Zeer goed ervaring

Service, kwaliteit en prijs alles TOP! Bedankt zeer tevrede.

Levertijd vrij lang

Ik vind de levering te lang duren, snap dat maatwerk tijd kost maar 3weken is erg lang. Op het product niks aan te merken

mooie jalouzien, goede service

zie boven

Keurige levering, past precies

Fijn dat we vooraf wat staaltjes opgestuurd kregen, zo konden we goed kijken wat het mooiste stond. Bestellen ging ook heel eenvoudig en de levering was keurig op tijd.

Snelle levering en mooie afwerking.

Eenvoudig zelf te monteren..

Voor de 1ste keer iets besteld bij jullie En het is super goed gegaan. Ook alles netjes ingepakt en netjes thuis gebracht!

Hoogstaand

Na een adviesgesprek snel tot juiste maatvoering gekomen Kleurstalen werden spoedig en keurig geleverd na invoeren via website. Bestelproces is helder en makkelijk in te vullen en levering volgens afspraak. Kwaliteit van verpakking goed verzorgd. Product is kwalitatief goed Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Keurig en past precies

Mooie jaloezie fijn dat deze zo smal gemaakt kon worden want dat is dus niet altijd overal zo. Heel blij mee en erg mooi!

Zeer tevreden met onze jaloezie .. complimenten!

Goed en op tijd afgeleverd!

gewoon goed

snelle levering en goede prijs

Alles prima, van informatievoorziening tot aan de levering

Na oriënteren op verschillende websites kom ik hier al snel de informatie tegen die ik nodig heb. Nog even wat voorbeelden aangevraagd voor de kleur en daarna de keuze gemaakt. De meetinstructies zijn duidelijk en het bestellen gaat soepel. Ook de informatie over de leveringen en montage is prima en duidelijk. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Jaloezieën.nl is zeker een aanrader.

prima jaloezieen

wij hebben bij dit bedrijf al vele malen jal. besteld; goede kwaliteit en prima verpakt; chapeau

keurig alles nagekomen

Bestelling goed uitgevoerd. Leveringstijden klopten. materiaal goed. goede gebruiksaanwijzing.

Prachtige jaloezieen!

Het zijn heel mooie jaloezieën en bijna alles is goed gegaan, met uitzondering van het feit dat ik bij bepaalde jaloezieen het touwtje rechts had besteld en ze waren allemaal links. Het was geen groot probleem maar er is in de online bestelling toch iets mis gegaan.

Grandioos

Kwaliteit, levertijd, aflevering, prijs en resultaat: dit alles in één woord grandioos.

Geleverd volgens verwachting.

Vaker gewerkt met jaloezieën.nl. Hebben altijd geleverd wat ze beloven. Keurig op de hoogte gehouden dat levertijd door Corona uit is gelopen. Alsnog snel geleverd.

Prima levering en mooi produkt met de juiste maten

Mooie kwaliteit lamellen

Duurde wel iets langer....maximale aantal opgegeven dagen en dan ook nog corona...maar wij hadden geduld. Mooi en zeer vakkundig ingepakt met allerlei berscherming. Goed aandacht aan besteed. Installeren en.plaatsen is.met de taakomschrijving, eenvoudig uitgelegd. Kan niet misgaan. Fijn dat dat erbij zat. Wel jammer...ik had niet voor banden op de lamellen gekozen en enkel draad. Ik had graag een waarschuwing "gaat kantelen" gezien. Of " wij adviseren banden bij de lamellen." Helaas...

Hele goeie ervaring

Bestelling ging goed en klantenservice ook goed geholpen. Vond het alleen jammer dat ik zolang heb moeten wachten op de levering. Hoop dat mn tweede bestelling die ik heb gedaan sneller verloopt. Maar verder zeer tevreden.

Bestelling gedaan, advies gevolgd en de levering binnen de aangegeven termijn. Perfect

Perfekt

Blijft zeer goed , zowel intro hoe het moet Als product , en ook makkelijk te plaatsen Aan te bevelen

Prachtig materiaal voor een mooie prijs!

Hele mooie Jaloezieën, degelijk en sterk materiaal. Gemakkelijk te plaatsen! Er was wel 1 jaloezie in een verkeerde kleur maar ik werd heel vriendelijk en vlot verholpen! Jaloezieën.nl is een echte aanrader, er volgen van mijn kant nog meerdere bestellingen!

Keurig en correct geholpen.

Op tijd geleverd.

Top service!

Juiste maten doorgeven, bestellen en het wordt netjes geleverd. Goede kwaliteit, netjes verpakt en niet beschadigd. Super blij met mijn nieuwe jaloezieen.

Handige website, uitgebreide keuze

Jaloezieen besteld. Vandaag gehangen en keurig op maat. De site vertelt duidelijk hoe je moet meten. De keuze is reuze. Mooi resultaat en betaalbaar! Levertijd was wat langer dan wat op de website staat aangegeven.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.