Heel tevreden met mijn nieuwe jaloezieen!

zeer gebruiksvriendelijke website,levering netjes en verzorgd mooi materiaal

100% een aanrader

Fijne begeleiding en diegene die komt opmeten staat zijn vak. Het resultaat is erg mooi en het past precies!

Even moeten wachten, maar met prachtig resultaat

We levertijd was redelijk lang, maar hier werd tijdig voor gewaarschuwd. De jaloeziëen zelf zijn kwalitatief en hebben een eenvoudig systeem waarmee we ze konden ophangen.

Prachtig

Mooi product

Top product voor een scherpe prijs en goede klantenservice

Dik in orde!

We hadden reeds enkele winkels gedaan om mooie houten lamellen aan te kopen maar deze waren redelijk duur. Via internet bij Jaloezieën.nl gekomen en moet zeggen, top kwaliteit! Makkelijke plaatsing. Enkel goed opletten bij het meten, maar de info op de site geeft correcte info mee. Enig minpunt was dat we er niet op gewezen werden dat we geen afdekplaatje besteld hadden... Dit zou beter kunnen. Voor de rest op en top kwaliteit, makkelijke plaatsing.

Gewoon goed

Is de 2de keer dat ik bij hun bestel service n materiaal is gewoon super

Aanrader

Goede meetinstructies, prima kwaliteit en product wordt uitstekend verpakt en afgeleverd:

Goeie communicatie, goede uitleg, top materiaal

Alles liep vlot. De uitleg was voldoende voor een hobbyklusser als mezelf. Het resultaat is boven verwachtingen mooi. Thx!

Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Mooie jaloezieën, levering volgens afspraak

Handleiding website maten opnemen handig, veel keuze, nette levering.

Heel tevreden

We gaan deze firma zeker aanraden aan familie en vrienden. Mooi product.

Ziet er mooi uit.

Goed verpakt en goed aangekomen. Na het ophangen bleek dat ik niet goed gemeten had . Het had 20 cm langer moeten zijn. ik vind het wel een mooie jaloezie.

Teleurstellend proces, maar het eindresultaat is in orde.

Wij hebben drie jaloezieën met bamboe lamellen besteld: een met een breedte van ongeveer een meter en de andere twee het dubbele: twee meter. De levering was volgens planning en de deugdelijkheid van het verpakkingsmateriaal is uitstekend. Maar.. nadat we de jaloezieën gemonteerd hadden bleek dat zowat de helft van de lamellen krom was en dat is echt geen gezicht. Na een telefoontje en wat opgestuurde foto's van de lamellen, werden de twee jaloezieën voor reparatie opgehaald en na ruim twee weken werden ze opnieuw geleverd. de jaloezieën hangen er nu netjes bij zoals het hoort. Fouten kunnen natuurlijk voorkomen, maar wij vroegen ons af waarom er na productie geen kwaliteitscontrole plaatsvindt. (Dat die lamellen krom waren, was vrij eenvoudig vast te stellen.) Door dat niet te doen is immers de klant ontevreden (slechte pers) en bovendien zadel je jezelf als bedrijf met onnodige kosten op. Ook is het weer een extra milieubelasting doordat de jaloezieën (dat nemen wij tenminste aan) weer naar Polen gebracht moeten zijn en weer terug. Hopelijk kunnen jullie hier lering uittrekken.

Jaloezie.nl heeft een duidelijke website ,goede service en kwaliteit.

Het kunnen kiezen van de kleuren lamellen en banden door de opgestuurde stalen werd als zeer positief ontvangen . Bedankt hiervoor , fijne aankoop .Alles netjes ontvangen .

Prettige deal, snelle levering.

Goede informatie, correcte behandeling, onze vragen werden snel en correct beantwoord, telefonisch als per mail. De levering volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij bevelen Jaloezieën.nl van harte aan.

Goed!

Mooi en goede kwaliteit. Makkelijk zelf te monteren.

Gewoon goed

Niets aan toe te voegen

Degelijk matereaal

Helemaal goed,

Was niet onze eerste bestelling dus dat is natuurlijk niet voor niets. Als enige opmerking zou ik kunnen aangeven dat wij ook daadwerkelijk op de uiterste datum geleverd kregen, een week vooraf even een melding met de mededeling dat het bijna zover is of iets dergelijks zou ik fijn hebben gevonden.

Goede service, mooie kwaliteit

Goede service, mooie kwaliteit...

Uitstekende kwaliteit

Alles naar wens

Bedrijf adviseert, denkt mee, zeer correct en geduldig indien er nog iets aangepast moet worden.

Prima ervaring!

Supermooi

Perfect op maat gemaakt. Ook het materiaal oogt heel natuurlijk en is degelijk van kwaliteit. Een aanrader!

gewoon goed zoals het hoort

Alles goed te regelen via site incl. instructies

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.