Precies wat je besteld op tijd zonder schade geleverd

Exact op maat en volgens planning. Zeek goed verpakt, geen beschadiging. Bedankt voor het mooie produkt.

Goede maten en snelle levering!

Goede maten en mooie jaloezien

Makkelijk te bestellen. Goede prijs en perfect produkt. Snelle levering. Alles top!

Mooie houten jalouzien

De bestelde houten jaloezieën zijn mooi en het is goed en stevig materiaal.

Prima levering

Goed, snel en kwaliteit.

Uitstekend.

Kan niet beter.

Ze vielen een beetje tegen

Het optrek mechanisme is veel minder dan de huidige al oude jaloezieën. En de onderkant bij de banden is ook van plastic. De lamellen draaien gaat minder flexibel.

Goede service en prima kwaliteit van de geleverde producten Aanrader

Perfect!

Eenvoudig bestellen, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en eenvoudige duidelijke montage(beschrijving).

Prima Service en prima Produkt

De jaloezieen werden snel geleverd. Waren Zeer goed verpackt. Het ophangen was goed te doen en het ziet er heel mooi uit.

Top kwaliteit en service

Snelle levering, goede prijs & kwaliteit verhouding tot

Prima behandeling van toezenden voorbeeldmonsters tot levering

Alleen de levering was later dan voorzien, maar waarschijnlijk w1ren de transporteurs hiervan de oorzaak.

Snelle levering, goed product. Tevreden klant

Gezien de breedte en hoogte van de jaloezie konden we niks met standaard maten. Elders op maat laten maken viel financieel gezien behoorlijk tegen. V pius Google op jullie site terecht en positief verrast. Hebben zelfs alles 3x gecontroleerd omdat we prijsverschil met elders wel erg groot vonden in jullie voordeel. Daarom ook een gedurfder kleur genomen. Ook vrienden van ons geattendeerd op jullie website. TOP. Bedankt!

Super service en kwaliteit

Dankzij de handleiding prima de maten kunnen nemen. Dankzij de gratis staaltjes het perfecte materiaal en kleur kunnen kiezen. Dankzij de kwaliteit van het product super tevreden van het resultaat.

Kleur niet zoals besteld

Ik heb eiken kleur besteld. Het is eigenlijk donker bruin, ook de metale kap boven. Werkt niet goed met de licht. Wel jammer, kan niet geretourneerd, 270€ en niet tevreden.

prima!

prima levering en duidelijke site, aanrader voor mooie Jaloezieen.

duidelijk, correct en snel

we hadden een aantal stalen en daarna jaloezieën besteld. ondanks de verwittiging dat het door corona en de zomer langer kon duren, werden ze zeer snel en correct afgeleverd in België. goed verpakt, alles is volgens afspraak geleverd. de jaloeziën zien er mooi en degelijk uit we gaan er nog meer bestellen voor de rest van het huis

Alkes was perfect ! Geen opmerkingen ! Alles is verpakt zonder dat er iets stuk kan gaan. Voor diegene die iets minder technisch zijn aangelegd is er een giede gebruiksaanwijzing om de haken te monteren. De website is zodanig uitgebouwd dat alles mogelijk is. 10/10 zou ik zeggen. Dit is trouwens mijn twee bestelling.

Exact geleverd

Wat we vroegen hebben we ontvangen.

Producten perfect maar niet tevreden op de firma van levering

Levering niet op de juiste adres ! Ik heb moeten bellen naar de firma om te horen waar mijn bestelling was geleverd !!!!!

Prima organisatie en geeft duidelijke uitleg mbt status van de bestelling

Volgende keer gewoon wéér bestellen. Mijn bestelling was zoek geraakt bij de vervoers-organiatie. Wij kregen netjes antwoord en zonder probleem werd de bestelling alsnóg (en nou goed) verzonden :)!!

Mooie stevige jaloezie

Hele mooie stevige jaloezie van Bamboo 50mm. Enige wat niet handig is was dat er een knik in een stalen kabel geleider zat. Deze hebben we wel nog redelijk eruit kunnen buigen en verder hangt de jaloezie prachtig.

duidelijke web side

precies geleverd wat gevraagd goede prijs en snel

Super snel en perfect gemaakt

Zou het iedereen aanraden

Boven verwachting

Goedkoop mooi en kwaliteit.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.