Pluspunten
Zeer vriendelijke klantenservice. Makkelijk om aankoop te retourneren.
Pluspunten
Snelle levertijd, goed ingepakt.
VerbeterpuntenSlechte/foutieve info op de site. Berekening van throw ratio (uitldg bij het vraagtekentje) is fout. Men heeft afstand en breedte omgewisseld, wat ertoe leidde dat ik de verkeerde projector kocht.
Geachte heer Flameng, Er heeft inderdaad voor enkele dagen foutieve informatie gestaan bij het pop-up venster van "Throw Ratio". Onze zeerste excuses voor het ongemak! Als wij u verder kunnen helpen of als u de beamer wilt retourneren/omruilen dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Wouter Schreuder, TheNextShop
Pluspunten
Snelle levering, tijd wordt genomen voor advies
Pluspunten
Was mijn aankoopbon kwijt,een telefoontje en kreeg gelijk een nieuwe toe gestuurd,goed geregeld.
Pluspunten
Deskundige verkoper, prima advies.
levertijd was 3 dagen of meer
Pluspunten
Erg goed en gedegen advies! Ze nemen echt de tijd voor je als klant. Indien nodig kan het eea gedemonstreerd worden. Zelfs een projector die eerst niet in huis was kan snel geregeld worden voor een demo. Ideaal om als klant tot een goede beslissing en koop te komen!
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Uitstekend persoonlijk contact, kundig personeel, snelle levering
Pluspunten
Super helemaal te gek locatie , en de film zaal tof. Klanten. Iets meer laten afdingen dan
Pluspunten
Zeer goed geholpen en begon gelijk in de studio met een kijk op de verschillende schermen. Daarbij werd ook de beamer gebruikt die ik thuis ook heb. Er werd goed voor mij als klant de tijd genomen.
VerbeterpuntenBeschrijving mag wat beter van de beugels. Was even puzzelen .
Pluspunten
Snelle en professionele service. Goed geholpen en geadviseerd!
VerbeterpuntenNvt
Bestellingen beter controleren alvorens verzending
Pluspunten
heb klantenservice gebeld met een vraag of de levertijd en werd keurig teruggebeld met iemand die mij ook de juiste informatie kon geven.
Pluspunten
Tot nu toe zijn alle contacten met het bedrijf zeer plezierig! Alles wordt altijd snel in behandeling genomen. Men heeft zorg voor de klant en ik waardeer altijd hun vakmanschap en service.
Pluspunten
Snel, netjes en goede producten geleverd. Denkt goed met je mee.
Pluspunten
Supersnel in hun leveringen en geen problemen met op rekening
Edisonweg 21 C
3404LB Ijsselstein