel op een hoogte van 240 cm. Het voordeel hierbij was dat de bevestigingsschroeven er bij geleverd waren. Ik had wat meer problemen met het spannen van de spandraden op een hoogte van 5 cm (vlak boven de vloer) maar dit was het gevolg van de achteruitgang van mijn oude ogen waardoor ik het kleine schroefje niet goed kon zien. Maar met behulp van één van onze dochters was het zo gelukt. De één kon de draad op spanning houden terwijl de ander het spanschroefje vast kon draaien. Ook na montage ziet het er zeer mooi uit en blijft ook mooi strak hangen ook als je de deur die er vlak naast zit dicht doet. Een minpuntje is dat het afdekkapje een lichte kleur heeft terwijl de rest een antraciet is. Doordat het geheel “op de dag” is gemonteerd zie je dit afdekkapje. We zijn erg blij met onze jaloezie die doet wat hij moet doen.

Prima advies en service, goed product, prima prijs, makkelijke montage

Prima advies en service, goed product, prima prijs, makkelijke montage

Prima product zoals besteld.

De levertijd is ok. De luxaflex is zoals verwacht en van goede kwaliteit. Uitvoering precies zoals besteld en alles keurig foolproof verpakt. Dus hier een tevreden klant!

Al meerdere jaloezieen gekocht. Altijd precies wat ik besteld heb.

Heel snel en goede kwaliteit

Het online bestellen van de jaloezieën ging makkelijk. Je krijgt een goede uitleg hoe je moet meten. De jaloezieën werden snel geleverd en zien er erg mooi uit!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.