prettig en snel geholpen door Anita

Bij t ophangen n klein probleem gehad, na telefonisch contact snel geholpen De jaloezieën zijn mooi en niet te zwaar om op te trekken, zeer tevreden

Eenvoudig, helder en voordelig. Perfect op maat

Zeer tevreden over het samenstellen via de website, maar ook over de snelle levering en keurig op maat. Ik gelijk een tweede bestelling gedaan.

Goed Product

Volgens afspraak geleverd in een uitmuntende verpakking.

Duidelijke site en mooie jaloezie.

Bestelinstructie is zeer duidelijk. Makkelijke prijs berekening en levering na verwachte tijdslijn.

Perfect en zorgvuldig verpakt en verzonden

Ik hoop dat de jaloezie past, want hij wordt volgende week pas opgehangen i,v.m. Vakantie van mijn zoon. De breedte is in elk geval al prima. M.vr.Gr Christien

In orde

Alles volgens de afspraken!! Proper geleverd goed verpakt Juiste maten, dik in orde Goed gedaan! Groetjes Raf

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Product na opsturen staal samples precies op maat besteld. Na 4 weken ontvangen i.p.v. 8 weken normale levertijd. Montage is simpel en we zijn er zeer tevreden over.

Super product

Makkelijk te bestellen en zeer eenvoudig te plaatsen!

Geweldige service

Hele mooie jaloezieën die geleverd zijn. Super degelijke kwaliteit, precies wat je wilt. Wij gaan voor de rest van het huis ook hier bestellen. Heel tevreden mee!

zowel product als levering correct en keurig verlopen en binnen de afgesproken levertijd

Correcte en snelle reactie op mails en correcte uitvoering van de bestelling.

Uitstekend!

Goede service en kwaliteit!

Voor de 2 keer bij besteld en het was snel geleverd en goed verpakt. Door het plaatsen van jaloezieën wordt je weer verliefd op je huisje.

Snelle service en goede kwaliteit

Erg goede en makkelijke site, je kunt de jaloezieën helemaal naar je wensen samenstellen. We zijn erg tevreden met het resultaat

prima jaloezieën die tijdig en met de juiste instructie zijn geleverd

We zijn erg blij met de jaloezieën en ze hangen mooi. Het meten was minimaal misgegaan:-) het is handig als je zowel de boven als onderkant van het kozijn meet.

Levering en product volledig volgens afspraak. Dankjewel.

Gewoon goed

Snel en correct conform bestelling

Jaloezie werkte niet

Moest hem zelf repareren.

top

top

Mooi, op tijd en perfect passend

Heel erg tevreden. Kreeg snel de test stukjes thuis. En daarna ging het snel. Voor de afgesproken datum geleverd en precies op maat. Staat heel mooi in onze nieuwe keuken

Erg fijn bedrijf

Snelle levering en prima product

Mijn jaloezien werden binnen het afgesproken termijn bezorgd. Een van de bestelde jaloezien was verkeerd geproduceerd wat betreft de zijde van de bediening. Na 1 telefoontje is het in no time opgelost. Goede service !!

een aanrader

eerst een paar staaltjes laten komen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna een bestelling gedaan en vrij snel een prima levering.echt een aanrader voor mooie Jaloezieen.

Prima product, prima levering

Goede kwaliteit, goed product. Niets op aan te merken

Goede prijs en snelle levering

Ik had eerst een offerte laten maken door een lokale ondernemer en de prijs viel me nogal tegen. Toen een prijsopgave gedaan bij jaloezieën.nl en die was minder dan de helft!! Daarom snel besteld en snel geleverd. Ophangen ging ook heel makkelijk, duidelijke beschrijving meegeleverd. Raad het iedereen aan!

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.