Mooi product voor een goede prijs!

Product voldoet aan de verwachtingen en contact met de telefonische klantenservice was duidelijk en vriendelijk.

Prima product, staat mooi

Heel goed.

Bezorging was keurig volgens planning, netjes verpakt. Jaloezieën ookkeurig in orde en netjes op maat. Kortom..prima!

De proefstaaltjes waren heel prettig om de juiste keuze te maken qua kleur en dikte van de jaloezieën.

bamboe jaloezieen

ik heb voor de tweede keer bestelt zou mooi op tijd zijn maar de bezorger heeft hem kwijt geraakt jaloezieen.nl heeft het goed opgelost en heeft een nieuwe laten maken een week later had ik de nieuwe in huis netjes opgelost top ik zou daar zeker weer bestelen

Zeer goed, past fantastisch!

De jaloezieen waren perfect verpakt, kreeg keurig van te voren bericht dat ze zouden worden afgeleverd. Inmiddels zijn ze opgehangen en ben ik zeer tevreden met één opmerking, het omhoog trekken en weer laten zakken gaat heel moeizaam. Kunt U mij zeggen of ik iets fout doe, er zijn 3 koortjes voor het systeem. normaal trek je de koortjes iets naar links en dan gaan de jalouzieen naar beneden, dat gaat niet goed en ook het vastzetten koortjes naar rechts gaat moeizaam. Als U een oplossing heeft hoor ik dat graag. Bij voorbaat dank.

Alles is perfect verlopen.

Zonder veel commentaar zonder veel Mails en perfect op tijd. Het heb al 2 mensen aanbevolen voor jullie, zelf 40j gewerkt als schrijnwerker dus ken toch een beetje van de stiel. Een zeer tevreden West- Vlaming Met Vriendelijke Groeten

Vlot geleverd, alleen was het pakketformaat nogal schrikken

Mooi product, goed te monteren en binnen de indicatie van de termijn. Alleen de verpakking was een schok. Als je 4 x 120 cm besteld en het pakket is bijna 3 meter lang, dan breekt het zweet je uit.

Super service

Online bamboe jaloezieën samengesteld. Vooraf kleurstalen ontvangen. Alles klopt precies. Ook de levertijd klopt. Echt super !! Ik zou zo weer bestellen.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit, Goed en stevig verpakt.

Zeer slecht! Transport was waardeloos

Op de afgesproken dag werd de Jaloezie niet geleverd. Via track en trace was te lezen dat de jaloezie was geleverd! Om een lang verhaal kort te maken. Transport bedrijf Transmission komt met smoezen en loog me voor. Op de bewuste dag van levering vier dagen later belde Transmission me op en gaf aan dat het pakket helaas in de verkeerde bus was gestopt. Volgende dag … nieuwe kansen. Ik bel ‘s ochtends vroeg. De levering zou er om 14.10 uur ‘sharp’ zijn. Je begrijpt het … geen levering. Ik bel en wat blijkt mijn levering is zoekgeraakt. De eerdere toezegging was dus gewoon een leugen. Na zoektocht wordt het pakket uiteindelijk geleverd! Het pakket is behoorlijk beschadigd, maar de jaloezie is er goed vanaf gekomen. Ik heb in de tussentijd contact gehad met Jaloezieen.nl. Ze vinden het heel vervelend, echter verwezen in het begin naar de transporteur waar het probleem lag. Ik heb ze er fijntjes aan herinnerd dat het leveringsproces onderdeel uitmaakt van het produkt/dienst of ze dit nu uitbesteden of niet. Ik heb de jaloezie bij jaloezieen.nl gekocht en niet bij Transmission !! De jaloezie is uiteindelijk een week later geleverd! Al met al een zeer slechte service en met name een slechte communicatie inclusief leugens. Een fout maken kan/iets kwijtraken ook maar communiceer dit en lieg er niet over en houdt me niet aan het lijntje ! Ik sluit af met: klant verloren ….

Snel geleverd en goed ingepakt. Evt kleine verbetering is dat de bevestigingsschroeven wat klein zijn voor de grote houten jaloezie.

Mooi product zeer tevreden mee de volgende bestelling komt zeer spoedig

Mooi product kleur baar wens

Wat je mag verwachten.

Geleverd wat ik heb besteld, binnen de beloofde tijd

Veel complimenten

Eerst voor de keuken tijdens de bebouwing. Daarna beneden in de woonkamer en nu boven op de zolder slaapkamer. Zeer tevreden. En al advies gegeven aan de buren kennissen en vrienden. Ze vinden ze erg mooi. En hebben ze nu ook !

Super tevreden

Houten bamboe jaloezieën besteld en heel tevreden. Super kwaliteit

Goede service en prachtige jaloezieen!

Voor een definitieve bestelling moeten proefstaaltjes worden besteld. Deze zijn bij mij vlot geleverd en geven een goed beeld van de werkelijke kleur. Na bestelling duurt de levering iets langer dan gehoopt, maar daarover is keurig gecommuniceerd. En het resultaat is prachtig. De jaloezie en waren erg goed verpakt, dus schadevrij. Prima aankoop! Enige tip voor t bedrijf zou zijn om de proefstaaltjes retour te kunnen sturen tegen verspilling.

goed product voor een prima prijs

Mooie jaloezieën, makkelijk te monteren, Goede en duidelijke bestelsite en makkelijk te bestellen. Levering wat langer dan verwacht door de omstandigheden

Mooie jaloezieën geen probleem met bestellen, leveren en montage!

Maten kloppen alle montage materiaal erbij prima geregeld

Gekregen wat ik besteld had, geheel volgens verwachting

Uitermate goed verpakt, dacht eerst dat er kristal in de verpakking zat. Helemaal top.

Mooie raambekleding voor een superprijs!

We hebben houten jaloezieën gekocht. Heel mooie en warme uitstraling, perfect op maat. Top!

Super mooi!

Wij zijn zo blij met de jaloezieen!

Heel erg blij mee

De jaloezieen zijn erg mooi, en passen precies. Heel erg blij mee.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.