Pluspunten
Klantenservice beantwoord de telefoon snel!
Geachte heer, bedankt voor uw review! De leveringen van deze pakketten kan helaas niet met normale pakketdiensten: daar zijn ze véél te groot voor. GLS Freight kan inderdaad helaas niet in alle postcode gebieden een tijdsvak aangeven. We snappen dat dit soms onhandig kan zijn, maar een tijdslevering voor dit soort grote pakketten zou de prijs sterk verhogen. Kleine pakketten (projectieschermen) worden met UPS bezorgd, daarbij krijgt u wel een tijdvak door. Ik zie dat onze klantenservice die dag nog voor u gebeld heeft en dat uw pakket toen alsnog is bezorgd door de GLS koerier? Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag!
Pluspunten
Goed advies, vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenBeter communiceren over de levertijd wanneer er vertraging optreedt.
Bedankt voor uw review! Ik zie dat u een op maat gemaakt (Custom Made) projectiescherm had besteld. Deze maatwerk schermen hebben een levertijd van 6-8 weken, helaas kunnen we bij bestelling nog geen exactere leverdatum geven -die wordt pas zo'n 14 dagen vóór bezorging bekend.
Pluspunten
bij installatie bleek scherm net te breed voor de koof die we hadden gemaakt. Dit bleek op vrijdag om half 6, terwijl we het scherm op maandagochtend nodig hadden. We gingen bellen, en ze bleken nog open en een tijdelijk ander scherm te kunnen leveren. Later een goed scherm; helemaal top!!
Verbeterpuntenfacturatie; ideal aanbieden
Beste Suzanne, Bedankt voor uw review! Ik zie dat u een verzendadres had ingevuld dat bij de KvK niet staat ingeschreven als officieel bedrijfsadres. Helaas zal een zakelijke Op Rekening bestelling dan automatisch worden afgewezen door onze kredietverzekeraar. Op uw bedrijfsadres was zo te zien Op Rekening gewoon mogelijk geweest. Ik begreep van onze klantenservice dat uw projectiescherm bij UPS Access Point (op 200m afstand van het bezorgadres) ligt om afgehaald te worden. U kunt overigens ook online (link staat in de verzendmail van UPS) kiezen om het pakket wél een 2de keer te laten aanbieden - maar dan moet u natuurlijk wel thuis zijn. Ik hoop dat dit zo is opgelost? Mogen wij u vriendelijk vragen om uw review aan te passen?
Pluspunten
Gebruikersvriendelijke site, vlotte afhandeling en levering.
VerbeterpuntenDit deel, de aanschaf, ging perfect. Ik heb echter geen idee hoe verdere service er uit zal zien wanneer er problemen zijn met mijn apparaat. Ik heb hier zelf voor gekozen maar mocht het nodig zijn dan hoop ik dat ook dat deel net zo prettig zal zijn.
Hoi Stefan, bedankt voor uw review! Op uw Electro M-Series projectiescherm zit 2 jaar garantie, mocht er ooit iets zijn dan kunt u zowel bij IVISIONS als bij TheNextShop terecht. Maar ook na de garantieperiode helpen we u graag bij eventuele service of reparatie!
Pluspunten
Goede klantenservice die snel reageert.
VerbeterpuntenScherm niet meer opvouwen maar oprollen om zo min mogelijk vouwen in het doek te krijgen. Deze gaan er niet 100% uit.
Hartelijk dank voor uw review! De projectiedoeken van de FastFoldable projectieschermen moeten wel opgevouwen worden om in de meegeleverde flightcase te passen: een opgerold doek zou veel te lang worden bij dit type schermen. De vouwen zullen van dichtbij gezien er inderdaad nooit 100% uitgaan, maar ze trekken er bij het opzetten wel zover uit dat het bij projectie niet te zien zal zijn. Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag!
Pluspunten
Goede kwaliteit snel leveren .
Verbeterpuntenproduct was niet helemaal goed geïnstalleerd ,maar zij komen terug om het te maken.
