Mooi, kwalitatief

Blij met het mooie zonnehoedje, bestel hier graag vaker. Voldoet aan verwachting.

Mijn kleinkind was heel blij

Vlotte website en vlotte afhandeling

Zondagavond een zonnebrilletje besteld en dinsdag was hij al binnen. Netjes verpakt en geen problemen gehad.

Zeer mooi petje

Snelle service en een zeer mooi petje. Goede pasvorm en staat erg mooi. Een aanrader!

Geen product ontvangen.

Ik heb een (te dure) zonnehoedje besteld. Op internet was hij op voorraad maar na bestelling kreeg ik email dat deze toch niet op voorraad waren. Ik kon enkel een ander design kiezen. Goed gekozen. Hebben ze vervolgens verkeerde adres ingevoerd en deze verstuurd maar helaas is deze sindsdien bij PostNL blijven hangen. PostNL doet alsof zijn neus bloedt. Wil je wel geld kwijt maar geen product ontvangen? Moet je vooral bij Stoere Kindjes bestellen. Ik bestel daar nooit meer wat!

Perfecte service!!

Na een foute bestelling werd dit zo vlug mogelijk recht gezet en kreeg ik het correcte item nog op tijd toegestuurd!! Vriendelijke bediening!!

Perfect!

Direct bevestiging ontvangen - levering na 1 dag

Zeer mooi petje

Erg mooi petje. Goede pasvorm en houdt goed de zon tegen in de nek en uit het gezicht ,zeker een aanrader.

Top geregeld

Zeer snelle levering gehad.

Top service!

Mijn ervaring met Stoerekindjes omschrijf ik als prettig, erg goede service.

ik ben heel tevreden

hele prettige ervaring, makkelijk met bestellen en betalen en keurig op tijd geleverd! twee schattige 50+ Zonnebadpakken die er precies zo uitzagen als op de foto's, Ook de maat keurig, staan heel erg leuk, ben er heel erg blij mee

Product zoals omschreven, vriendelijk personeel aan de telefoon toen ik een vraag had en snelle verzending.

Super vlugge levering van mooie swimsuit

Super vlugge levering, om 23h 'savonds besteld 's anderdaags in huis 😃 Hele mooi swimsuit voor mijn zointje van 17maand. Maat 86-92 zit als gegoten. Heel tevreden!!

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging

Het ging zoals het hoort te gaan

Er is veel keus op de website. Het bestellen en betalen verloopt gemakkelijk. De levering was adequaat, de verpakking kon door de brievenbus, heel fijn!

Goeden service. Ondangs de mis comnunicatie toch snel en goed opgelost zeer tevreden .

mooie tas heel blij mee

mooie tas, snel geleverd. !!!

Correcte en snelle levering

Het bestelde product voldeed aan mijn eisen.

Mooi product en service in orde

UV badpak besteld. Mooi product en snelle levering. Het pakketje zou door de brievenbus komen maar paste volgens mijn postbezorger niet door de brievenbus, vandaar dat hij toch aanbelde. Gelukkig was ik thuis om het in ontvangst te nemen. We gingen gelijk passen! Het badpak viel alleen erg klein. Achteraf las ik dat dat onderaan de advertentie vermeld stond. Ik denk dat de maat van het product beter verkocht kan worden als maat 86 ipv 86/92. Kinderen van 1 jaar kunnen het dragen maar ik kan me moeilijk voorstellen dat kinderen van 2 jaar het nog aan kunnen. Mijn vraag mbt omruilen werd een week later beantwoord. Excuses aanvaard ;-) Verder vond ik een kleine typefout in het retourformulier (in de tabel bij ‘naam artikel’) en vond ik het niet altijd even duidelijk of er een afbeelding achterop de badpakken stond en zo ja welke. Enfin, jammer dat ik nu €3.90 moet betalen om het product om te ruilen maar het is wel dermate mooi dat ik het ervoor over heb.

Snelle en goede levering

De bestelling op de website verliep soepel, alsmede de verzending. Geen problemen. Het lijkt tegenwoordig voor vele webshops een probleem om deze twee zaken goed op te pakken. Hier dus totaal niet!

Een week van te voren was ik nog aan het denken voor een cadeau voor mijn dochter en zoon. Kwam op deze site terecht en was snel verkocht. Levering was snel en kado dus op tijd.

helaas geen pakket ontvangen

Ik heb per abuis AH opgegeven als bezorgadres, maar dat is alleen nog voor Bol.com . Post NL zegt het daar wel te hebben afgeleverd, maar het is niet gevonden bij AH, en niet bij 2 dichtstbijzijnde pakket-afhaalpunten. Wel €30 betaald voor een badjasje, maar mijn kleindochter wacht tevergeefs.

Levering goed, product wat ik gekocht heb pilt na 1 keer dragen. Was toch een pakje van 42 euro.

Over de levering geen commentaar. Dit was snel en volgens afspraak. Alleen het product het pakje uv werend pilt al na de eerste keer dragen. Het pakje ziet er echt vreselijk uit en kan ik eigenlijk niet bewaren. Toch super zonde voor 42 euro. Daarnaast heb ik een artikel retour gestuurd, terugbetaling duurt heeeel erg lang! Met vriendelijke groet

Snel geleverd, leuke tas, maar helaas niet wat ik zocht.

Snel geleverd, helaas niet wat ik zocht. Tas was echt wel leuk, maar veel te klein. Dus retour gestuurd. Helaas wordt er niet meer gereageerd op mijn 3 mails met wat de status is van de terugbetaling. Hopelijk wordt het geld nog wel overgemaakt.

Alle fases t/m de verpakking keurig en snel afgehandeld!

Was verrast door de snelheid tijdens de feestdagen.

Oscar Romerostraat 2

3065 EH Rotterdam