Pluspunten

Klantenservice beantwoord de telefoon snel!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies, vriendelijk te woord gestaan.

Beter communiceren over de levertijd wanneer er vertraging optreedt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bij installatie bleek scherm net te breed voor de koof die we hadden gemaakt. Dit bleek op vrijdag om half 6, terwijl we het scherm op maandagochtend nodig hadden. We gingen bellen, en ze bleken nog open en een tijdelijk ander scherm te kunnen leveren. Later een goed scherm; helemaal top!!

facturatie; ideal aanbieden

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke site, vlotte afhandeling en levering.

Dit deel, de aanschaf, ging perfect. Ik heb echter geen idee hoe verdere service er uit zal zien wanneer er problemen zijn met mijn apparaat. Ik heb hier zelf voor gekozen maar mocht het nodig zijn dan hoop ik dat ook dat deel net zo prettig zal zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede klantenservice die snel reageert.

Scherm niet meer opvouwen maar oprollen om zo min mogelijk vouwen in het doek te krijgen. Deze gaan er niet 100% uit.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit snel leveren .

product was niet helemaal goed geïnstalleerd ,maar zij komen terug om het te maken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelheid levering en kwalitatief mooi product en prijs

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik het het scherm met spoed besteld omdat ik het zeer snel nodig had voor een presentatie. Het scherm zou de volgende dag geleverd worden en was bij de vervoerder, dat kon ik nazien via een daartoe bestemde link. Toen ik om 16.00 uur nog niets had ontvangen en inforneerde naar het tijdstip van levering werd niet naar de pakketdienst verwezen zoals vaak gebeurt maar werd ik gerust gesteld met de mededeling dat het scherm zeer waarschijnlijk snel geleverd zou worden en, wanneer het er om 17.00 uur nog niet zou zijn, dat ik dan terug moest bellen en dat er dan een alternatieve oplossing zou worden gevonden. Het scherm werd inderdaad snel en voor 17.00 uur geleverd. Toen ik de volgende dag mijn presentatie gaf was zowel mijn klant als het golfcentrum waar een ruimte was gereserveerd geïnteresseerd in dit scherm en heb ik beide een linkje doorgestuurd waarmee ze eenzelfde scherm konden bestellen.

• Prijs

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, verloop van levering werd automatisch gecommuniceerd. Projectiescherm is snel op te zetten en doet het goed. Tas bij het scherm heeft wieltjes en is stevig.

Er werd alleen geen levertijd (of tijdsvak) aangegeven. Dat zou handig zijn. Tas bij het projectiescherm is wat krap (kort). Duurzaamheid van het projectiescherm kan ik niet beoordelen maar lijkt in orde.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en correcte verwerking van mijn order. Alles is keurig op tijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top product Prijs kwaliteit zeer tevreden Mooi design

Behuizingen alsook in het zwart aanbieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Aanschaf: Electro HD 230cm Om 14:45 plaatste ik de bestelling. "Voor 15hr bestellen, morgen in huis", dat zal mij benieuwen. Maar niets is minder waar. Alles zeer goed en stevig verpakt, waardoor schade (bijna) onmogelijk is. alle kleine materialen voor het ophangen waten aanwezig in de doos. Zoals altijd met dit soort dingen kunnen de pluggen beter, maar dat zie je overal. Aangezien dit bakbeest in onze woonkamer hangt, wil het oog wat.... en dat is prima met dit scherm. De kast ziet er degelijk en mooi afgewerkt uit. Het scherm staat redelijk goed op spanning en is mooi afgewerkt.

Wat kan er beter, tja... en is altijd wel wat te vinden als je goed zoekt. Het scherm stinkt (jaja jullie willen verbeterpunten) behoorlijk, dus een deodorant als standaard meeleveren zou geweldig zijn. Zonder gekheid, het is zoeken. Zet de prijs in perspectief met wat je ervoor krijgt, dan is dat gewoon goed en veel. Natuurlijk kan het beter als je bereid bent (flink) meer geld uit te geven. Het enige verbeterpuntje zou de handleiding zijn. Even goed herschrijven (kleine moeite) zou het totaal product nog beter maken. Samengevat: een prima winkel!

• Kennis & Vakmanschap

snellere communicatie zou een positief werkpunt zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Netjes en een snelle bezorging.

Er had best een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het product mogen zitten,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goed bereikbaar en goed geinformeerd over het product

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering! Bestelling perfect afgehandeld

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Product nog niet in gebruik genomen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg mooi scherm en makkelijk op te hangen. In vergelijking met mijn €100 elite screens scherm is dit echt een verademing. Het Cinema 4k scherm (tab tensioned) heb ik prachtig weg weten te werken in een koof. Nu lekker genieten!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima contact en erg behulpzaam.

Het door mij gewenste scherm was niet op voorraad. De levertijd is bijna 2 maanden wat wel lang is.

Edisonweg 21 C

3404LB Ijsselstein