Behulpzaam

We zijn erg aardig geholpen met onze bestelling. Het enige is dat onze bestelling wel wat langer op zich liet wachten dan was afgesproken. Verder heel tevreden.

Mooi materiaal compleet en binnen gestelde tijd geleverd. Heel tevreden.

Goede service en goed product

Tot op heden naar tevredenheid.

Onze bestelling voldoet aan al onze verwachtingen! Mooie kwaliteit en afwerking. Correcte levering en makkelijk te plaatsen.

Helemaal prima

Mooie producten, duidelijke instructies en goede aftersales!

Goed verzorgd

Fijn product. Doen wat ze beloven.

Top shop

Mooie jaloezieën! Duidelijke uitleg/instructie en goede levering. Super service ook: het door mij gevraagde onderdeeltje werd binnen een dag kosteloos nagezonden. De volgende keer dat ik weer jaloezieën nodig heb, bestel ik zeker weer hier.

Top geleverd past als een huis

Keurig verpakt, keurig op tijd, keurig op maat, keurig geprijsd.

Keurig verpakt, keurig op tijd, keurig op maat, keurig geprijsd.

Mooie Jaloezieën besteld

Makkelijk en snel Jaloezieën besteld is echt een aanrader ook netjes verpakt en bezorgt

Erg blij met mijn jaloezieën.

De bestelling van de jaloezieën ging gemakkelijk en vlot. De beschrijving op de site is duidelijk. De levering ging volgens verwachting en het product is naar wens geleverd. Enige punt van verbetering welke ik kan bedenken is dat iets duidelijker vermeld kan worden hoe de korting wordt berekend en dat je deze na een paar dagen teruggestort krijgt.

Het is even wachten ...

maar dan heb je ook een kwaliteits product in huis. Wachttijd is echt de moeite waard. Goed verpakt en geleverd. En in 10 minuten zelf opgehangen. Dank je wel!

Goed systeem om zelf te plaatsen.

Wel er voor zorgen dat alles goed opgemeten is. Ze hangen perfect.

Zoals verwacht geleverd

Keurig verpakt, duidelijke montage uitleg en prima jaloezieën. Kortom: tevreden klant

Mooie kwaliteit en precies op maat

Weer erg mooi en past precies!

top

beste keuze kunnen maken met de opgestuurde stalen en bestellen ging zeer vlot met tevens ook de levering aan huis dus oprecht - top ......

Vorig jaar hebben wij bij dit bedrijf 3 op maat gemaakte jaloezieën besteld. De instructies en opties waren zeer duidelijk op de site. Dat is toen zo goed bevallen, dat wij er onlangs nog 7 stuks hebben besteld. Levering en verpakking zijn ook erg netjes. Kortom gewoon een goed bedrijf met goede producten

Handige bestelsite, goede instructies qua maatgeving en uiteraard een mooi product. Net geen 5 sterren omdat de levertijd langer was dan in eerste instantie op de site beloofd. Maar wel prima over gecommuniceerd dus top!

Heel goed, alleen jammer van de video in een andere taal.

Jaloezieën draaiden niet meer. Nieuw onderdeel opgestuurd en zelf vervangen. Goed te doen, maar was handiger geweest als instructie video in het Nederlands was geweest.

Levering duurde lang, mede omdat de feestdagen er tussen zaten. Ophangen is een fluitje van een cent en ze hangen keurig. Heel tevreden.

Wederom zeer tevreden!

Er wordt met je meegedacht, op tijd geleverd en de jaloezieën zijn eenvoudig te plaatsen.

Prijs/ kwaliteit/ service..heel tevreden .

2de keer besteld

Is voor de 2de maal dat we hier bestellen. Leuk om op voorhand staaltjes te krijgen zo gaat de keuze makkelijker. Heel makkelijk op te hangen.

Heel erg tevreden,

Snel geleverd en netjes verpakt goede kwaliteit

Heel erg goed!

Ik was op zoek naar jaloeziën en ik wist niet zo goed waar ik moest zoeken. En ik wist dat mijn ouders hier hadden besteld en tevreden waren met hun keuze. Dus ik ging eens kijken wat ze hadden en vond een aantal leuke kleuren. Staaltjes besteld en binnen een paar dagen ontvangen om eens te kijken wat ik het leukste zou gaan vinden. Na een paar dagen was ik er uit, het moest de zalmrood worden. Ik heb alles nagemeten en alles ingevuld online. De bestelling zou vanwege de feestdagen en mogelijke leverings achterstanden misschien pas begin januari komen. Alleen tot mijn verbazing had ik ze voor de feestdagen al in huis! Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit en geniet elke dag van mijn nieuwe jaloeziën.

Havenstraat 74 G

1271 AG Huizen

+31854013709

Over Jaloezieen.nl

Dé jaloezieën-specialist van Nederland! Eenvoudig online bestellen van op maat gemaakte jaloezieën.