Goede prijs, prima jaloezieën. Door fout meten mijnerzijds 1 jaloezie te braad: afspraak over extra kosten, thuis opgehaald, uitstekend op maat gemaakt en weer afgeleverd. Zéér tevreden over kwaliteit, prijs en service!

heel goed

hier en daar was extra handleiding makkelijk geweest, maar beetje zoeken bracht ons wel tot de oplossing. alsook is de site niet duidelijk dat je van de totale hoogte ja nog 1a2 cm moet aftrekken voor de bevestigingsbeugel. onze lamel is dus nu tikkeltje te lang. en kan dus niet volledig afgelaten worden. gelukkig wist ik via andere winkel dat je er 1cm moest aftrekken maar op deze site is het dus 2cm

Ik kwam erachter dat ik net verkeerd had gemeten nadat ik de bestelling al had geplaatst. De klantenservice reageerde snel en heeft dit aangepast. Prijs/kwaliteit dik in orde. Kortom; een tevreden klant.

Compleet en keurig op tijd

Met de gratis ontvangen kleurstaal goed kunnen kiezen welke het moest worden. Bestelling via de website verloopt makkelijk (met goede aanwijzingen waarop te letten met bijvoorbeeld het meten). Ondanks het voorbehoud wat werd gemaakt mbt de levertijd werd toch keurig binnen de normale tij geleverd. Goed ingepakt zodat transport weinig kans op beschadigingen geeft. En compleet met de benodigde montage materialen. Goed product en keurige service!

teleurgesteld over de kleur van de koof

Op zich een goed product, maar teleurgesteld in het kunnen meedenken in mijn wensen en behoeften

Gewoon goed, makkelijk bestellen, goede kwaliteit

Dit is inmiddels mijn 4e bestelling. Makkelijk te bestellen, uitleg is goed. Kwaliteit nog beter!

Perfect geleverd

Alles perfect geleverd

perfect zoals verwacht

heel mooi, goede kwaliteit, wel heel erg nipt passend voor een in de dag montage

prima prijs/kwaliteit verhouding

Goed te woord gestaan met advies, vrij eenvoudige montage en 'ze' hangen als gegoten,..... wij zijn er erg blij mee!

kwaliteitsvolle producten

De kwaliteit van de producten is echt super. Wordt in een prima verpakking geleverd en is ook makkelijk zelf te plaatsen. Levering kwam netjes volgens opgegeven dag en uur binnen. Heel vriendelijke klantenservice

Prima, alles zoals verwacht en mooi!

Alles zoals verwacht en mooi!

Gegoten keuze!

Fijn, kwalitatief afgewerkt product!

Goed!

Het enige wat ik miste waren de bevestigingsschroefjes bij de houten jaloezie. Bij de metalen zaten ze erbij.

Lamellen kantelen

Lamellen kantelen werkte niet. Stang zat niet in het draaimechanisme en het vergrendel rubbertje dat over de stang hoort te zitten lag los in de plastic zak... Gelukkig zelf kunnen fixen. Verder een mooi product .

Jullie zullen ongetwijfeld meerdere vervoers partners hebben maar dit keer ging het helemaal zoals gepland. Top!

Te lange levertijd

Te lange levertijd en geen goede communicatie wat er besteld is

Makkelijke invoer van maten en bestelling, Duidelijke communicatie, Snelle levering welke netjes en zorgvuldig verpakt met duidelijke werkinstructie werd geleverd. Zeer tevreden!

Heel goed.

Snelle levering en goed verpakt. Staan mooi.

Goede service, mooie jaloezieen

Zeer te vrede!!

snelle levering van goed product tegen redelijke prijs

montage en bestelprocedure is heel duidelijk weergegeven en zeer goed uitvoerbaar voor iedereen.

Zeer makkelijk te monteren en van goeie kwaliteit

Ben erg tevreden met mijn bamboejaloezieen. Heel makkelijk te monteren en duidelijk aangegeven hoe het moet.

2e keer deze jaloezieën besteld en ook nu weer zeer tevreden.

Goede ervaring

Soms is het afwachten als je voor het eerst iets besteld bij een bedrijf wat je niet kent. Mooie site om eenvoudig te bestellen en daarna goede info over de levering en bijkomende zaken. Ondanks Corona netjes binnen de gestelde tijd afgeleverd en ook de koerier was precies op tijd. Uitstekende solide verpakking en makkelijk op te hangen binnen het kozijn. De jaloezieën zijn van een goede kwaliteit. Bijzonder tevreden over het geleverde product.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.