Het geleverde scherm is prima. alleen de voet zou wat steviger mogen zijn. Scherm staat wat scheef
Pluspunten
Prima prestatie
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
TheNextShop, geeft als enigste beamer leverancier in Nederland, een aanvullende garantie, boven op de fabrieks-garantie, waarbij de totale garantie voor Beamer ÉN lamp, maar liefst 5 jaar is! Dit geld voor een selecte groep beamers, vraag naar de voorwaarden! Mijn Beamer exemplaar was niet 100% in orde EN binnen 2 dagen!! heb ik van de TheNextShop een andere nieuwe beamer gehad, waarbij het regelen en betalen van transport, ook door TheNextShop werd geregeld en vergoed! Je moet alleen natuurlijk wél de verpakking bewaren en zelf je beamer met schade goed inpakken, zoals de beamer ingepakt is geweest! Er is voor mij, als klant van de TheNextShop nog een extra gunstige regeling getroffen en die geld volgens mij voor iedere klant: Als ik zorg voor een nieuwe klant bij TheNextShop en die besteed een minimum bedrag, dan kan ik ook een cadeautje krijgen!
VerbeterpuntenEr valt altijd nog wel wat te verbeteren, 100% kan en hoeft niet, maar ik zou zeggen: Maak de voorwaarden van de extra unieke garantie van 5 jaar op een selecte groep beamers, snel 100% officieel in orde, zodat je deze nieuwe voorwaarden online op de website kan lezen. En dan aan de weg timmeren met deze unieke garantie voorwaarden, waarbij TheNextShop met deze unieke voorwaarden, de concurrentie verpletterd! Als ik het goed heb dan heeft TheNextShop op dit moment maar 1 ISF-calibrator: Floris EN is dus DÉ techneut met de meeste kennis van beamers en kan dus ook de klanten het beste voorlichten, misschien is het een idee om een 2de ISF-calibrator in dienst te nemen!?
Pluspunten
Snelle support op vragen via email.
planning
Pluspunten
Geachte. Qua snelheid en/of kort op de bal spelen heb ik reeds vaker gezegd dat Nederlanders op dit vlak " Kampioenen " zijn. Daar kunnen Belgische firma's alleen maar een voorbeeld aan nemen. Die slagen daar gewoon niet in !
VerbeterpuntenGeen opmerkingen. Gewoon perfect.
Pluspunten
Dure beamer en nog steeds goedkoop vast scherm aan de muur,tijd voor kwaliteit en moest electrisch zijn omdat hij voor het raam kwam.. Erg bang dat scherm niet strak zou zijn als hij uitgerold is. Contact gezocht telefonisch met projectieschermen.com en mijn angst meegedeeld. Uitvoerig overleg gehad over mijn homecinema en gekozen voor Electro HD-Series op hun advies. Dezelfde dag besteld en volgende morgen keurig afgeleverd ??. Ophangen scherm was zo gebeurd ?. 2 beugels gemonteerd en je klikte het scherm er zo in. Had meer problemen met het op tijd stoppen van de hoogte van het scherm,gebruiksaanwijzing in het engels ging niet vanzelf maar dat lukte ook. Spannen van het scherm was simpel met het draaiknopje links en rechts onderaan het scherm. Ook mee besteld de IVI-RFTRIGGER,wanneer je de beamer aanzet gaat het scherm vanzelf naar beneden of omhoog. Simpel kastje dat tussen de stroomkabel van de beamer zit. Ging een paar keer fout door natuurlijk niet goed lezen handleiding(NL). Moet je wel met 2 man zijn en das ik ook gelukt. Alles gemonteerd en draaien maar,uitstekend beeldverbetering en doek hangt strak,ruikt nog een beetje maar gaat wel weg.Conclusie prima service en levering. Prijs stuk lager dan andere aanbieders met het veer systeem.
VerbeterpuntenHandleiding in het Nederlands zou mooi zijn.Of op de Website zetten.
Gegevens naam moet veranderd worden d.a.van Dijk moet D.H.van Dijk worden.
Pluspunten
Snelle reactie op email en goed advies. Product was goed verpakt.
VerbeterpuntenLevering op zaterdag mogelijk maken. Ik moest nu speciaal vervoer regelen vanwege de grootte van het product. Als het op zaterdag thuis bezorgd kon worden had dit niet gehoeven.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenWe werden door iemand bij jullie bedrijf zelf geholpen dooriemand metweinig verstand van zaken. Waarschijnlijk later aan de telefoon voor advies dezelfde persoon aande lijn gehad, want die moest alles gaan vragen. Waarschijnlijk nieuw? Maar goed die moeten het ook leren.
Pluspunten
Aardige en behulpzame medewerkers.Op zaterdag hebben we een scherm besteld en woensdag geleverd.Bij nader inzien vonden we het toch te klein.opvrijdag hadden we al een groter scherm in huis.Chapeau!Dit noem ik Service met een grote S. OpGoogle zijn jullie heel goed te vinden.
VerbeterpuntenGa zo door dan komen de klanten wel en het spreekt zich vanzelf door door
Pluspunten
Wij kochten op het internet en kregen de goederen heel snel!
Verbeterpunten-
Pluspunten
makkelijk om een scherm te bestellen. het scherm werd de volgende dag geleverd
VerbeterpuntenHet steunpootje brak meteen af. Een zwak constructie.
Beste Karin, bedankt voor uw review! Van het Table Pro projectiescherm welke u heeft besteld is inmiddels inderdaad bekend dat er een productiefout zit in het steunpootje waardoor deze gemakkelijk kan breken als deze per ongeluk naar de verkeerde kant wordt gedraaid. Inmiddels zijn de steunpootjes aangepast waardoor dit niet meer kan gebeuren. Ik heb u zojuist een mailtje gestuurd of wij deze reparatie bij uw scherm ook mogen uitvoeren? Ik hoor het graag!
goederen controleren voordat je het meegeeft
Pluspunten
Alles vlot geregeld. Pakket werd per abuis vergeten door ophaler(die het wel registreerde als opgehaald) werd hierover keurig gebeld dat de bezorgen een werkdag later zou zijn.
Pluspunten
Snelle levering.
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein