Pluspunten
goede levering/netjes verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede dienstverlening en goede producten.. En elke vraag wordt snel beantwoord.. !!
VerbeterpuntenGeen tips. Goede producten..
Pluspunten
Wij zijn altijd perfect geholpen!
Pluspunten
snelle levering: de volgende dat al in huis!!!
Pluspunten
snelle levering scherm is zeer goed een aanrader
Verbeterpuntenvoor mij moer er niets veranderen zeer tevreden
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk vinden wat je zoekt, snel geleverd en het werkt!!
Verbeterpuntenprojectieschermen.com dekt niet geheel de lading... ze doen meer...
Pluspunten
Snelle bezorging en tussentijdse informatie over de verzendstatus.
Pluspunten
Goede afhandeling , vlotte betaling, zeer professioneel
VerbeterpuntenLevering van alle items op hetzelfde moment
Pluspunten
Het omruilen van mijn gebruikte, voor de nieuwe huiskamer te grote scherm, voor een kleiner model was geen enkel probleem. Binnen een paar dagen was alles geregeld en op mailverkeer werd adequaat gereageerd. Hier kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren. Topservice!
Pluspunten
Goede gebruiksvriendelijke website. Correcte informatie. Heel snelle levering. Toonzaalmodel in perfecte staat en met alle toebehoren geleverd, inclusief nieuwe bstterijen voor de afstandsbediening.
VerbeterpuntenHet ontbreken van een handleiding is het enige minpuntje.
Pluspunten
gewoon zoals het hoort, prijs tov andere leverancier goed.
Verbeterpuntennoppes
Pluspunten
Goede ontvangst. Deskundige en aardige verkoper. Hulpvaardig met inladen in de auto
Pluspunten
We hebben hem nog niet op gehangen,maar de rest is allemaal in orde.ziet er gewoon prima uit.
Pluspunten
Snelle levering, Goed product. Scherm binnen een uur kunnen monteren en zeer tevreden met de kwaliteit !
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein