Makkelijke site voor een prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima site, snelle levering, en prima zelf te monteren

toppie

snelle levering , maten die zijn doorgegeven kloppen met werkelijkheid

Prachtig materiaal

Precies op maat gemaakt, goed en netjes verpakt, snelle levering, alleen de afspraak met de levering ging mis, had aangegeven dat wij die dag niet thuis waren, een week later was prima, werdt geregeld, helaas de volgende dag de chauffeur voor de deur, die belde gelukkig, ik zei leg het maar onder de carport, maar verder zeer tevreden

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Mooie kwaliteit!

Prima prijs, snelle levering ...

Gezocht naar horizontale jaloeziëen voor de badkamer. Luxaflex had de mooiste kleur, maar met een prijs die 3x hoger lag een duidelijke no-go. Hier besteld, werd snel geleverd en prima en goed beschermd verpakt. Product ziet er prima uit.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Duidelijke website en beschrijving hoe te bestellen.

Gewoon goed!

Via internet besteld en keurig netjes volgens afspraak geleverd. Duidelijke instructie erbij en monteren is een fluitje van een cent!

Perfecte afhandeling van bestelling, levering en topproduct

Duidelijke, heldere website. De toegezonden samples om de kleur te bepalen was mooi, we konden beter onze keuze maken. Heldere meet-instructies, de bestelde jaloezieën passen dan ook perfect. Goede kwaliteit, levering binnen levertijd en goed verpakt. Kortom, een zeer tevreden klant. Kom zeker terug.

Goede service en kwaliteit

Tijdens het bestelproces een fout gemaakt welke snel door de klantenservice is aangepast. Daarnaast snelle levering van de jaloezieën en de kwaliteit is goed!

Probleem snel verholpen, correct gehandeld

Na problemen bij 1 jaloezie is het probleem snel en op juiste wijze opgelost.

Helemaal top

Mooi gemaakt en precies goed

Wat snel geleverd en ziet er erg goed uit!

Binnen 1 week hadden wij de jaloezieën hangen. Ze zien er heel goed uit! Mooie kleur die Walnoot. Ga zo door met deze service!

Prachtige op maat gemaakte jaloezieën geleverd

Vlotte communicatie en uitstekende service

Bij levering was er een beschadiging. Meteen werd er per mail gereageerd. Terugzending mocht gebeuren. Toen transporteur niet kwam opdagen zoals doorgegeven werd er weer meteen in actie geschoten. Er werd contact opgenomen met transportfirma en met hen afgesproken dat transporteur mij ging opbellen deze keer een half uur op voorhand. Kortom: prima service!

Snel geleverd !

Top product, netjes afgewerkt. Geleverd wat beloofd is.

Prima service, mooie producten. Blij mee

er vaar dit als goed..

- bestelling via internet ging top - bestelling bezorgen ging top - bestelling was niet correct.. - melding bestelling niet goed, goed opgepakt - keurige terugkoppeling - bestelling opnieuw in product naar te vredenheid - nieuwe bestelling nog niet ontvangen..

Uitstekend en makkelijk

Erg blij met onze nieuwe jaloezieën. Eerst staaltjes opgevraagd, daarna ingemeten, besteld en een week later in huis! Ideaal en nog geen eens zo duur. Daarom schrijf ik graag een recentie.

Vlot en mooi

Vlot en mooi

Jalouzieen prima, levering laat te wensen over

De bestelde jalouzieen passen prima, zien er goed uit en zijn vergezeld van een duidelijk montage instructie. Ook de instructie voor het meten en de site zijn helder. Wat betreft de levering is de ervaring helaas minder: eerste melding bezorging tussen 8:30 en 10:30 uur, daarna aflevertijd tussen 9:30 en 11:30 uur, daarna weer aangepast aflevertijd tussen 10:21 en 12:21 uur. Uiteindelijk bezorgd om 12:09 uur. Dus erg lang gewacht op de daadwerkelijke aflevering.

Mooie jaloezieën, passen perfect

Goede, snelle service

En mooie jaloezieën! Goed en snel geleverd. Helemaal goed!

Echt kwaliteit jaloezieën

Wat een mooie jaloeziën. Prachtige kleur en nette afwerking. Boven verwachting. Duurde wel lang voordat ik het heb ontvangen bijna 4 weken maar erg de moeite waard. De verpakking is helemaal Top nog nooit zoiets goed ingepakt gezien. Moet zeggen echt een 5 sterren waardering waard

Prima service, mooie producten

Mijn bestelde jaloezieën zijn keurig verpakt al binnen 10 dagen thuis bezorgd. Ben tevreden, zijn mooi van kleur. Prijsverhouding is prima!!

ziet er goed uit, alleen bevestigingsklemmen heb ik enorm mee gestoeid en ik heb afdeklat ondersteboven moeten hangen (magneten een onderzijde) waardoor hij iets naar voren helt. de bevestigingsklemmen zitten in de weg, die kun je niet helemaal recht zetten, is geen ruimte voor.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.