Keurig de stalen gratis bezorg. Bestelling ook volgens afspraak over de levertijd bezorgd

Uitstekend!

Jaloezieën besteld met de hoop dat ze binnen kwamen voor de verhuizing. Ze hebben hem ruim binnen de verwachte levertijd bezorgd. In eerste instantie twijfelde ik over de maat. Heel vriendelijk geholpen door de mevrouw aan de telefoon waardoor hij nu perfect past! Erg blij mee :)

Super snel en perfect

Top alles was volgens mijn bestelling en de kwaliteit is ook heel goed. In toekomst zal ik weer bestellen bij jullie voor de woonkamer.

Geweldig mooi

Wij zijn super tevreden over de kwaliteit

zeer tevreden met de bambo jalozieen

[k vind het een goed produkt en de prijs was ook goed. de jalozieen zijn met 2 vingers op en neer te laten . echt werkt superlicht. ook zien ze er keurig afgewerkt uit. we zijn er blij me vriendelijke groet jan en mayra creemers

Alles keurig en snel.

Goede website. Makkelijk om te bestellen. Bezorging heel goed en netjes.

Juiste maten doorgegeven en perfect geleverd!

Nadat ik de jusite maten heb doorgegeven (tip: gebruik het meetinstructie formulier) heb ik de jaloezieen perfect geleverd gekregen. Ook het ophangen was een fluitje van een cent. Het ziet er perfect uit, zeer tevreden met het resultaat.

Duidelijke site, mooi product en goed verpakt

Mooi product, goed verpakt!

Het was het wachten 2 weken zeker waard

Makkelijke duidelijke site goede instructies voor het opmeten. Netjes ingepakt Degelijk materiaal Alleen de ophanging ben ik niet zo tevreden over dit kan anders. Maar voor de rest ziet het er goed uit

Heel erg blij met mijn nieuwe jaloezieën

Jaloezieën.nl heeft de jaloezieën goed op maat gemaakt en netjes in een goede verpakking afgeleverd. Er zaten geen schroeven bij. Bewust? Omdat het bedrijf niet kan inschatten wat je nodig hebt aan lengte. Heel blij met mijn nieuwe aankoop. Het is dé aankleding van mijn nieuwe werkkamer.

Uitstekend!

Vier jaloezieën besteld waarbij een van de sierkoven niet helemaal mooi was afgewerkt. Direct vervangen voor een nieuw exemplaar. Kwaliteit en service dik in orde!

Op maat geleverd en past altijd!

Fijne website en duidelijk uitleg. Inmiddels onze tweede bestelling en zeer tevreden

Goede kwaliteit materiaal en hangt makkelijk op

Zelf opgemeten, dus dat was even spannend, maar paste perfect. Het oogt echt heel mooi en is eenvoudig te bedienen.

Topmateriaal

Even zoeken nr de juiste pluggen maar nu het hangt prachtig

Past precies

Snelle en correcte levering

Online dergelijke producten bestellen is altijd even spannend, maar zijn perfect geleverd. Mooie kwaliteit en ook snel geleverd.

Heeft aan alle verwachtingen voldaan!

Goeie instructies. Prima kwaliteit. Korte levertijd.

Correcte en tijdige levering. Een klein mankementje: bij het neerlaten blijft de jaloezie ca 10 te vroeg hangen, moet dan met de hand verder worden neergelaten. De bedrading loopt niet helemaal soepel. Maar niet een onoverkomelijk probleem. Vandaar “goed” en niet “uitstekend”.

Goede service,snelle levering en uitstekende kwaliteit jaloezieën.

Prima bedrijf

Na vragen en wensen prima geholpen. Tip top. Prima bedrijf

Prima geregeld!!

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Uitstekend!

Product zoals omschreven en precies op maat. Zeer zorgvuldig verpakt. Bedrijf besteed zorg aan producten en de klant! Ik ben zeer tevreden. Eerst één product besteld en wij waren daar zo tevreden over dat we snel een tweede bestelling hebben geplaatst.

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met de mooie jaloezieën die zelfs ruim op tijd geleverd was! Er ontbrak een klein onderdeel en die kregen we meteen de volgende dag in de post! Service zoals service bedoeld is, chapeau!

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.