Pluspunten
Kan volgens mij niet beter
Pluspunten
Heel goed advies gekregen in de showroom en vervolgens ook nog eens per mail.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede ontvangst, duidelijk specialist in het geboden. Het flesje water voor de terugweg werd zéér gewaardeerd.
Pluspunten
Belooftes nakomen
Pluspunten
Goede tips gekregen en geen onnodige zaken aangesmeerd gekregen.
VerbeterpuntenVergeet de koffie volgende keer niet
Pluspunten
Gelijk de site het aan beveelt is het ook verlopen, zeer goed contact met de bezorgdienst (in dit geval UPS), doe zo verder.
VerbeterpuntenIk zie op dit moment geen enkel tip om jullie vooruit te helpen alles is verlopen naar wens voor de klant.
Pluspunten
De vriendelijke verkoper kwam erg vakbekwaam over. Hij heeft ons goed geholpen
Pluspunten
Ben snel en vakkundig geholpen. Kreeg uiteindelijk zelfs een groter scherm aangeboden voor dezelfde prijs! Helpt ook met het in de auto leggen van de bestelling(en).
VerbeterpuntenNiet gezien.
Pluspunten
Snelle levering en keurige mails van de status.
Pluspunten
Correcte afhandeling order, correcte factuur, snelle levering binnen één dag
Pluspunten
Goed advies gekregen en men neemt echt de tijd voor je om zaken helder uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Dit was voor mij reden om hier te kopen uiteindelijk. Bezoek zeker de showroom omdat je een beamer niet vanaf papier of vanaf een internetsite koopt!
VerbeterpuntenMaak jullie showroom nog professioneler qua uitstraling. Kwam in eerste indruk ietwat rommelig op mij over.
Pluspunten
vlotte communicatie
Verbeterpuntennvt nog maar eerste bestelling
Pluspunten
Mogelijkheid tot bezoek aan winkel. Snelle afhandeling en goed advies.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
In de shop in IJselstein werd alle tijd genomen voor het zoeken naar een beamer. Deze kon worden bekeken in een verlichte ruimte, maar ook in een donkere ruimte zodat het verschil goed zichtbaar is.
Pluspunten
Levering ziet er netjes uit.
VerbeterpuntenLeversnelheid mag sneller. De beloofde volgende dag kon niet worden waargemaakt. Bij levering op factuur kan niet een afwijkend leveradres opgegeven worden, graag van te voren vermelden om onnodig wachten te voorkomen.
Beste klant, bedankt voor uw review! Het door u bestelde projectiescherm wordt (door zijn grote afmetingen) geleverd met een speciale koeriersdienst. Op de shop wordt daarom een levertijd aangegeven van "1-2 werkdagen". Als er op tijd besteld wordt (voor 12:00) is het binnen NL 1 werkdag, en anders 2 werkdagen. Als er Op Rekening besteld wordt, dan kunt u wel voor een ander leveradres kiezen maar deze moet dan wel bij de KvK staan ingeschreven onder hetzelfde bedrijf. Als u nog vragen heeft dan horen we het graag!
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein