Prima jaloezie

Prima jaloezie, snel geleverd

Alles top!

Mooie jaloezieën, goede levering en duidelijke site. De volgende keer bestellen we weer hier.

Prijs/kwaliteit

11 stuks jaloezieën besteld, zowel op- en in kozijn. Nav de gratis geleverde kleurstalen keuze gamaakt . Van de 11 stuks was er eentje met een los draadje (met wat geduld vastgezet, kan gebeuren) en een zijgeleidingskabel die een knik had. Dit gemeld en meteen een nieuwe zijgeleidingskabel ontvangen. Allemaal keurig ingepakt met alle beugels, schroeven en klemmen meegeleverd, dus je hoeft niks bij te kopen. Deugelijk verpakt, snelle levering en zeer tevreden.

good quality, beutiful product

Beautiful product (50mm bamboo) quality is good, fast delivery. Very happy with it. The only problem is that the payment is not so simple so actually I give up to place a 2nd order

Mooi product

Mooie kwaliteit Jaloezieën. Links boven hangt de jaloezie niet helemaal recht, dus er is een kleine opening tussen de bak en de 1e jaloezie. Hoe krijg ik dit opgelost?

zoals altijd, perfect

echte kwaliteit aan onklopbare prijzen

Goede Kwaliteit en service .

Keurig verpakt en op tijd geleverd !

Kwaliteit, compleet en duidelijk

wederom top

tweede keer besteld en weer zonder problemen geleverd

Snel en correct Doos is geheel schade vrij aangekomen. Wel wat duurder dan andere website

Keurig

Top geregeld. Snelle levering op de gratis stalen. Duidelijk bestel overzicht en snel en netjes geleverd. Inmiddels 3 Jaloezieën hier besteld, top!

Mooi product voor een goede prijs.

Prachtige zwarte jaloezieën besteld, duidelijke uitleg hoe je de maten juist meet! En ook fijn dat je de staaltjes gratis toegestuurd krijgt! Bij levering bleek er 1 koordhanger defect te zijn! De volgende dag lag er al een nieuwe op de mat! Super service!

Goed geregeld !

Jalouzieen snel geleverd, prettig contact en een probleempje werd zeer snel opgelost. Super service !!

Perfecte service

Perfecte service! Gewoon normaal telefonisch bereikbaar en een klacht word meteen behandeld

Mooie jalouzieen, alles was zoals we hadden verwacht.

De jalouzieen waren wederom zoals de vorige, prima kwaliteit en deden helmaal aan onze verwachtingen.

Netjes verpakt en snel bezorgd. Zocht voor slaapkamers niet hele dure, maar deze kwaliteit nog beter dan verwacht. Fijn dat je ook kleur ladderband kan kiezen.

Snelle levering en alles klopt!!!aanrader

Nu 2 keer wat besteld en beide keren erg tevreden...ik raad het zeker aan!

past perfect

goede instructies

Good quality, fast delivery

The quality of the jaloezieen is great. They were delivered faster than expected.

erg goed en snel

erg goed en snel

Fijne, goed werkende en duidelijke website

Grote keus in kleur, uitvoering en maten. Allemaal erg duidelijk en de site spreekt voor zich. Goed voor elkaar !

mooie jaloezieen

De bamboe jaloezieen zijn mooi en de maat klopt precies.

Prima product

Veel aandacht ook voor een deugdelijke verpakking waardoor het product onbeschadigd bezorgd wordt.

Goed bedrijf, mooie jaloezieën.

Ik heb voor de slaapkamer en de keuken jaloezieën gekocht bij jaloezieën.nl en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Mooi en niet duur! Ik beveel uw website aan iedereen aan!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.