5 jalouzieen besteld, 4 ontvangen

de jalouzieen die wij ontvingen zijn van goede kwaliteit, passen precies zoals afgesproken. alleen hadden wij er 5 besteld en zijn er 4 geleverd. er is toegezegd dat de 5e besteld is en nog wordt nageleverd

Mooie jaloezieen en makkelijk te plaatsen.

Pas wel eerst de beugelbevestigingen op de balk, ipv 7 cm tot hart beugel was het 6.5 cm van de zijkant bij de koort bediening anders past het niet. (Ik had die ervaring al bij 6 jaar geleden aangeschafte jaloezieen)

Alles was prima zoals altijd !

Zeer tevreden zoals altijd , en prima product. , Alleen deze keer had ik geen track code toegekregen , en stond het pakketje bij de buren , maar alles was in orde voor de rest , al enkele jaren. Een tevreden klant prijs kwaliteit en gebruiksgemak

Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Jaloezieen.nl. Wederom volkomen tevreden.

Helemaal top!

Voor mijn bestelling heb ik eerst meerdere kleurstalen besteld om goed de kleur en de jaloezien te kunnen beoordelen. Daarna ingemeten volgens de voorschriften op de website en de bestelling van meerdere jaloezien gedaan. Levertijd was ongeveer 2 weken, dit stond ook vermeld op de website. Bezorging was prima geregeld, binnen een bepaald tijdvak. Er zat een duidelijke ophanginstructie bij. Kortom, zeer tevreden met mijn jaloezien. Een aanrader!

kwaliteit !

de prijs is zeer goed ,als zowel de kwaliteit van het materiaal. zeer duidelijke en mooie website !

Geen kritiek, alles goed. Eigenlijk zoals je verwacht. TOP!!

Een foutje (manco) in de aflevering, bleek Mijn eigen fout te zijn. Maar ook weer goed en snel opgelost.

Levering zoals beloofd en goede kwaliteit

Precies zoals verwacht en de juiste maten geleverd. Makkelijke montage.

Top levering, top kwaliteit

De levering was keurig op tijd. De jaloezie en zijn perfect op maat. Zeer tevreden.

Ik ben heel tevreden. Kleine aanbeveling: gelieve na te kijken dat de metalen staaf volledig door het rotatie mechanisme steekt.

Geheel in lijn der verwachting van mijn eerdere bestellingen.

Zie boven

Alles goed geregeld

Alles klopte

Mooie kwaliteit Duidelijke instructie Goed ophangsysteem Zeer tevreden Nieuwe bestelling reeds geplaatst .

Dienstverlening waardeloos

Order is te kort geleverd, wijkt af van onze order. Bedrijf blijft beweren dat het komt doordat onze vensterbank schuin afloopt. Hun instructies opgevolgd en op 3 punten gemeten en langste lengte genomen en die in de order opgegeven. Na meten, blijkt deze echt wel te kort te zijn geleverd. Foto’s en video’s gestuurd met meetlint ernaast en zij blijven beweren dat eerst hun productie afdeling en daarna was het hun leverancier de verschillen niet duidelijk kan zien. Als wij vragen of zij vervolgens langs kunnen komen weigeren zij dat. Zij blijven aangeven dat deze kan worden opgehaald, zodat zij zelf de beoordeling kunnen doen en als blijkt dat zij het niet te kort hebben geleverd, de verlenging en transportkosten voor onze rekening komen. Hoe kan je zo een bedrijf nog langer vertrouwen? Als wij vervolgens ook nog een fictief emailadres krijgen wanneer wij vervolgens om de contactgegevens van de directie vragen, zodat wij onze klacht kunnen indienen. Wij kregen een emailadres met alleen een voornaam en nadat wij onze klacht hadden ingestuurd, kregen wij foutmeldingen terug, want het emailadres bestond niet! Vervolgens hebben wij hen weer benaderd om dit aan te geven en tot de dag van vandaag (29 Juni 2021) hebben zij niet op onze mail gereageerd, terwijl ze dat voorheen binnen een dag deden. Nu willen zij de indruk in hun reacties wekken dat wij als klant niets meer van ons hebben laten horen, zodat de lezer denkt dat zij als bedrijf correct hebben gehandeld. Dit bedrijf doet geen eerlijke zaken en als klant ben je behoorlijk gedupeerd!

Mooie jaloezieen, snelle levering, goede kwaliteit.

jaloezieen voor de buurvrouw besteld eenvoudig voor haar gemonteerd ze was er zeer blij mee.

TOP!

Super netjes en goed passend! Dank; ben er heel blij mee.

Prima levering van mooie spullen!

Prima levering van mooie spullen!

Goed product en volgens afspraak geleverd

Eenvoudige montage en mooie jaloezieën.

Fijne jaloezieen!

Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelde. De jaloezieën waren secuur ingepakt. Eenmaal opgehangen, zijn ze prettig in gebruik!

Alles past perfect

7 jaloezieën in 1x besteld, degelijk spul, makkelijk op te hangen en passen allemaal precies. Topspul !

Goede ervaring

Door covid helaas verlengde levertijd, maar pakket (uitstekend! verpakt) met duidelijke instructies goed. Door raamconstructie moest ik zelf veel aanpassingen doen, waardoor ik veel goedkoper uit was geweest met standaard lamellen en slechts een beetje meer werk. Ze hangen nu mooi en passen bij de andere lamellen tot volle tevredenheid.

Duidelijke site Goede communicatie. Precies geleverd wat was besteld

Beantwoord aan de verwachtingen

Website is snel en gemakkelijk te raadplegen, waarna een bestelling vlot is geplaatst. De levertijd is heel aanvaardbaar, afhankelijk van het artikel.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.