Weet nog niet

Heb de jaloezie nog niet geplaatst. Wordt pas eind van deze maand dus nog geen oordeel

Geweldig!!

Keurig opgegeven maten en kleur binnen gekregen en alles werkt prima voor mooie prijs

Mega blij met de jaloezieën!

Duidelijke uitleg bij het bestellen, voor op maat gemaakte artikelen echt toch wel heel snel geleverd! Ophangen stelt niets voor met zijn 2en als je er maar rustig de tijd voor neemt. Ik geef een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering natuurlijk! Maar topwerk! Jammer dat er geen schroeven bij zaten, maar dat snap ik wel, jullie weten ook niet waar het opgehangen gaat worden waarschijnlijk

Uitstekende service

Transportbedrijf verloor 1 van de pakketten. Na contact met Anita werd het zoek geraakte deel middels een spoedbestelling bij de fabriek, alsnog geleverd. We hadden immers een deadline te halen en de producten waren ruim op tijd binnen.

Perfecte levering en kwaliteit.

Perfecte levering en kwaliteit.

Uitstekende jaloezieën en goede service

In de afgelopen jaren al meerdere jaloezieën bij jullie ( Jaloezieën.nl) besteld en nog steeds een goede kwaliteit en service...en binnen 14 dagen in huis...

Super goed

Ik ben zeer tevreden.

Goede levering, maatvoering en communicatie.

Als goed, alles wat beloofd is, is ook nagekomen.

Bestellingen worden correct geleverd. Wilde ook nog eens wat bijbestellen en werd keurig te woord gestaan en prima geholpen met de vragen die ik had. Blijf zo doorgaan.

Fantastisch!

Mijn bestelling was zeer snel geleverd. De jaloezieën zijn van veel betere kwaliteit dan die uit de bouwmarkt! Verder heel duidelijke meet- en montage-handleiding. Past dan ook precies.

Prima afgeleverd en paste perfect

Netjes verpakt en snelle levering 9

Heel tevreden!

Prima ervaring. Kleurstalen volgende dag ontvangen. Bestelde jaloezieën waren keurig verpakt en sneller geleverd dan aangegeven. Mail wordt snel beantwoordt. Eén opmerking: Laat de klant de montagebeugels los bestellen en niet doormiddel van in- of op de dag. Ik heb nl. 'op de dag' besteld voor een draai/kiepraam, terwijl dit dus eigenlijk in de dag is. Bij twijfel kan de klant dan, tegen betaling, een extra set bestellen.

Zeer tevreden. Prijs kwaliteit een echte aanrader

Prima. Op tijd en netjes geregeld.

Losse jaloezieën bestellen

Prima heldere communicatie over mijn bestelling en wanneer ik deze kon verwachten. Ook duidelijke uitleg hoe te vervangen. We hebben onze mijn kapotte jaloezie lamellen kunnen nabestellen en daardoor hebben we nu weer een compleet product hangen. Blij mee

Kwaliteit en service

Goede ervaringen met Jalouzieen. Leveren niet snel meer wel goed. Netjes en goed verpakt. Makkelijk te plaatsen materiaal. Wat je besteld is ook wat je krijg. Mooie afwerking. Kortom wij hebben nu in totaal 6 jaloezieën besteld in verschillende bestel datums en alle 6 netjes en goed ontvangen. Kortom onze ervaring is: een prima bedrijf.

Prima product

De jaloezieën zijn vlot geleverd in een zeer robuuste verpakking. Hierdoor is beschadiging tijdens transport vrijwel uitgesloten. Goed geregeld! Product voldoet aan de verwachtingen, kunststof kapjes aan de bedienkoorden ogen wat goedkoop. Verder prima we zij tevreden met het resultaat

Van bestelling tot levering alles prima verlopen

Van bestelling tot levering alles prima verlopen en de jaloezieën zien er prachtig uit. Duidelijke beschrijving en daardoor makkelijk te bevestigen. Eigenlijk zou ik een 10 moeten geven. Top!!!

Op tijd en volledig naar de zin!

De bestelling is netjes uitgevoerd en binnen de opgegeven levertijd bezorgd.

Nette levering op tijd, Past perfect.

Dit is ons 3 bestelling al.Zegt genoeg.

Ervaring: Nadat ik twee jaar geleden bij deze firma besteld had, besloot ik wederom te bestellen. Inmiddels was hun beleid iets gewijzigd waardoor ik niet exact kreeg wat ik verwachtte. Na een tweetal mailtjes is dit goed gekomen en hebben ze het voor me opgelost.

betrouwbare leverancier

product voldoen aan verwachting ..

Prima service, snelle levering, mooie kwaliteit

Prima meetinstrumenten, goed te doen, makkelijk besteld. Binnen 10 dagen geleverd, alles op maat!

Prima kwaliteit voor een nette prijs

Goede website prima ondersteuning Hele mooie goede kwaliteit. Keurig bezorgd in goede verpakking met duidelijke uitleg / montagehandleiding. Een echt aanrader

Kwalitatief goed en erg zorgvuldig verpakt

Het viel mij op dat de jaloezieën erg netjes verpakt waren met veel zorg. Gebruiksaanwijzing erg duidelijk. Communicatie meer dan voldoende. Erg tevreden over product zelf.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.