Levering niet op afgesproken moment!

Bestelling werd niet geleverd op moment zoals aangegeven werd op site en in bevestigingsmail. 2 werkdagen later dan voorzien nog steeds geen pakket ontvangen.

Goed geadviseerd!

goede en prettige advisering!

Waar blijft mn scherm?

Bij mijn bestelling is het een en het ander fout gegaan, echter niet door schuld van Projectieschermen! De vervoerder is een pakket kwijtgeraakt van 3,5 meter? De medewerkers van projectiescherm.com hebben hun excuses aangeboden aan mij, die had ik liever van de vervoerder gehad. Maar dat siert ze wel. Projectiescherm.com heeft alles zeer netjes, degelijk en erg snel opgelost, met zelfs ouderwetse serves: eerlijke, open en snelle communicatie! Het scherm zelf wat ik had besteld was voor uhd 2k, echter als we een 4k film afspelen is dat verschil zeer duidelijk zichtbaar. Top kwaliteit scherm, mijn geld is hieraan niet weggegooid. Het scherm is heel eenvoudig en snel op te hangen ondanks zijn gewicht. Het was nog net geen plug and play. Zeker geen spijt van de aankoop.

Geen ervaring

Hoe kan ik nu mijn ervaring over een scherm beschrijven als ik dit nog niet ontvangen heb. Trouwens is deze levering al een tweede keer vertraagd. Morgen is het 21 november en het scherm was beloofd begin november. Het lijkt mij tijd voor jullie om van leverancier te veranderen.

• (Product)kennis personeel

Het pakket is na 7 dagen nog niet toegekomen.

Er wordt heden niet meer gerekend op levertijden >7 dagen als dit niet expliciet vermeld wordt. Heb het besteld scherm dringend nodig gezien de schrijnwerker dit gaat inbouwen in een vals plafond ....

• (Product)kennis personeel

Goede kwaliteit netjes volgens afspraak

Na goed advies een goede beamer met scherm besteld. Deze werden netjes volgens afspraak geïnstalleerd en afgesteld. Systeem werkt naar verwachting. Erg tevreden.

Prettige service zeer klantvriendelijk

Prettige service zeer klantvriendelijk

• (Product)kennis personeel

Snelle en goede levering voor een goede prijs

Correcte en vlotte levering. Prima scherm

• (Product)kennis personeel

Prima product, prima geregeld!

Goed product, snelle verzending

Ik ben tevreden met het projectiescherm en de afhandeling van mijn bestelling

Prima service en advies

Goed onderbouwd advies, geduldig

• (Product)kennis personeel

hoge kwaliteit, snel geleverd.

Degelijk scherm. mooi materiaal. prima ophangsysteem. veel bevestigingsmateriaal bijgeleverd. dat was even erg handig. Ook het spansysteem werkt goed en dat is nodig om een strak scherm te krijgen. Dit werkt trouwens ook als het scherm niet 100% is afgerold.

Perfecte communicatie en materiaal

¨Goede service

Goed service!!

goed service!

Dik tevreden!

Goed advies, heel zeker een verbetering voor onze presentaties. Nette en vlotte installatie. Mooi afgewerkt.

• (Product)kennis personeel

Artikel is niet geheel overeenkomstig als op de site.

Helaas zit er geen Nederlanse beschrijving bij. Zo weet ik niet waarvoor het rode hendeltje met veer voor dient. Ook stond op de site een hoes erbij. Die heb ik niet

Goed en stevig product.

Mooi scherm.

• (Product)kennis personeel

Zes weken op bestelling moeten wachten

In week 40 besteld, in week 46 afgeleverd. Heb zelf gebeld of bestelde schermen al binnen waren.

oke

Ik heb een bestelling geplaatst en na bijna 4 weken gebeld om te vragen waar mijn product bleef. Op dat moment bleek mijn product nog niet leverbaar te zijn, maar heb hier nooit een melding van gehad. Mijn advies stuur een mail dat het product niet leverbaar is, zodat er gekozen kan worden voor een ander product of wachten. Aan de telefoon werd geen oplossing gegeven, maar moest ik zelf met een oplossing komen, dit vind ik geen service. Uiteindelijk vlotte levering op eigen initiatief van mij.

• (Product)kennis personeel

Uitstekende service, razendsnelle levering en topkwaliteit producten

Recent een iVisions Cinema 4K projectiescherm aangeschaft. Hiervoor wist de verkoper mij uitstekend te informeren. Eenmaal besteld had ik het scherm binnen no-time ontvangen; netjes en snel thuis bezorgd. Al met al erg tevreden met de kwaliteit van het product!

Snelle en correcte service

Bij aankoop van een projectiescherm bleek een van de onderdelen stuk te zijn. Na dit aan te hebben gegeven zijn wij erg snel en correct geholpen. Uiteindelijk hebben wij kosteloos een nieuw, vervangend scherm ontvangen binnen een week tijd.

• (Product)kennis personeel

Overzichtelijke website, snelle en juiste leveringen.

Top product

Ik ben zeer tevreden van mijn Cinema 4K Series projectiescherm 300 x 169. Ik had hiervoor een Manual versie van iVision. Dankzij het uniforme design op het vlak van bevestiging was montage kinderspel. Jammer genoeg was er wel een issue met levering. Dat weliswaar op conto was van de leverancier. Dit heeft iets langer aangesleept dan het zou mogen maar Projectieschermen.com heeft zodra die situatie duidelijk was kordaat en accuraat ingegrepen. Kortom schitterend product! en ik hoop dat uit de vervelende situatie lessen zijn getrokken zodoende iedere klant in de toekomst na bestelling zo snel mogelijk van zijn product kan genieten!

snel geleverde goede materialen

Wederom snel geleverd , goede service .

• (Product)kennis personeel

Voldoet aan al mijn wensen.

Betaalbaar, eenvoudig in gebruik, licht van gewicht, perfect formaat.

Edisonweg 21 C

3404LB Ijsselstein