Wij zijn zeer tevreden over jaloezieén.nl Het is erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen, uit het zeer ruime assortiment. En dat alles voor een zeer concurrerende prijs. Ook de levering en levertijd was prima, kortom zeer tevreden.

Snelle levering, zeer goed verpakt zodat de jaloezie nooit kan beschadigen

Fijne webwinkel en even wennen aan het invullen maar daarna gaat het heel fijn

mooie spullen en goede service dik tevreden

De moeite van het doorvertellen waard

Vanaf het begin een vlotte correspondentie. Makkelijke manier van bestellen. Voldoende instructies omtrent opmeten en monteren. Zeer degelijke verpakking bij bezorging, welke door een bodedienst wordt gedaan. Met zorg dus.

Meer dan voldoening

Perfect zoals vermeld op de website, datum gerespecteerd en de verpakking was zeer professioneel.

Ik ben zeer tevreden

De latere levering van de jaloezieën werd goed gecommuniceerd en de levering was daarna op tijd en correct

Snel en goed geleverd

Het bestelling ging makkelijk en snel. Zou binnen 11 tot 13 werkdagen geleverd worden. Werd echter al naar 7 dagen geleverd. Trackandtrace werkte prima. Is nu mijn tweede bestelling. Mocht ik nog meer houten jaloezieen nodig hebben bestel ik ze zeker hier.

Hele snelle levering. De jaloezieën zijn keurig afgewerkt en met zorg verpakt .

Probleem jaloezie netjes opgelost

Nadat al een paar keer her ophaalsysteem stuk was gegaan is nu het systeem vervangen. Duidelijk verteld dat de bak iets breder zou worden, netjes opgelost!

Heel blij met mijn luxaflex! Binnen 2 weken ontvangen en het staat prachtig!

Heel duidelijk en prima verzorgd

Ik vond de bestel site ook voor een leek heel duidelijk en overzichtelijk werken. Levering was precies volge s afspraak en geleverde producten zijn van prima kwaliteit. Daar bij allemaal voor n prima prijsje. Zeker een aanrader!!

mooi, snelle levering en eenvoudig zelf te hangen.

zie hier boven

Mooie jaloezie en snel geleverd dus in een woord TOP!

Ik vind het hele makkelijk en duidelijke website. Eerst heb ik gratis kleurstalen besteld,daarna mijn jaloezie besteld dit ging vrij eenvoudig. Prijs en kwaliteit zijn super goed.

Goed ingepakt en precies wat we verwacht hadden

Helemaal top

Mooie jaloezieen, prima prijs

We hebben al eerder jaloezieën op maat besteld voor in de woonkamer, toen hadden we eerst ook kleurstalen van de lamellen en het band besteld. Nu voor in de gang besteld, snelle levering en gemakkelijke ophang systeem. Ook weer perfect op maat.

Prachtig geworden!

Beneden hebben we vorig jaar gedaan.Nu de bovenverdieping. Het is weer prachtig geworden. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Prima product, goed op maat geleverd. Uitstekend verpakt en binnen de levertijd ontvangen.

Jaloezieen.nl is geweldig!

Grote keuze en voor kleine probleempjes bereikbaar en helpen het snel oplossen!

Goede levering

Al meerdere malen gekocht

Snelle levering, goede kwaliteit

Binnen 8 werkdagen had ik mijn jaloezieën binnen, ze zijn erg mooi en goed van kwaliteit

Compleet, goede prijs en kwaliteit

Via de site was bestellen goed te doen. Product werd snel geleverd en ziet er goed uit.

Perfect op maat en op tijd

Goede communicatie over aflevering en geheel volgens afspraak. Maatvoering en kleur volgens bestelling

Bestellen was een fluitje van een cent gezien de goede instructies, en de levering was ook goed geregeld

Keurig geleverd en afgewerkt

Goed gemaakt. Ziet er keurig uit

heel mooi resultaat

bestelling verliep vlot op site, kreeg ook snel helder antwoord op de vraag rond het tijdsframe van levering en levering was exact op tijd zoals aangekondigd en de kwaliteit van jaloezieën is top. tevreden klanten

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.