Pluspunten
Snelheid levering en kwalitatief mooi product en prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik het het scherm met spoed besteld omdat ik het zeer snel nodig had voor een presentatie. Het scherm zou de volgende dag geleverd worden en was bij de vervoerder, dat kon ik nazien via een daartoe bestemde link. Toen ik om 16.00 uur nog niets had ontvangen en inforneerde naar het tijdstip van levering werd niet naar de pakketdienst verwezen zoals vaak gebeurt maar werd ik gerust gesteld met de mededeling dat het scherm zeer waarschijnlijk snel geleverd zou worden en, wanneer het er om 17.00 uur nog niet zou zijn, dat ik dan terug moest bellen en dat er dan een alternatieve oplossing zou worden gevonden. Het scherm werd inderdaad snel en voor 17.00 uur geleverd. Toen ik de volgende dag mijn presentatie gaf was zowel mijn klant als het golfcentrum waar een ruimte was gereserveerd geïnteresseerd in dit scherm en heb ik beide een linkje doorgestuurd waarmee ze eenzelfde scherm konden bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, verloop van levering werd automatisch gecommuniceerd. Projectiescherm is snel op te zetten en doet het goed. Tas bij het scherm heeft wieltjes en is stevig.
VerbeterpuntenEr werd alleen geen levertijd (of tijdsvak) aangegeven. Dat zou handig zijn. Tas bij het projectiescherm is wat krap (kort). Duurzaamheid van het projectiescherm kan ik niet beoordelen maar lijkt in orde.
Pluspunten
Snelle en correcte verwerking van mijn order. Alles is keurig op tijd geleverd.
Pluspunten
Top product Prijs kwaliteit zeer tevreden Mooi design
VerbeterpuntenBehuizingen alsook in het zwart aanbieden
Pluspunten
Aanschaf: Electro HD 230cm Om 14:45 plaatste ik de bestelling. "Voor 15hr bestellen, morgen in huis", dat zal mij benieuwen. Maar niets is minder waar. Alles zeer goed en stevig verpakt, waardoor schade (bijna) onmogelijk is. alle kleine materialen voor het ophangen waten aanwezig in de doos. Zoals altijd met dit soort dingen kunnen de pluggen beter, maar dat zie je overal. Aangezien dit bakbeest in onze woonkamer hangt, wil het oog wat.... en dat is prima met dit scherm. De kast ziet er degelijk en mooi afgewerkt uit. Het scherm staat redelijk goed op spanning en is mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenWat kan er beter, tja... en is altijd wel wat te vinden als je goed zoekt. Het scherm stinkt (jaja jullie willen verbeterpunten) behoorlijk, dus een deodorant als standaard meeleveren zou geweldig zijn. Zonder gekheid, het is zoeken. Zet de prijs in perspectief met wat je ervoor krijgt, dan is dat gewoon goed en veel. Natuurlijk kan het beter als je bereid bent (flink) meer geld uit te geven. Het enige verbeterpuntje zou de handleiding zijn. Even goed herschrijven (kleine moeite) zou het totaal product nog beter maken. Samengevat: een prima winkel!
snellere communicatie zou een positief werkpunt zijn.
Pluspunten
Netjes en een snelle bezorging.
VerbeterpuntenEr had best een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het product mogen zitten,
Pluspunten
goed bereikbaar en goed geinformeerd over het product
Pluspunten
Zeer snelle levering! Bestelling perfect afgehandeld
Pluspunten
Pluspunten
Product nog niet in gebruik genomen
Pluspunten
Erg mooi scherm en makkelijk op te hangen. In vergelijking met mijn €100 elite screens scherm is dit echt een verademing. Het Cinema 4k scherm (tab tensioned) heb ik prachtig weg weten te werken in een koof. Nu lekker genieten!
Pluspunten
Prima contact en erg behulpzaam.
VerbeterpuntenHet door mij gewenste scherm was niet op voorraad. De levertijd is bijna 2 maanden wat wel lang is.
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein