Pluspunten
goed aanbod, leuke aanbiedingen, goed op de hoogte gehouden over verzending en aankomst bestelling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering voor goede prijs !!!
Pluspunten
Goeie vakmanschap, word duidelijk uitgelegd
VerbeterpuntenHet leveren van spullen ook al is het op voorraad is negatief,je krijg een mail dat je pakketje is ingepakt en verzonden, toch moet je nog twee dagen wachten verder weet je niet wanneer het word bezorgd tijd bv. woendag iets voor een uur besteld pakketje word dan pas maandag geleverd . ik vind dit een beetje telang ook al is het op voorraad
Pluspunten
snelle vlotte reactie, op rekening voor bedrijven. alles was perfect naar wens en zoals het beschreven stond op de website!!!
Pluspunten
Showroom en persoonlijk advies
Pluspunten
Aangezien ik voorheen nooit een beamer heb gehad vond ik het het beste om persoonlijk bij de shop langs te gaan waar ik prima uitleg heb gekregen.. Op aanraden gekozen voor de Optoma HD141X Ik ben geheel tevreden.
Pluspunten
Deden wat ze beloofden in de afgesproken tijd, dus dat is helemaal goed.
Pluspunten
Heeft gedaan wat op de site beloofd wordt.
VerbeterpuntenMakkelijker zijn voor mensen die achteraf willen betalen.
Pluspunten
uitgebreid assortiment. goede voorlichting per telefoon
Verbeterpuntenweet ik zo direct niet
Pluspunten
Snelle levering. Meteen antwoord op Vragen en netjes een telefoontje toen bleek dat ik niet op locatie was tijdens levering. Erg tevreden!
Pluspunten
Positieve en klantgerichte instelling bij het verstrekken van gevraagde informatie.
VerbeterpuntenGoede bereidheid om vragen te beantwoorden, alleen wordt de termijn waarop de klant een antwoord verwacht wel eens overschreden. Laat de klant dan niet voor een 2e keer vragen, maar stuur een kort mailtje dat jullie ermee bezig zijn en er z.s.m. op terugkomen.
Beste Piet, bedankt voor uw review! Tijdens de kerstperiode hebben onze specialisten het erg druk waardoor het antwoord op ingewikkeldere vragen wat langer kan duren dan normaal. Excuus!
Pluspunten
Vriendelijk pesoneel. Bleek achteraf een verkeerde beugel en kabel bij te zijn geleverd, maar dit is keurig opgelost. Eindresultaat is schitterend. Mooie showroom met bioscoop, zodat je kunt zien wat je koopt.
Pluspunten
Prima, goede response klanten service
Pluspunten
Showmodellen en projectiekamer aanwezig. Je kan zelf alles zien wat je wilt
VerbeterpuntenEen paar stoelen voor gasten, die niet lang kunnen staan.
Beste Paul, bedankt voor de tip! We gaan zorgen voor enkele zitplaatsen in de showroom.
Pluspunten
Goede informatie telefonisch. Zeer duidelijke website. Erg snelle levering.
Pluspunten
kwaliteit product
Verbeterpuntenreageert erg traag op emails levertijd veel langer dan aangegeven
Pluspunten
zeer snel
Verbeterpuntengeen
Edisonweg 21 C